back to normal


dålig uppdatering, ingen snack om saken! Åkte direkt till staden efter skolan för att möta upp emelie. Himla kul att träffa henne igen. Satte oss och åt på ströget och pratade en massa, tog sedan en sväng i affärerna. Hittade kläder gjorde jag utan tvekan, men utan pengar är det inte alls lika kul! lämnade tillbaka en tröja från gina och inskaffade mig en annan, får se om jag behåller den eller om jag lämnar tillbaka den också. Lär vi märka. Garderoben är alldels för full nu känner jag, men fortfarande har jag inget att ha på mig ?! hälften av kläderna ligger iaf på golvetoch där tycker jag att dem kan ligga ett tag till, men inte enligt min lilla fader. Dem ska bort innan kvällen är slut, så det är väl dags att sätta igång med det!

tjugoett:trettiofyra


tisdag, bara två dagar kvar till lov, härlgit! har inte alls för mycket i skolan denna veckan, riktgtigt skönt. Trotts sommorgonen hade jag fortfarande lite svårt att ta mig upp. Antar att jag fortfarande lider av lite sömnbrist sen helgen. Idag kunde vi även kolla om vi hade kommit in på våra gymnasieval, så jag kom in på alla mina val. Men tror jag vet vad jag ska välja, har en liten tanke! Men det tänker jag inte dela med mig av än! Vädret är ju på topp och så hoppas jag att det förblir!! sån härlig känsla när man ser folk komma så tunnklädda. man blir verkligen glad.

like to have


lite smått och gott som jag ska försöka inskaffa mig till min garderob. Är riktigt inne på sommarkläder nu!! man känner verkligen att våren här här och att sommaren är på väg, riktigt underbart. Har koll på nedräkningen till sommarlovet också, 47 skoldagar kvar, nu hänger vi i sista!

träningsläger

igår var man då hemkommen från lägret i falkenberg. Det blev ett härlig helg med härliga brudar! underbara ifk! Tänkte berätta lite smått och kort om var dag och slänga in lite bilder.

fredag.
ledig från skolan, riktigt skönt så passade på att ta mig en sovmorgon då! klockan 12.00 rullade bussen på falkenberg, med hopp om att inget var glömt så åkte vi iväg, han inte ens komma ut från kalmar när jag märkte att min lilla headset låg kvar hemma! riktigt illa, hur skulle jag klara mig? Men det funkade så bra så! hade pillan bredvid mig som var fruktansvärt skön arr luta sitt huvud mot och sova ett par timmar! Väl framme i falkenberg så checkar vi in på "falkberget". Delade rum med lisa,amanda och pillan. Vi alla kände redan en hemlängtan och hade en hel del negativa tankar! Han inte göra allt för mycket, gick och åt lite mat sedan var det bara att byta om till träning och ta bussen mot ullared där konstgräset väntade på oss. Trotts ett 20-tal trötta tjejer så genomförde vi en bra träning! Fyllde bussen och åkte tillbaka, slängde i oss lite kvällsfika och gick till våra rum! men det blev en kväll med massa skrattanfall! så det blev ingen tidig kväll det inte, hade vi nog inte räknat med.



lördag.
klockan ringde vid halv sju, ett få antal timmars sömn, men jag lyckades ta mig upp genom amandas och lisas väckning! just då var jag väl inte allt för lycklig över det.. Slängde iaf på oss lite kläder och gick upp till frukosten. En lång dag väntade oss med en träning redan klockan 8. Denna gången på gräs. första för i år! kändes väl lite mer som att springa runt på en potatisåker eller liknande.. Han bara åka tillbaka och äta och sedan byta om på nått då det väntades match, det blev en vinst med 4-1. Härligt! Efter matchen åt vi på plats och packade senare uhop oss för att åka tillbaka. Blev inte en allt för lång vila utan vi tog löpet till netto där vi köpte på oss lite till ff-matchen. Innan det hade vi teori. Efter matchen kunde vi gå tiillbaka och vila en liten stund, framåt 8 så stod det kvällsaktiviteter på schema (kommer lägga in några video senare) då sparkades dem nya ifk:arna in! och gud vad skratt vi fick dela! hahah!! Nu var vi lagom trötta för att gå och lägga oss. Men inte! När vi kom tillbaka till rummet så drog pillan upp sin iphone där hon hade ett spel med sanning och konsekvens. Så nu slickades det fötter och ritades mustacher för fullt!

Sedan började våran mardröm. I rummet mittimot oss bodde det några polacker som under natten försökte ta sig in i vårat rum. Dom knackade på dörren, slet i handdaget provade sin nyckel i vårat lås med mera. Tror jag lämnar det så, ska inte gå in på allt för mycket detaljer då kommer jag bara sitta här och skriva i evigheter! Så vättskrämda som vi var så bytte vi sedan rum och kröp ner två och två i sängarna så vi hade lite närhet efter det som hände. Inte alls många timmars sömn där, alla var väldigt skraja. Men vi vandrade tillbaka till vårat gamla rum morgonen där på.




söndag.
Sommartid med andra ord, klockan vreds fram en timma vilket betyder en timmars mindre sömn. Klockan 09.15rullade bussen mot helsingborg där match mot stattena väntades. Ett lag som precis åkte ur allsvenskan och vi som precis kommit upp till division 1. Det var en sjukt rolig match att se på och vi stod upp bra! det kunde ha blivit ett flertal mål till från våran sida, men turen var inte på våran sida. Så vi åkte hem med en förlust på 4-2. På hemvägen sattes dvd:n igång igen, denna gången väntades beck och sedan hann vi med att se step up också innan vi var hemma i lilla kalmar igen. Det blev ett par härliga dagar med härliga människor! Ikväll väntas ännu en träning, hoppas på en lugn.

+++

är hemma från lägret nu, har varit himla händelserikt om man säger så!! saknar mina små rumskompisar reda! så himla tyst och lugnt nu, nästan lite ensamt! Men i mån får man se dom på nytt då de väntas träining, är allt flr trött nu, blev inte många timmars sömn inatt, så nu beger jag mig mot sängen sedan berättar jag om helgen imorgon då uppdateringen kommer bli som vanligt igen!

packning!


är i full gång med min pckning, jag kom inte vidare långt med den igårkväll. Har väl inte kommit så vidare långt med den idag heller :D hahah. Har verkligen ingen aning om hur jag ska få ner allt!! antingen packar jag ner för lite eller för mycket! hur packar man ner lagom mycket? jag får nog lägga på ett kol nu, ska samlar om 1½ timma så här kan jag intte sitta ! Som sagt, en lång bussresa väntar, tveka inte en sekund på att höra av er!

träningsläger!

