KÄRLEK



När stormen river, när broarna brinner, när hopp och mening, bara försvinner. När du känner dig liten, och när ingen finns där. Då är du ändå aldrig ensam, så länge jag finns här. Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två. När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå. Du har givit mig så mycket genom åren som har gått, Det största man kan få, det har jag fått ♥


almost weekend









frammåt halv nio tog jah och becka oss bort mot bella. Där väntades resten av tjejerna. Lite senare kom killarna förbi. Lite mer en chillkväll, men det var precis det jah behövde. En kväll till i soffan orkade jag faktiskt inte. Den slutade trevligt iaf. Kom hem i god tid nu eftersom jag ska jobba imorgon. upp framåt 8 halv 9. Känns faktiskt inte allt för lovande just nu. Men jag får tänka att lönen kommer i slutet av månaden!

Eftersom det blir en tidig morgon ska jag faktiskt krypa ner nu. Godnatt!

lookatme





ikväll såg jag ut såhär.

vita shorts från monki. Fodral med dragkedja från gina. Jeansväst, gjort själv. Armband från polen lindex m.m. Brun fransväska med nitar beställde jag från utlandet. + vita converse och rött läppstift.

Framåt kvällen var jag faktiskt inte ett dugg sugen på att dra iväg, orkade inte sminka mig, orkade inte raka benen, orkade inte rota fram några kläder. Orkade verkligen ingenting! Detta var en sån dag man bara ville ligga hemma!

snilleblixt





har alltid velat ha en jeansväst, men har aödrig blivit att jag har tagit tag i att köpa en. Jag har väl inte riktigt känt för att lägga 300-400 kr på så lite tyg. Istället tog jag fram min gamla jenasjacka som jag fyndade uppe i ullared för 169:- i våras. Rotade fram sylådan och tog fram saxen, och wipps, så var armarna borta! Har bara haft denna jackan på mig ca 3 gånger. Nu i höst lär den ju inte användas, så istället för att den ska ligga i garderoben o skräpa till nästa vår så kommer den till användning.

it's getting closer

tog mig precis en dusch, känner mig genast mycket piggare! Solen kikar fram också, måte vara ett gott tecken på att kvällen kommer bli toppen! Nästa vecka väntas ju även stadsfesten och rixfm. Mycket som händer i augusti. Den 13 åker jag och mina pärlor till sthlm för att tillbringa helgen där på the voice. Ska bli riktigt nice! längtar som fan!

Lite skrämmande att skolan närmar sig med stora steg, allt är nytt. Man har inte längre några klasskompisar. Är lite nervös inför skolstarten faktiskt. haha! Men nu ska jag inte tänka på det! Fortfarande sommarlov, och nu ska vi fortsätta leva !

like i care!



ursäkta uppdateringen, men har hållt på att finslipa min design lite. Gjort den lite bredare, ändrade headern, och la till lite bilder i menyn. Jag gillar den!

Har varit förkyld sen jag kom hem från gothia. Men det har bara blivit värre och värre. Åkte även på en hjärnskakning i gothia som inte blev bättre av att jag tränade i måndags, därav träningsförbud!

Ikväll skiter jag i allt det, skiter fullständigt i förkylningen, i hjärnskakningen och i febern. Här ska det festas!

a better place

alla dessa tankar, har skrivit ut mina åsikter och funderingar tidigare i bloggen men slutade med det ett tag. Jag känner att jag verkligen måste skriva av mig ibland. Jag har en personlig blogg med lösen som ingen vet om. Där skriver jag ner allt, precis allt! Lite av de sakerna ser ni här. Men finns delar jag faktiskt inte berättar om.

Dels skriver jag ner det för att minnas, dels för att kunna tittta tillbaka och kunna se vad jag gjorde rätt, eller fel. För att kunna se vad jag har utsatt mig för. För att kunna se vad jag har tagit mig igenom. För att se vilka underbara människor jag har/ har haft i min omgivning.

Jag skriver inte dagbok eller liknande. Har haft en och annan mapp på datorn med lite texter som betyder, lite låtar som påminner mig om saker m.m. Jag har en mapp på mobilen med sparade sms, som jag alltid kollar igenom när jag känner att det är lite tufft. Då när jag behöver den där extra knuffen för att hamna på fötter igen. Jag älskar verkligen att skriva! jag älskar att dela med mig om mina åsikter, tankar m.m.