Fredag
12.00 - avresa
16.30 - ankomst och inkvartering
17.00 - middag
19.15 - avresa Ullared
20.00 - träning
22.00 - kvällsfika

Lördag
6.30 - väckning
7.00 - frukost
7.30 - avresa Morup
8.00 - träning
10.00 - förmiddagsfika
11.00 - avresa Ullared
12.00 - match IFK Kalmar B - Norvalla
14.45 - lunch
15.30 - teori, fri tid
19.30 - middag
20.00 - kvällsaktivitet

Söndag
8.00 - väckning
8.30 - gemensam promenad
9.15 - frukost, utcheckning
10.15 - avresa Helsingborg
11.30 - ankomst Helsingborg, förmiddagsfika
13.00 - match IFK Kalmar A - Stattena
15.15 - avresa
16.15 - middag
20.00 - hemkomst, obs - ungefärlig tid


riktigt härligt schema! eller vad säger ni ? sähär ser iaf min helg ut, åker klockan 12 i mån mot falkenberg, tur att man dras med ett härligt gäng tjejer iaf! Men jag kommer sitta på en buss i timmar och timmar och timmar så det är verkligen inte förbjudet att sms eller ringa mig! :D Och eftersom jag är utan internet i hela tre dagar så kommer jag säkert dö! och därav inget bloggande!

syster var så gullig som kom hem förut och gav mig ett påskägg fullt med godis!!! åååh vilken underbaring hon är! :)



våffeldagen


våffeldagen idag!!! jag och syster åkte upp till affären och köpta våffelsmet och gräddade sedan våfflor till mamma och pappa. Mysigt! Nu har jag lite brådis, ska slänga på mig fotbollskläderna och slänga mif på cykeln ner till fredriksskans! ligger lite efter tidsmässigt!! hahah!!

love the weather!


bilderna som togs idag var väl inte allt för fräscha! Var väl becka som var i full gpng med kameran när jag låg på bordet och dog av skratt med 4 eller flera dubbelhakor och en tunga som hängde utanför munnen. så slänger in en gammal. Idag tog jag helg! eller helg och helg lär väl sitta på en buss i x antal timmar hela helgen, åker på träningsläger och kommer hem på söndag, kan slänga in schemat under dagarna så får ni se hur jag har det ;) där av lär det inte bli någon vidare uppdatering, men jag skriver innan jag åker sen kanske jag ber becka eller någon annan att slänga in något inlägg under helgen! Har iaf träning ikväll också, riktigt härligt med tanke på vädret! Blev så fruktansvärt glad när jag gick hemifrån från håltimman utan jacka och jag såg byggarbetarna slita häcken av sig i bara t-shirt! riktigt underbart!

Nu har jag en himla panik också! Känner att jag verkligen måste få ihop ett cv nu och lämna ut lite här o var så jag kan få ett jobb i sommar!! tydligen så kommer inte jag få något barnbidrag i sommar!!! eftersom jag har fyllt 16 så får jag tydligen studiebidrag istället, men eftersom jag inte går i skolan under sommaren så får jag inget!?!?! hur ska jag klara mig ? måste jobba ihop mina pengar, och jag och becka som verkligen har suttit och planerat sommaren hela dagen måste helt plöstligt jobba sönder iställer för att ge oss ut på våra äventyr ;o fast å andra sidan så krävs det väl lite pengar att ge oss ut på dem äventyren som vi inväntar! haha

nattbesök


inatt fick man besök av tranan, som visserligen lämnade en lapp där det stod att den inte kunde hitta strumporna? hmmm.. man börjar ju fundera lite ! Somnade på tok för sent igår så det var riktigt tufft att orka ta sig upp idag på morgonen!

Sitter hemma på håltimma nu och får verkligen rycket! Ingen signal på tv:n ?! vad ska jag nu göra liksom!!! Får väl dra igång ngt avsnitt av one tree hill på datorn, det funkar alltid. Igår kväll var jag allmänt sur, riktigt sur! störde mig verkligen på allt och alla! kan väl inte påstå att jag är på strålande humör idag heller, i vilket fall så ser det inte ut så, slavsigt klädd ingen mascara, går helt enkelt bara och släpa fötterna efter mig i väntan på helgen! Nu ska jag slänga in mat i ugnen, orkar inte gå tillbaka till skolan och äta!

röj-flaggor


jag vet att jag har en rejäl brist på sömn och att jag förmodligen kommer snooza mitt alarm x antal gånger imån. Sedan kommer det säkert sluta med att jag går tiill skolan i mjukisbyxor en stor tröja och ett par uggs men en ruffsig bulle mitt på huvudet. Men var gör man inte för ett par parti röj med mathias :D hahah. Tror detta var första gången jag vann mot honom.. men jag tar några revansch-matcher då och då!

ALWAYS UNDER THE SAME CHATEGORY

  • pallar verkligen inte med folk som kommer och går
  • nästa gång jag hör någon säga att jag är allt för den personen ska jag kolla upp vilka mer den säger det till innan jag tror på det.
  • vänner som tar en för givet behöver inte ha tillgång till mit liv.
  • Om jag ger dig en andra chans, ta vara på den. Dem växer inte på träd!
  • om du säger att jag är din bästa vän, var ärlig och säg att jag är en av alla dina bästa vänner istället.
  • skitsnack och lögner går aldrig igenom. jag får alltid reda på sanningen i vilket fall.
  • stå för vad du tycker! 
  • om du säger att du älskar mig mer än någon annan så vet jag vilken kategori jag hamnar under, för jag vet hur många fler du har sagt samma ord till.

team jacob vs team edward


se där ja!! underbar kväll, precis när vi skulle krypa ner och börja kolla så sms sigrid och var lite avis att vi skulle äta glass och kolla film, så hon rusade genast hit med en påse naturgodis i handen! Älskar verkligen twilight-filmerna!! Känner en liten press att börja läsa böckerna också faktiskt.. men jag är ingen vidare bokälskare så jag hoppar nog det och nöjer mig med filmerna! Nu inväntar jag bara att eclipse ska komma ut på bio, gud vad jag längtar!

kvällens planer

kvällen bjuder på lite andra grejer än planerat. Ska upp till ica nu och möta becka sedan ska vi mysa ner oss i min säng med var sin ben&jerrys och kolla på new moon! life is good! skönt att vara träningsfri idag också! Hönder allt för sällan, men et är väl tur det. Om jag ska fortsätta med såna här kvällar då jag sjunker ner med en stor glass i knät så behöver jag nog träna så mycket som jag gör! Nepp nu har jag lite brådis. Glassen ropar på mig!

water!




vilken dag det har varit!! Berättade ju innan om nationella på morgonen, men dagen har flytit på riktigt bra! ett få antal lektioner innan lunch sedan blev det simhallen för alla tjejerna! Kom dit med en himla negativ inställning, ingen gillar ju simhallen. Men det blev helt okej iaf! Skyndade oss tillbaka till den sista lektionen, kom 25 minuter för sent men ingen frånvaro, härligt! Ska försöka att rota fram lite mat ur vårat tomma kylskåp, låter som omöjligt. Men vi ger det en chans!

breakfast


morning!! sitter hemma med becka på en timmas rast nu :) har haft NP engelska, skrev någon uppsatts, gick bra faktiskt. Har inte vidare svårt för engelska. Det är en hel del ändringar i vårat schema under dagen, när vi kommer tillbaka så blir det svenska och efter det no, sedan beger vi tjejer oss till simhallen. Hatar rent ut sagt att vara där! 

Nu ska vi slänga i oss lite makaroner så gär tidigt på morgonen, får bli min frukost, hann inte äta innan jag gick till skolan. Så becka är i full gång i köket ! mästerkocken ? njae tvek..

dress me up



lite härlig inspiration från min sida.

Tänkte börja dra mig mot sängen nu, många ändringar i morgondagens schema. På morgonen sätter nationella igång, inte ett dugg orolig över det faktiskt. Bara drygt att sitta där den långa tiden.

Min sömn har inte varit så sammarbetsvillig under de senaste dagarna. Vaknar mitt i natten och kan aldrig somna om och vidare. Innan idag pluggade jag in hörlurarna i datorn, drog igång min spotifylista, drog en filt över mig och somnade gott i några timmar. Riktigt härligt och riktigt behövligt. Hoppas att det går lika lätt nu ikväll! träningsfri i morgon också, vilket är super!

you can't break a broken heart

hemma efter ett pass på gymmet nu, fick reda på att det blir träingsläger för min del i falkenberg i helgen. Kan väl inte påstå att jag är allt för sugen på att åka, men jag får göra det bästa av situationen och invänta lovet då jag kommer få tillbringa en massa hörlig tid med mina nära och kära! Nu ska jag slänga mig i duschen, sedan kanske det blir att dra igång en film. Får se vad som händer. Annars kanske jag kör på en tidig sömn, kan behövas till np imorgon.

~second chances never matter, people never change

sepia


även denna dag flöt på bra! Trotts sovmorgonen hade jag fortfarande otroligt svårt att stiga upp. Tråkigt väder idag, regn och molnigt. Låter inte allt för spännande. Ikväll blir och som alla andra tisdagar blir det gymmet med P . Lyckas alltid lika bra när vi gymmar tillsammans haha!! Rehab träningen som vi hade tillsammans i en månad gick ju nästan perfekt iaf. Men se det positivt, det gav reultat och vi är ute på planen igen!


mirror mirror on the wall


säg vem som fick sluta 35 minuter tidigare idag!! hahha, jo det var jag. Riktigt skönt faktiskt, dagen rullade på bra precis som dem flesta har gjort nu i några veckor. Hoppas på att denna veckan går precis lika fort som den förra. Får se vad helgen har ett erbjuda, om det blir träningsläger eller något annat. kvällen bjuds på träning, som vilken måndag som helst! börjar vänja mig vid detta nu. måndag, tisdag , torsdag, fredag. Ett bestämt schema med andraord. Men nu när det börjar närma sig vår och sommar så känns det faktiskt lite lättare att ta sig ner till planen :) mycket roligare också för den delen.

saknar oss..


dagens tabbar

  • vaknade på tok för sent så hann inte måla mitt rum
  • glömde helt bort hunden i tankar på annat, så han fick vänta 6 timmar för att gå ut
  • ställde mig för långt ut på fotöljen så den välte, och jag ramlde.
  • varit så upptagen med datorn eller liknande så att jag helt har glömt bort att jag har prov imån.
  • drack upp coolan innan idag så nu har jag inget till kvällen.
  • missade advokadokärnan och gjorde istället en fullträff men kniven rakt i tummen!

succesfull weekend

gårdagen blev himla händelserik om man säger så, jag och beck apåbörjade väl våra sommaräventyr lite tidigare än väntat! hahah!! MEn det blev lyckat iaf!! var hemma vid halv 3 i natt, då vi led av fruktansvärd hunger och toa-behov! Slängde oss i soffan eftersom vi inte hade någon ork att gå upp och lägga oss. MEn tillslut lyckades vi somna skavfötters (stavning? ..) Vaknade några gånger under vatten av att det var så himla varmt. Men vi stog ut och vakinade sedan strax efter 11 på morgonen.  Gick ner och fixade lite frukost, sedan satt becka i timmar och skrev av mina frågor på konsthirtorieprovet vi har i mån. Kan verkligen inte ett dugg av det, så jag känner mig inte vidare sugen på att gå till skolan i mån. Under tiden satte jag iaf igång och städade, låg kläder och skit över hela rummet så man inte ens såg golvet! Men det är fixat nu :D Nermin kom förb en stund också, kände att vi båda behövde prata ut och reda ut lite saker.

resten av kvällen består av plugg till konsthistorian i mån . Lär ju säkert avluta detta pluggandet inom kort när jag har hittat något bättre att göra. Säger även grattis till syster som vann kvalmatchen ikväll! Nästa helg väntas ytterligare en match och då håller vi tummarna att dem går upp!!

love



"i alla kläder även om du en kycklingdräkt bär finns jag för dig vart du än är du så fin finare än alla småglin du moa dahlgren är min hjälpande hand jag vill en ljummen sommarkväll skriva våra namn i sand när jag tårar fäller eller på en fotbollsmatch det smäller finns du vid min sida så jag slipper lida när du inte är hos mig ja då du då saknar jag dig ingen får mig le så stort och att springa riktigt fort , jag älskar dig min lilla snutt en dikt till dig ifrån din lilla plutt"

min kärlek till åse , finns inte ens plats i en påse. Hon får mig att le, så jag inte längre behöver be. Be om några lyckliga år, när jag det med henne får. Hon hjälper mig i vårt och torrt, utan henne hade det inte gått. Jag älskar dig åse min flicka, jag önskar jag kunde bära dig i min ficka. För med dig vid min sida behöver jag inte längre lida.