 Ibland önskar jag att jag kunde dela med mig om alllt mer er. Men vissa saker borde hållas för än skälv.

I feel good!





mamma slutade inte förrän vid sju idag, då hon var för lat för att fixa mat. Istället blev det hämtat, funkar alldeles utmärkt!! Åkte förbi kebaben för att hämta mig en sallad, smakar lite gott varje gång!! Vi satte oss ute på altanen i kvällsolen, spelade lite musik och myste.

Ska fixa mig lite smått nu och ge mig in till stan med mina tjejor!

två extra galgar!

tjenamors!

Jag och becka hhar degat vid oth hela dagen, äntligen har jag fått lite vett i tjejan! Hon som har klagat på mig i år och dar om att jag ska sluta med oth-tittandet!! Men nu när vi skiljdes efter staden sa hon att hon skulle kolla ett avsnitt till innan hon kom tillbaka till mig. Hon lär sig!

Som sagt, hemkommen från staden precis. Ett par inköp blev det allt! Militärgrön transperant skjorta och en hoodtröja. På något vis har mina hoodies alltid försvunnit? Min favorit är spårlöst borta. Ett mysterium för sig.
 

en bildbomb från gothia!


































home sweet home

nu är man hemma efter en vecka i götet! Det började bra, samling på gröndal på söndag förmiddag och sedan bar det av!! Vi har haft det så satans kul och att åka på gothia är något jag kan göra flera gånger om! fast tre gånger borde väl ändå räcka..?
Vi kom till b-final iaf. Där mötte vi eskilsminne och åkte på en förlust tyvärr, många skadade och många slitna ben, men vi genomförde matchen och åkte hem med en silvermedalj! En toppenvecka har det varit med ett gäng härliga brudar! Har Vilat ut mig lite nu, har varit et gäng tidiga mornar men dom har jag tagit igen nu! Så nu är jag tillbaka med vanlig uppdatering som innan!



ska slänga in en bomb med bilder lite senare, nu väntas träning!

HEY HO LETS GO!

hej alla fina!

Sitter hemma hos Filippa nu. Mötte upp henne på stan innan idag för att handla skosnören tills i mån! Riktigt heta! Vi har försökt att packa hennes väska, men inte kommit allt för långt.. Bestämde oss för att laga ihop lite käk istället. Grillade kyckling och potatissallad. Passade även på att steka kycklingfiléerna som vi ska ha i salladen i mån. Därefter satte vi igån "ciao bella" för att få lite gothia-känsla. Det fick vi verkligen!! Gud vad underbart det ska bli!










bye bye kalmar!

nyvaken, skulle kunna sova flera timmar till!! men sånt har jag inte tid med! Måste sätta igång med min packning nu för imorgon går bussen mot GOTHIA!!!

ingen tid att förlora, därav tänker jag lämna er mina små läsare i en vecka nu. Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen, men förmodligen inte alls mycket. Ha det toppen! DET SKA JAG HA!

det närmar sig!

godmorgon  mina solstrålar!!

Hade tänkt att sova mycket längre än så här.. Men min kära fader kom och väckte mig och sa att farmor var här. Då fick jag kämoa mig upp ur sängen. Fortfarande trött, kanske borde sova om? Nej det  är onödigt nu när man redan är uppe! Dessutom så väntar jobbet lite senare. Jag klagar inte, behöver pengarna!

Ännu en helg har kommit, denna kommer bli great! Tiknäll tänkte jag umågs med min kära innan jag åker på söndag, på lördag ska jag och filippa handla lite till resan, sover hos henne den natten sedan bär det av till gothia söndag morgon!!! Guud vad jag längtar!


one night like this

kvällen blev inte som planerad, istället skrämde jag livet ur bella när hon satt och sminkade sig i toafönstret och jag skrek från trapphuset, haha! Hon kikade ut och såg mig där i fönstret! Gick iaf upp till henne för att fördriva lite tid, sedan kom annie och becka. Vi gjorde väl inte allt för mycket denna kväll. Kände för att åka hem ett tag men bella muntrade upp mig och köpte mig en varm choklad, så satte vi oss på corner och pratade och skrattade lite, genast blev man på bättre humör!