tired


goddag! idag var det tänkt att jagskulle gå in på stan med syster vid 12. Men på något konsigt sätt så gav inte alarmet ifrån sig något ljud, eller så sov jag så djupt och lämnae ifrån mig en himla massa djupa snarkningar så att  jag inte ens hörde det. Mendet blev iaf en rätt rejäl försovning. Men jagslängde mig upp ur sängen och snabb som jag är så lyckades vi vara inne på stan vid 1-tiden.  Blev ett litet inköp även idag, men jag får rycket att jag inte hittar mitt kvitto från i förrgår, så nu kan jaginte byta min tröja!!!! Men det blev en mysig dag med syster iaf :) ikväll väntas nog lite små festligheter.


friday night


ursäkta dagens bloggtorka, men har faktiskt inte haft allt för mycket intressanta grejer att skriva om. Veckan har iaf rullat på bra, riktigt härligt med helg nu! Tar igen sömnen lite och den sociala biten. Mådde inte allt för bra i skolan idag, inte efter skolan heller så somnade direkt i soffan när jag kom hem. Trotts fredag och trotts en ilsken moa gav jag mig sedan iväg på träning. Gicck hyffsat okej faktiskt! Träffade becka framåt kvällen, åkte förbi i systers lägenhet och åt lite. Stannade inte allt för länge utan slängde oss på cyklarna för att hyra film. Så hela kvällen har bestått av mys med den tjejen, hon är bra hon!

ANSWERS

Är du kär just nu ?  nej, jag är inte kär just nu.
hur lång är du ? jag är 1.72

hur många läsare har du per dag? väldigt olika, beroende på hur mycket jag uppdaterar, men allt från 60 och uppåt.

beskriv dig själv som person mig själv som person, svårt det där. Antar att jag är en väldigt glad tjej, men jag har mina dagar då jag kan vara ett rent helvete! Väldigt spontan av mig, bryr mig väldigt mycket om hur andra mår. har väldigt svårt att lita på folk, och släppa nya människor tätt inpå livet.

skulle du kunna bli vän med nermin igen? svårt detta också. Jag och nermin kom inte så vidare bra överens den sista tiden av våran vänskap, väldigt mycket tjaffs o liknande för ingenting! Jag orkade verkligen inte med det. Det var trotts allt han som kastade bort våran vänskap utan anledning. Tydligen var den inte allt för betydelsefull. Men visst, alla förtjänar en andra chans, eller en tredje. Så om han nu vill bli vän med mig så tycker jag han bode tänka igenom det ordentligt. För om samma saker händer igen, så orkar jag inte med det! Annars så är det fritt fram för han o komma och prata med mig.

hur många har du haft sex med ? inte många

viilken typ av killar faller du för ? dessvärre, "badboys"

Du har riktigt fin kropp moa, antar att du har haft sex med rätt många ? okej, vet inte alls hur jag ska tolka denna frågan, låter mer som ett påstående. Men nej! jag har inte haft sex med många. Går inte och ligger med killar som tar mig för min kropp.

ska du gå på gymnasium i växsjö eller kalmar nu ? :D hehe.. Jag kom in i både kalmar och växjö, och har tackat ja till båda. Men behöver inte ta mitt beslut förrens till sommaren när vi slutar skolan! :)

hur blev du och karwan och du och nermin ovänner? Av väldigt onödiga saker båda två. Med karwan var det väl bäst så. Kände att jag orsakade lite för stora problem där. Nermin och jag kom väl inte riktigt överrens så vi började tjaffsa lite, och nu är det som det är.

Hej! jag har hört att du tycker att mattias i din klass är väldigt snygg, stämmer det? Skulle du säga att han var snyggast på skolan? :) haha, skulle inte alls förvåna mig om det är just mattias som har skrivit denna frågan! :D och det finns ju ingen snyggare än mattias!! lätt snyggast i skolan, utan tvekan!!! :D:D:DD:D

är du saknad? (skriv namn......)???  jag är saknad av min lille kusse uppe i norrland! och jag saknar henne.

för det första så hoppas jag att du inte sviker lille kalmar för växjö (a) det kommer bli så tomt utan en mois <3

fråga; Hur går det med fotbollen nu för tiden? :)(det var de ända jag kunde komma på bara så )
Kan väl inte påstå att fotbollen går allt för bra. Men jag hänger i än så länge och hoppas att försäsongen snart är förbi! Då kommer det nog bli lite andra känslor :)

1. Jag älskar din blogg!! Följde alltid din förra men gillar den här mycket bättre!
2. vilka är dina svagheter?
3. kan inte du visa bild på när du var blond ?
 Tack så jättemycket! mina svagheter, det är nog att jag är väldigt långsint. Har inte allt för lätt att förlåta. Svårt att lita på folk, och mitt självförtroende är väl kanske inte det bästa! :D haha Bild på när jag var blond finns längre bak i bloggen!

sämsta strul? haha, ja det blir väl något strul på sandra elle nått :D

snyggaste 95an i kalmar? umgås inte med allt för många 95or, känner inte så många heller, alla ser så små ut liksom. Men får nog säga linus jonsson då :)


18 mars


fullspeckad dag, åkte in till staden sirekt efter skolan med mamsen, blev lite inköp. Kom hem ganska sent så åkte iväg på träningen direkt. Dagen rullade iaf på ganska så bra. Inga läxor eller prov vilket betyder inget pluggande.

Ska hoppa in i duschen nu, ett par timmar kvar av frågestunden. Svarar på frågorna ikväll eller i mån.

ask me!



finns dom som har haft önskemål om en frågestund. Så nu har ni chansen, fråga på tills jag säger stopp! Kan väl varna er i förväg att vissa saker angår faktiskt inte er så räkna inte med att ni kommer få svar på vad som helst. Annrs är det bara att köra på så godkänner jag frågorna!

bloggfix

har suttit i timmar nu och kämpat med emelies och annies header till deras blogg. Tycker det börjar se riktig lovande ut! Försövrigt så sitter jag i soffan och är inte alls långt ifrån att pissa på mig ! Pappa har tjajat på mig i en timma att jag ska städa mitt rum, och om jag säger "jag ska" en gång till dröjer det nog inte länge föns jag åker på en käftsmäll! Nu ska ja gta tag i mitt liv o göra något vettigt, som att lyda pappas oder kan väl vara en början, eller hjälpa becka att lägga in några låtar som jag har lovat i nån timma nu, har liksom inte haft tid. Men allt det ska jag fixa innan kvällen tar slut!


shoppingrunda

dagen flöt på bra, inte allt för jobbiga lektioner kan jag inte påstå. Skyndade mig hem efter skolan för att byta kläder och slänga i plånboken iväskan, en kvart senare skulle jag möta upp syster i staden. Kom hem med en hel del inköp. Riktigt nöjd! Blir nog en vända i morgon och på lördag också!
Träningsfri idag, vilket tyder på en himla massa tv-tittande och data-sittande. Riktigt skönt! Men det varar inte länge, för imån så bär det av till fredriksskans igen då det är dags att sparka boll. Har förövrigt himla ont i ryggen/nacken. Tror att huvudvärken har mycket med det att göra, får väl tigga om lite massage ikväll kanske..

klicka för större bilder
           

sleepy

kameran har inte åkt med idag, därav uppdateringar utan bilder. Men tänkte lägga den på laddning under natten så att den kan åka med i väskan imorgon. Hatar onsdagar för övrigt! inte ett dugg roliga.. Men när skoldagen är slut så slänger jag mig i soffan och njuter! för som ni alla säkert redan vet eller har fattat så är jag träningsfri och onsdagar räknas därför som helg! Nu ska jag krypa ner under täcket ocg förtjäna några timmars sömn, klockan ringer klockan 7 och då är det bara att kämpa sig upp!


...

vad är en stark vänskap ? är det när man har känt varandra sen man var små, eller är det när man kan skratta om vad som helst med varandra. Kan man ha känt någon i bara några veckor och redan veta att detta kommer bli super! För mig är vänskap styrka, besvikelse och förlåtelse. Tillsammans är man som starkast. Man kommer att svika varandra med tiden, och den ena eller den andra kommer att bli besviken och sårad. Men är det inte då, just i det läget, man inser hur mycket den andra personen har påverkat en.. Är det inte personerna som har påverkar ens liv som har en betydelse? Det är svårare att förlåta någon man verkligen älskar, men är det inte det som gör en starkare? Att man klarar att ta sig igenom en sån svacka. Att kämpa sig upp från botten igen, att få den där gnutta hopp att detta kommer funka. Är det inte såna här motgångar som ska göra oss starkare?

tidsfördriv

 Din kropp:
Hur lång är du: 172
Är du nöjd med din kropp: delvis
Skulle du kunna plastikoperera dig: vene
Välj en sak du tycker är fulast på dig: jadu, fötter eller lår kanske..
Vilken ögonfärg har du: blå blåare blåast
Vilken hårfärg har du: alla möjliga, för tillfället lådvis med slingor

Har du lång överkropp: vet inte, har jag ?
Har du långa armar: hur långa är långa?
Har du långa naglar: går alltid med nagellack så dem växer inte längre!


Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: trött
Vad tänker du på just nu: vad jag ska skriva på denna frågan?
Saknar du något just nu: mina nära o kära
Gillar du någon: kan jag inte påstå
Är du kär: nej
Är någon kär i dig: vet inte ?
Älskar du någon: absolut
Hatar du någon: jag har väl mina anledningar

Hur är du om du är hungrig: ett rent helvete!
Hur är du om du är trött: mat-och-sovklocka


Dina önskningar:
du skulle egentligen velat heta: trivs rätt bra med mitt namn
du skulle egentligen velat bo: för tillfället, där det är varmt! annars stockholm kanske..
din högsta önskan är: önskar mig inte allt för mycket.
du skulle vilja ha: sena sommarkvällar med mina närmsta!


Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: vitt lila svart
har du en tv i ditt rum: nej, men är väl tur det.
har du en dator i ditt rum: yes, både för o nackdel
har du en säng i ditt rum: kanske..?
vilken färg är ditt påslakan: lila
har du kläder på ditt golv: för mycket!
har du tidningar på ditt golv: nä
har du något annat på ditt golv: allt möjligt.


modegallerian



lite småt och gott från modegallerian. Är galet förtjust i linnet! Kanske borda klicka hem ett sådant ?

förövrigt har dagen var strålande bra, nationella på morgonen, sedan en timmars slöjd och efter det språk, sedan var det bara att bege sig hemåt, en riktigt härlig dag med andra ord! Syster fyller år idag också, så det blir till att fira henne ikväll. Grattis!

monday



har varit sjukt trött idag, hade turen som inte somnade på någon av lektionerna trotts min korta sömn. Men dagen har iaf gått ganska så fort, inte allt för långtråkig kan jag väl inte påstå. Skulle egentligen haft sovmorgon imån, men oga nationella så börjar jag vid 8 istället. Vi har iaf turen på våran sida och får sluta nästan 2.5 timma tidigare istället. Nu ska jag försöka att inte somna i soffan innan träningen, då orkar jag aldrig iväg. Förresten, är det någgon annan stans än i kalmar det haglade idag?!

hemmaspa!




igår så hade jag becka och sigrid hemmaspa :) riktigt mysigt tycker jag allt! vi gick och hyrde film, sedan drog vi oss hemåt för att lägga på ansiktsmask och lite smått. Myste ner oss och kollade film. Bytte film kanske tre gånger innan vi bestämde oss. Vi hade även varmespolar i håre3t för att få lite krull i topperna! men det fäste inte på mitt korta hår utan blev lika platt sen iaf. Drog mig hemåt vid kanske halv 11. Sedan var det bara att maila om beskedet till växjö, därav bara tre timmars sömn inatt.

yasterday


gårdagens look! leggings från bikbok. Skjorta och väska från ullared. Hoodie från carlings. Halsband från ginatricot. ringar och armband från polen bikbok lindex h&m m.m. vita converse

sitter och småglo lite på one tree hill medans jag lider av en svår beslutsångest. Jag har tills i mån på mig att bestämma hela min framtid! och jag har verkligen noll koll på vad jag ska välja. jag funderar på att sätta mig och skriva ner på lappar både för och nackdelar. Men jag tror inte det kommer leda någon stans! så jag fortsätter att tänka på annat istället.