När vi skulle åka hem var nog kvällens asså! Vi letade och letade efter beckas cykel men hon kunde inte hitta den. Hon var helt bestämd att hon hade ställt den på det vanliga stället. Hon började bli lack och trodde att någon ville jävlas med henne och hade flyttat hennes cykel. Jag kände på mig att hon hade ställt den längre bort eftersom det var smockat på larmtorget pga musiken som var ikväll. Vi gick och kollade, becka fortsatte att lacka. Sedan fick jag syn på en cykel som var lik hennes. Men hon tyckte den självklart var för liten och inte alls såg ut som hennes. Menhon provade nyckeln, och woilla! Den började rulla! hon var fortfarande osäker på om det var hennes, men glatt cyklade vi hem iaf! hahaha!

jump














lite bidler från dagen, steg upp klockan 8 idag för att sätta mig i bilen vid 9 och åka över bron. Riktigt härligt var det! vi åkte ner till södra öland till ett ställe som kallas kalkbrottet. Så underbart fint!! Vattnet ver helt kristallklart (sötvatten) så man kunde se hur lätt som helst! Vi hoppade från klippor som var sunt 7 meter höga. I början gick inte jag och höjdskräcken ihop, men det var bara att utmana ödet och slänge sig över kanten! För er som bor i kalmar, detta är ett ställe jag verkligen rekomendera för att få det där lilla extra!!

let's goooooo!!!



nu kör vi!! första kvällen hemma på jag vet inte hur länge, nu förstår jag vad mina föräldrar menar med att jag är ute och ränner...

O.C och chips står iaf på schemat, gud vad länge sen jag åt det... Nej , nu har jag ingen tid att förlora! upp tidigt imorgon för att bege mig till ölandet!

vattenbrottning!


för vi är kalmarbrudar!















även denna träningen bjöd på bad!! denna träningen var verkligen som förr i tiden, samma tjejer, samma tränare och samma övningar. underbart ! Nu känner man verkligen att gothia närmar sig, och detta kommer vi göra till ett kanonminne!!

Tror faktiskt att det blir en hemmakväll för min del, det var ett tag sedan, imorgon åker vi till ett ställe på öland, ett kalkbrott? höga klippor man kan hoppa från och allt, riktigt mysigt! ska ta lite bilder så ni kommer få se allt!

BÄSTA GULLI STOD FÖR KVÄLLENS BILDER!! <3

goodbye my lover



snyfft, min lilla älskling har gått sönder! Hade med mig den på midsommar, tog massa bilder, la ner den i väskan. Nästa dag, kopplade in den i datorn för att lägga över bilderna, och baaahm. Displayen är helt fuckad! Jag kan fortfarande ta bilder men jag får chansa lite , haha! Det är ingen spricka i, ingenting. Men den har förmodligen råkat ut för en liten olycka. Hur ska jag klara mig i gothia ? den får åka med iaf!!! Men här har ni anledningen till dåliga bilder den senaste tiden!

lovely!





ett helt underbart fynd! endast 75:- från bikbok!

Supernöjd verkligen, grymt söt! Den är lite transperant också, går precis under rumpan, ingen man bara kan gå i utan något under direkt. Men med ett par shorts till så är du klädd!

inspiration









inspirationen kommer härifrån

take a look



på nelly.com kan man hitta oerhört mycket fint!! Alltid när jag är på jakt efter skor tar jag mig alltid en kik där inne, bra utbud och riktigt bra priser!! Dessa skönheter kostar bara 299:-

Sjukt snygga till hösten, det som är negativt med att vara 16 är ju att man inte får beställa själv från internet.. min lilla moder får klicka hem dom åt mig!

fina vänner ♥





i måndags efter träningen åkte vi ner till p-viken för ett dopp, brukar bli så på sommaren när man har genomfört ett svettigt träningspass. Dannie var så gullig att hon tom skjutsade hem mig till stan ♥

Idag väntas ännu en träning. Inte lika varmt idag vilket faktiskt är riktigt skönt! Innan dess måste jag ge mig på spisen för att få lite i magen, men även rumemt behöver rensas på kläder, börjar sakna min matta..

snabba ryck!

ingen tid för uppdatering just nu! var uppe i god tid idag trots oc-tittande hela natten.. Ska möta upp mina flickor i staden så har lite brottom. Det blir förmodligen bilder, så håll utkik! :D

Tränar även ikväll, gothia närmar sig, underbart!!

suprise suprise!