LATE BIRTHDAY


igår fick jag min lite försenade födelsedagspresent av min syster, och oj så glad jag blev!! har gått och kollat på dessa leggings i veckor utan att jag har köpt dom! nu är jag riktigt lycklig .

MODEKUNGEN




båda tröjorna från modekungen. Den översta kostar 429 och den understa 499. Riktigt sugen på den understa faktiskt!!

Vaknade förvånadsvärt tidigt idag faktiskt, söndagar brukar vara en sån dag då man sover bort dela dagen. Men jag kom upp vid klockan 12. Ska ta bort resterna från gårdagens smink som jag var alldeles för lat för att tvätta bort i natt. ( riktigt illa! ) ska gå och rota fram lite frukost också..

fly without wings


ligger och funderar på om jag ska ta tag i pluggandet, men felet är alltid att jag aldrig vet vad vi har för läxor eller inlämningar föns på måndag typ när vi går igenom det i skolan, och jag som har så fullt på på kvällarna med träningar o allt så hinner jag mästan aldrig plugga. Men på söndagar gör man ju ingenting, så varför kan jag inte vara så smart att ta reda på skolarbeterna innan vi tar helg ?!

girls night home



sent inlägg jag vet, men då har ni något att läsa på morgonen när jag ligger och sover! Kom iaf hem för en stund sen, har varit hemma hos karin med tjejerna och myst lite! riktigt nice. Mycket prat, mycket skratt ni vet sånt där som alltid är behövligt. Ska försöka ge mig själv en lång och djup sömn alldeles strax, med hopp om att ingen kommer att väcka mig imorgon. får se vad morgondagen har ett erbjuda, kanske lite hemmaspa med tjejerna? visst låter det mysigt! Eller så ska jag ta tag i mig själv och bärja måla min vägg i sovrummet!

MY HAIR



mitt hår uder den senaste tiden, jag har gått från blont till brunt, sidbena till mittbena, plattat till vågigt, kort till långt.

Blev väckt hyffsat tidigt idag, gjorde mig iordning och sedan drog iväg på innebandy, syster spelade sin sista seriematch. Nästa vecka väntas kvalet. Efter matchen blev det full rulle, syster skulle iväg så jag fick slänga fram hela min garderob, koppla in plattänger och locktänger. Sedan var det bara att köra igång! Ikväll ska jag träffa mina tjejer! riktigt mysigt. Becka kommer nog förbi senare också. Nu ska jag ut med hunden och sedan ska jag försöka leta upp lite kläder jag kan ha till kvällen.

friday


hela min dag har besått av becka becka och becka! haha. Hon kom till mig vid 5 tiden och vi gick in till stan. Kollade runt lite, stötte på clara och simone så vi gick och åt på donken. Jag och Becka åkte sedan hem till mig, där vi satt och pillade med så kallade tippar som man filar dit på sin nagel som lösnaglar. Det var ju inte det lättaste men vi fixade det! Bättrade sedan på sminket och tog oss in till staden igen där vi satte oss någon timma på dream. Kom hem för ca 1 timma sen och becka åkte hem. Hade tänkt att dra igång en film men det har jag verkligen inte orken till. Märkte plötsligt hur trätt jag egentligen är! imorgon ska jag sova ut ordentligt!

HAPPINESS


lycklig!! Denna väskan påväg till mig nu!! hihi min papa är allt bra han, puss på honom!! Lite udda, väldigt snygg och så min stil!!

Fick mina omdömen idag också, riktigt nöjd faktiskt! lämnade skolan med ett leénde på läpparna och trampade hem med all världens fart! Nu ska jag slänga i mig något att äta, senare kommer nog becka hit :) Pratade precis med bella på msn, hon verkar ha det helt underbart i thailandet, lite avis får jag väl erkänna att jag är! dom har 40 grader varmt så dom kan knappt ligga på stranden, och på kvällarna är det 30-35 grader, lite lyx tycker jag allt! när har varmen tänkt att komma hit ?

WHAT A DAY!


vilken dag asså! Nör jag vaknade idag hade jag inte alls lust att gå upp, jag lackade sönder på mitt håt för tydligen så hade jag glömt att skölja ur balsamet ordentligt efter att jag duschade igår, så det var helt fett! Men jag fick till det hyffsat iaf ! Hade so-prov så hela dagen bestod väl av att oroa mig över det, men det gick förvånadsvärt bra! Känns riktigt härligt med helg nu! 14 skoldagarn kvar sedan är det lov! Dagarna bara rinner iväg!  vilket är positivt, solen tittade inte fram idag heller, men det ska bli bättre väder dem kommande dagarna!


eclipse


ojojojoj, nu längtar jag verkligen! syster informerade mig om att trailen rill eclipse har kommit ut, jag ska verkligen ha biobiljetter till premiären! Böckerna börjar locka mig allt mer, har inte riktigt tagit tag i det där hur mycket än min syter har tvingat på mig dom, men nu känns det nästan som ett måste? Jag som hatar att läsa.. tycker det är fruktansvärt tråkigt..

IMPRESSIVE



hm imponerar verkligen på mig! var inte så värst mycket för deras webbshop innan, men gud vilket utbud dom har fått! ett miljonvinst på lotto skulle inte sitta allt fel för tillfället! får väl slita med mig mamma in på stan någon dag!

PIFF


glömde helt bort att visa detta för er , för ett bra tag sedan köpte jag ett linne med puffarmar. Köpte även med mig två armband hem, och här ar resultatet! tyckte det blev väldigt lyckat! hade först tänkt att sätta dit armbanden med säkerhetsnålar som man trär på insidan av linnet, men dom hade synts under eftersom det är ett linne. Men det funkar kanon på tex kavaj! kolla in beckas blogg så får ni se hur hon gjorde. Jag sydde iaf dit mina, och det funkade jättebra det också!

sick

gick hem frpn skolan idag, först för att jag lackade på musiken, sen på håltimman kände jag mig verkligen inte okej. Är slö i hela kroppen och orkar inte göra ett skit. Kanske håller på arr bli sjuk ? Får se hur jag måår senare om det blir någon träning eller inte.

Idag sken inte solen, mne det var inte allt för kallt. Hoppas på fint väder i helgen! Imotgon ska jag egentligen har träning, men den är inställd för någon annan aktivitet verkar det som. Få se vad dom har att erbjuda. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan krypa ner igen.

wednesday-weekday


Becka och Sigge åkte precis, följde dom till ica där vi alla inhandlade lite gosaker! jag och becka har egentligen ett löfte att bara äta sånt på helgerna, men vi tänkte att vi gör ett iundantag idag och skippar onyttigt i helgen istället (bortsätt från varm choklad från café dream..) Onsdagar tolkar jag som helg för mig, enda dagen i veckan jag inte har fotboll. Så kvällen består av filmtittande, och eventuellt med syter. Återstår att se helt enkelt.

Helgen närmar sig med stora steg, känns riktigt underbart! Det betyder också en vecka närmre påsklovet, och en vecka närmre sommarlovet!hoppas verkligen att tiden går fort, vill verkligen ha värme nu!

b-walk or c-walk ?


idag ahr vi haft idrottsdag, innan i veckan fick vi skriva upp oss på tre olika grenar som vi skulle genomföra idag! Så första passer hade vi aerobic (stav..?) andra pingis och tredje tennis :) hade två timmar mellan andra och tredje passet, så vi gick och tog en sallad, efter det en vända på stan, sedan vidare till tennisen. Nu sitter jag becka och sigger hemma hos mig och kollar film effter att  ha genomfört en fullspeckad dag!

sommaroutfit


EAT ME


slänger in en "väldigt" snygg bild på mig och becka som jag hittade på datorn! :D hahah!

precis hemkommen från träning, idag stod det gym på schemat. Tufft var det, men ett riktigt härligt pass blev det allt! Tror jag strax ska dra igång en film. Har idrottsdag imån så inga lektioner på hela dagen, himla skönt! jag vet att det inte är världens bästa uppdatering såhär under veckodagarna, först och främst går jag ju i skolan, så har oftast inte tid att blogga på morgonen, och på kvällarna har jag nästan alltid träning. Men imorgon är det onsdag, vilket betyder träningsfri! Kan trästa mig själv med att fotbollsgymnasiet som åkte till barcelona igår inte har det allt så varmt som dom hade trott! Över natten kom den 40 cm snö och alla skolor och köpcenter är stängda, så dom har levt på två mackor hela dagen! tycker lite synd om dom... men det betyder bara att vädret här i sverige är bättre!

är det du som är överdrivar'N eller?


jeansjacka och väska från ullared. skjorta leggings och linne från gina. halsband från newyorker. Ringar och glasögon från lindex och bikbok. Armband är bellas dom flesta.

Har varit en helt underbar dag idag!  solen skiner och klarblå himmel! gick iväg bara i jeansjacka idag, det var en riktig vårkänsla! Dagen flät iaf på bra, inga lektioner som var allt för sega kan jag inte påstå, och vädret gör en ju så himla mycket gladare! nu sitter Becka här hemma hos mig, tror vi snart ska fixa något att äta!

rubrikern är dagens citat från becka!

T-SHIRTS



jag är en sån tjej som är mycket för t-shirtar. Skitsnyggt till ett par tights och en stor luvtröja på det, och för övrigt väldigt skönt! Dessa är från modekungen och tshirtstore.

JEANSSHORTS


riktigt sugen på dessa shorts!! är på jakt efter att par med synliga fickor, men det finns inte en enda affär som har dom! Jag får hoppas dom dyker upp till sommaren , under tiden får jag fortsätta leta!

RUN


har ni någon gång sprungit så mycjet så att ni nästan spyr rakt ut ? Att ni har gett sådär mycket att ni får en äcklig blodsmak i munnen ? välkommen till min värld isf! Vilket jävla pass säger jag bara! klarade mig igenom träningen utan att dra upp min sträckning, och spranf till och med i slutet. Vilket helvete! men gud så stolt man är när man är klar med löpningen!

Har druckit en stor kopp med varm choklad och vispgrädde! min tunga är helt sönderbränd och mina ben är så spaghetti! Känner att jag skulle ha behövt en dag ledigt eller två! Nu ska jag nog dra igång en film och sedan somna gott i min säng! ska bli riktigt skönt med sovmorgon imån!


converse


kände att det var på tiden att skrota mina små skönheter.. Dem har varit med om mycket dom! Tror jag skrev detta i ett tidigare inlägg från helgen, att jag först då verkligen insåg hur äckliga mina converes var! slitna, håliga, fläckiga och luktar för jävligt! Så när jag kom hem så fick jag rota ur mina nya ur garderoben och snöra på mig dom istället! Men det är ju världens skillnad!? dom är hårda och trånga, dom lyser i mörkret och är inte alls lika bekväva. Saknar mina gamla redan.. Jag får gå in mina kritvita dojor i veckan så att jag kan gå omkring utan tåont i helgen!


american


allmänt seg dag idag, jobbig morgon och ingen lust att ta mig upp ur sängen över huvud taget. Satte istället om klockan och gick upp 20 minuter senare. Kom iaf i tid till skolan, himla tur att jag bor så pass nära som jag gör! Fick dela ett och annat skratt med mina tjejer idag iaf! annars har det varit en solkar måndag, 4 veckan i rad jag somnar på bildlektionen, lyckas alltid komma iväg lika slarvigt sminkad som vilken måndag som helst och framför allt så går klockan lika segt som vanligt!

Solen skiner, vilket känns underbart! Nu är det verkligen sommar som gäller i allas tankar! Ska ner på träningen sen, köra så gott jag kan med tanke på min bristning i låret. Känner inte alls för att gå tillbaka till rehabträningen nu när alla träningsmatcher är igång och serien drar igång om lite drygt en månad. Vi kör på helt enkelt! Kanske slinker in ett litet videoklipp från dagen lite senare!


sommarminnen















knep o knåp


har suttit och pillat lite med alla möjliga designer idag! Sitter och håller på med en ny header till mig, finslipar beckas blogg en aning och har gjort lte ändringar på åses. en bloggdag helt enkelt! Har inte allt för många planer framåt kvällen , kanske ska träffa bella en sväng innan hon åker. Men nu måste jag pilla vidare.

inspiration










inspiration hittar ni HÄR

har precis slängt i mig lite mat, det blev pressad potatis och tacobiffar. Börjar verkligen ångra att jag steg upp så tidigt för min ögon lär inte hålla sig vakna så länge till. Förmodligen blir det en tidig kväll eftersom det är skolan i mån också! Måste försöka ta mig igenom ytterligare fem skoldagar sedan kan jag slappa igen. Har inga planer för nästa helg, men det är bara att invänta den! 4 veckor kvar till lov, det kommer gå snabbt! våren är på god väg och fåglarna har redan börjat kvittra, men blir på strålande humör varje vecka!