Idag kom becka hem, hon har varit borta i nästan två veckor! Helt sjukt vad man har saknat henne! Jag och bella fick en liten spontan idé. Vi tog bussen ut till flyget för att överraska becka när hon landade! Hahaha. Helt chockad blev hon. Sedan hade vi bestämt sen innan att vi skulle ses på kvällen och göra något kul. Jag kan väl inte påstå att jag och bella är allt för bra på att ljuga, men vi lyckades överraska henne!

Vi sa till becka att hon skulle ta med sig pengar så vi kunde dra och äta efter att vi hade badat. Vi lät väl inte allt för övertygade och hon misstänkte väl ett o annat. Men när becka kom till bella vid sju så fick hon sig en suprise! Då hade vi stått och lagat tacos, och dukat fint ute på balkongen, bjöd på en liten drink m.m. Där ute satt vi och myste sedan åt vi creme brulee till efterrätt. Pkte sedan ner till långviken för ett litet nakenbad, sedan vidare till staden för en snabb fika. Stannade inte allt för länge. Imorgon blir det tidig uppstigning för att vara inne i stan vid 11.

Lady





linne från monki. Shorts från aima. Armband från lindex och polen. + vita converse!

En väldigt enkel outfit. Har varit så fruktansvärt varmt idag, så det är knappt att man har kunnat vistas utomhus. Jag mötte upp bella inne på staden, försökte att hålla oss så mycket inomhus som möjligt pga solen. Vi orkade inte gå allt för länge så vi gick och köpte oss var sin dricka på mc.

Förresten, har varit på jakt efter en NY-keps ett bra tag nu, men jag hittar verkligen ingen snygg!!! någon som vet vart man kan inskaffa sig någon?

dålig kvalité!





två snabba cambilder.

tror jag snart dör i denna värmen, man vet inte ens vad man ska ha på sig, alldels för varmt i jeansshorts. Men fick köra på den idag iaf! Hade planer för stranden men klarar verkligen inte det i denna värmen, men svalare blir det väl inte av  att gå på stan, men där ska jag iaf tillbringa min dag!! Väntar på att bella ska bli färdig så jag kan möta upp henne. Idag kommer även becka hem , gud vad jag har saknat den människan!


bildbomb från böda!



















en hög med bilder från böda i lördags.

Nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket och sova. Upp i god tid imån för att bege mig till stranden med åsepåse. Inge tid att förlora här inte. Hoppas att den är lite svalare imån så att man iaf kan vistas utomhus! 

goodmorning sunshines!

har vaknat upp nu från min djupa sömn! Kan inte fatta att det kan vara så skönt att bara sova? Man vill aldrig gå och lägga sig fast man är trött, men sen näår man väl sover vill man inte vakna. Jag vet inte ens om jag vågar sätta mig ute i solen, 40 grader? varmaste sommaren på länge! Men ingen strand för mig idag, jobbet vätar klockan 14.15..

En ny en vecka, nya möjligheter. Det är måndag, och det är bara 5 dagar kvar tills vi åker till gothia!











lite bilder från gothia 08


11 juli



sorry för uppdateringen, men sov hos bella i natt och idag på morgonen kom mami och papi och hämtade upp mig där för att sedan bege oss till köpingsvik hela familjen. Blev riktigt mysigt! Även denna kväll har jag ingen tid för uppdatering. Ska snart iväg och äta sedan är det ju final! spanien hoppas jag vinner!

Bilder från böda är på gång!

kvällens



kvällens, shorts från h&m. Skjorta från gina. svart Bendau från bikbok. Armband från lindex. + vita converse!

nu har jag faktiskt bestämt mig, ska in till stan och käka. Måste få i mig lite mat annars blir det inte kul att dras med mig ikväll. Ska försöka få tag på bella också, hon borde snart sluta jobbet. Ska rota fram lite pengar sedan drar jag, sallad från kebaben kanske? det var faktiskt ett tag sedan. Härlig sommarkväll.

solen skiner glada miner!

En sönderbränd rumpa, ett sönderbränt face, ett par vattenfyllda ögon, en bikini fylld med sand, en riktigt sliten och trött moa. Men en riktigt jävla awesome dag!!! Ska berätta mer om den när emelie skickar över bilderna. Det var iaf kanon på böda idag, trodde vädret skulle svika oss ett tag, men icke!

Har suttit i flera timmar nu och funderat på om jag verkligen ska käka eller inte. Orkar verkligen inte fixa någon mat. Tar nog något i stan framåt kvällen.

A twist in my story

gaah, jag dör snart av trötthet! Uppe med tuppen, eller ah, nästan iaf. Halv 8 ringde klockan sen låg jag och snoozade till 8. Tyst i hela huset, men dröjde inte länge förrän syster också steg upp. Sitter och funderar på om jag ska ta med mig någon mat eller inte, lär bli en lång dag i ölandet!

Nej, nu ska jag inte fastna här, har lite att göra innan vi slänger oss i bilen. Hoppas ni får en kanondag, för det tänker jag ha!!!!



ska dit med emelie om jag inte nämnde det! hahaha. Vråldiggar bilden...

sen kväll, tidig morgon

auch. vilken dålig uppdatering, och imån blir det inte bättre! Borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp vid 8 imån och bege mig till böda. Riktigt gutt, kommer stanna där hela dagen. Men jag kanske hinner med ett inlägg imån på morgonen. Om inte, så hörs vi framåt eftermiddagen!!

Ikväll åkte jag iaf in till staden med P för att ta en kaffe ( nej jag tycker verkligen inte om kaffe, men hon försöker lära mig) Så innan sommaren är över så ska jag väl iaf kunna dricka det utan att få klökningar eller gör några miner. Man kan ju alltid hoppas. Vi gick upp till bella lite, sedan gick vi ut igen lite senaer, hängde med P när hon skulle käka. Sedan gick hon hem, en tidig morgon även för henne. Beachfotboll på böda imån ju.


life is good!





mamma fick kämpa med att få upp mig ur sängen idag. Men när hon nämnde att det fanns färska jordgubbar med mjölk nere så gick det genast mycket bättre! Så nu har jag precis suttit ute på altanen i skinande sol och gluffsat i mig en hel skål! life i good!

Fredag idag, mamma har storhandlat massa grillmat och annat gottt. Tror det väntas lite folk här hemma när jag kommer från jobbet. Annars har jag inte mycket planer, bella slutar jobbet vid 10 så tills dess har jag fri tid! haha.

+++

I won't stop, won't mess my groove up
'Cause I already know how this thing go
You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me


this night

precis hemkommen, träffade på bella i stan efter att hon slutat jobbet, gjorde väl inte allt för mycket denna kvällen, är trots bara torsdag. Men i mån väntas det helg och det ska bli så sjukt underbart! Får se vad som väntar. Innnan jag ger mig ut på roligheter så ska jag jobba från 2 till 7 i mån. Härligt att tjäna in lite pengar!

Nu ska jag faktiskt kolla ett avsnitt av o.c innan jag går till sängs.

I lost my soul to a boy so heartless





de två senaste dagarna har jag gått ner med hunden till kalmarsundsparken så att han har fått svalka av sig lite. Han älskar verkligen att bada, dyka efter stenar, jaga mig in och ut i vattnet´. Riktigt mysig är min lilla vovve!

Har verkligen inte gjort nånting idag! Kollat oc , ätit en stor ben&jerry, det är sånt som hjälper än i lite svårare stunder.. Ikväll ska jag träffa bella, hon slutar jobba vid tio så jag möter nog upp henne då. Imån är det helg, veckorna går fort, 10 dagar kvar till gothia och skolstarten närmar sig...

SPANIEN TILL FINAL!



hur snygg är inte jon kortajerena på denna bilden? GULD!

trotts att jag alltid är hemma i god tid så lägger  man sig alltid med datorn i famnen och glor till klockan blir halv 4. Det är inteokej. Tur att ignet jobb väntar idag, har faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. återstår att se. Tar dagen som den kommer, kanske en runda på stan? eller ner till stranden ? hmm..