Kanske ska iväg och kolla basket ikväll med bella och becka, får se hur det blir med det :) Annars så kör jag på mina andra planer!


+++


godmorgon, inte alls för många timmars sömn i natt. Becka åkte från mig vid halv tre tiden . Har alltid lika mysigt och roligt med den tjejen! Satt uppe en stund till men beslöt mig sedan att ta mig upp för trappen och krypa ner under täcket. pappa väckte mig tidigt för attsedan ta sig bort mot freddan och kola fotboll, och det var ingen värme där inte! tur att jag inte for iväg med skinnjackan. Får se vad dagen har att erbjuda, förmodligen myser jag ner mig men one tree hill och kanske en godisopåse.


saturday



ikväll drog jag och becka och mötte upp felicia så drog vi in till stan på en fika. Kvällen var alldeles för kylig för skinnjackan så vinterjackan åkte på denna gången! Vi satt iaf och pratade en stund och träffade lite trevliga människor som kom in. Sedan drog vi oss vidare på lite, chillfest. Stannade inte där allt för länge, utan följde sedan filip in mot staden vid 12tiden och satte oss på corner där vi träffade lite folk. Orkade inte ta oss vidare därifrån så vi bar oss hemåt istället!


när vi kom hem till mig myste jag och becka ner oss i soffan och tog oss en kopp med varm choklad och grädde, riktigt mysigt! Och nu ska becka sätta igång att blogga också! sitter och pillar lite med hennes design. Klockan börjar iaf närma sig halv 4 nu och jag känner att det börjar bli dags  att krypa ner under täcket nu. Ska upp och kolla fotboll vid 11 så det börjar bli dags. Men jag får hoppas att alla har haft en bra kväll för det har jag haft! :)

old to new


på dagen gick jag in på stan med Becka, vi bestämmer alltid dagen innan att vi ska komma upp i god tid, men vi går fortfarande och lägger oss långt in på natten och på morgonen när klockan ringer kör vi igång snooze tills vi får tillräckligt dåligt samvete och stiger upp. Men det slutar iaf med att vi kommer in till stan 1-2 timmar senare än väntat. Jag kom iaf fram till att det var på tiden att rota fram mina nya converse ur garderoben nu och skrota dem gamla, har inte tyckt att dem har varit så farliga, hahah! Men när becka provade ett par vita idag så såg jag verkligen hur äckliga mina var! så på kvällen åkte dom fram, men dom var ju inte ett dugg lika sköna!

Efter staden gick vi hem till mig, slöade lite och hittade inte på allt för mycket. BEcka åkte hem lite senare och mamma och pappa kom hem med pizza! den satt väldigt fint.

dålig uppdatering


ojoj vilken härlig bloggtorka jag har haft! men håll ut, ska till dream nu. Men när ja kommer hem ikväll/natt så berättar jag allt om dagen och lägger in bilder!

taste it!


lite smått och gott som set väldigt lovande ut! delar av detta kommer bli ett måste i min garderob!

dresscode


leopardtights från asos, svart fodral ocj skinnjacka och vit ring från h&m. T-shirt från gina. Halsband från newyorker, svart ring från bikbok.

okej, det blev inte världens bästa bild, men jag orkar inte stå och ta massa bilder för tillfället. Riktigt härligt väder idag, Bella åker till thailandet på måndag, fusk på henne! hon är borta i tre veckor, så hon kommer hem lagom till påsklovet. Veckan har inte bestått av allt för mycket plugg, skönt det! Helgen närmar sg med stora steg, loveit!


knas




okej, ja som ni ser slängde jag in lite knasbilder från matten idag, inte många tal gjorda med x antal bilder tagna! Har varit på strålande humör hela dagen, har ingen aning om varlfr. Brukar alltid vara så sliten på torsdagar. Kanske berodde det på mina timmars sömn igår efter skolan ? Men det humöret varade inte långt efter skolan, när jag kom ut och såg att det började falla snö igen blev jag genast depp. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten så att jag kan få något i magen innan träningen ikväll. Ser fram emot helgen, trots en massa ledigt förra veckan så sitter det fint med några dagar till! Har lite smått planerat till helgen så det kommer säkrt bli super!

idag står vi för underhållningen!


har varit lite dålig på att uppdatera känner jag, det är inte så att jag inte haft tid, och jag har inte direkt gått runt och deppat eller något. Jag har bara inte haft lusten, och om jag inte har lusten och lägger in ett meningslöst inlägg blir det bara tråkigt att läsa!

detta har iaf varit dagens underhållning! fruktansvärt kul har vi haft åt dessa bilder. Fagen flöt på hyffsat bra, onsdagar brukar annars gå allt annat en fort! Gårdagen var en toppenstart på skolan! Fick en härlig lång håltimma efter första lektionen som räckte över lunch, så jag och bella gick till staden och fikade i det fina vädret. Är det inte härligt att våren äntligen är på väg ? solen skiner och det finns inget annat än glada miner!

Slänger in denna fruktansvärt fina bilder från gårdagen då vi gick in till staden, himla söt är denna ungen!

TÄnkte bara lägga till att jag gick och la mig efter skolan för att sova några timmar, när jag vaknar har jag ett x antal missade samtal på min mobil, då har mamma och pappa sökt mig som galningar för att min syster sa att jag inte var hemma ? så jag missade mat och allt, och istället låg jag och sov. Sedan när jag kom ner för trappen så frågade dom när jag kom hem!? har man koll på läget eller ?

beundrar hur lätt du kunde slänga bort en vänskap

      

HANSA



precis kommit innanför dörren, har varit på hansa idag. Imorgon bär det av till skolan igen, har inte saknat det ett dugg! hade faktiskt inte suttit fel med en veckas ledigt till. Har lite brottom nu, makaronerna kokar över och hunden behöver komma ut. Hörs ikväll!!

puss på oth!


slänger in en stor feting puss på one tree hill!! har fått börja om från början igen på säsong 1. Vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitten. Varje gång jag har sett klart sjunde säsongen så börjar jag om på ettan igen. Så det är såhär det kommer fortsätta tills jag tröttnar helt enkelt :D (vilket jag aldrig kommer göra!!!!) så nu ska jag gosa ner mig och fortsätta kolla!! Dem flesta har väl skola i mån, men jag är ledig så behöver inte gå och lägga mig än på ett tag :D natti!!

RSS 2.0