Anyway, ni kanske har märkt att det inte har varit så mycket fotboll på¨senaste, vi har uppehåll nu i två veckor. Ska försöka ta mig ner till u-lagets träningar nästa vecka eller när det är eftersom gothia väntar den 17e. Riktigt nice ska det bli!

och igår gick ju spanien vidare till FINAL!

rulla på kalmars gator

även gårdagen bjöd på in-lines och bad! blev senare än väntat, men kom upp i hyffsad tid iallafall! Har solat lite idag på förmiddagen, sedan har jag kollat några avsnitt av O.C. Ska alldeles strax duscha av mig lite för att sedan bege mig till jobbet, idag stänger jag själv så vi får se hur detta går! förwsta gången. Men det ska säkert gå bra! Jobbar även på fradag, härligt att tjäna lite pengar!


what a lovely day













de senaste dagarna har det varit strålande solsken!! åsepåse sov hos mig i förrgår, vi åkte iväg och badade på kvällen, sjukt vad varmt det har blivit i vattnet! När vi hade hängt upp våra blöta badkläder så gick vi bort till ica för att handla lite gott. Sedan kollade vi film resten av kvällen, riktigt mysigt med den pinglan!!

Dagen efter så skulle jag jobba, åse drog sig hemåt och jag gick in på stan en snabbis. Inskaffade mig en tröja och ett par brillor. Har en förmåga att antingen tappa bort eller ha sönder mina solbrillor varje år..

Jag och bella åkte ut med in-linesen en runda på kvällen, stannade till på p-viken för ett dopp med lite folk. Det blev ett ganska långt dopp, två timmar låg vi i. Sedan var det abra att ta oss hemåt dyngsura! Idag har jag tagit igen lite sömn, vädret har klarnat upp nu till kvällen, så lite senare far jag och bella ut på ytterligare en runda!


vad har jag haft för mig

ursäkta dagens uppdatering, har varit ute hela dagen och inte haft möjligheten att sitta vid datorn! senare idag ska jag berätta vad jag har gjort! ´nu sk jag slänga i mig lite nattmat och krypa ner under mitt sköna täcke. Sedan tänker jag sova djupt och inte vakna upp förrän sent imån!

home sweet home





jag och syster mötte upp mamma och pappa nere vid hamnen idag vid 1 när de anlände från deras lilla båttripp. Den senaste veckan har bestått av ett o annat bråk när det bara är vi systrar hemma i huset och samtidigt en hund att passa. Riktigt skönt att de är hemma nu faktiskt, trotts att det har varit rätt gutt när de har varit borta. Nu slipper man gå upp tidigt på morgonen när hunden gnäller eller fixa mat själv. Mammor är bra att ha!!!!

Bilderna är från förra sommaren när vi åkte med i båten upp till borgholm/köpingsvik.

en outfit från förra veckan!



en outfit från förra veckan när vi åkte till karslkrona.

vit skjorta från gina. Solbrillor och Svarta shorts med dragkedjor från h&m. Väska från aima. Smycken från turkiet bikbok m.m

Nu anländer alldeles strax åse innanför min dörr! Vi ska äta, kvällsbada och ta oss en härlig promenad i kvällssolen!

enkelt och snyggt!



enkelt och snyggt!! linnen från modekungen.
dragkedjorna gör verkligen det där lilla extra, fundera på att ta mitt gamla over siza linne och sy dit några dragkedjor på fiickan.. kanske bli snyggt? från är om jag vågar ge mig på symaskinen... hmm. Bara att vänta och se! 349:-

strålande solsken!



Tjosan!! börjar äntligen bli på strålande humör!! Har varit trött och tjurig nästan hela dagen, men med lite mat i magen och med mami och papi hemma från havet så känns allt genast mycket bättre!!! Åsepåse kommer hit senare och tillbringar natten här, har så otroligt mycket att prata om hon och jag!

Har börjat komma in i jobbandet nu, imorgon kör vi igen!! klockan 4 ska jag sälja ännu mer korv! Längtar lite tills lönen kommmer, haha ;) imorgon väntas nog stranden!

lets wheel





gårdagen bestämde jag och bella oss för att utmana ödet lite, snörade på oss våra fyr-hjulingar och sedan bar det iväg! Förflyttade oss ut mot citygross där törsten försvann. Åkte sedan vidare till donken där bella bjöd på glass. Vi var inte nöjda riktigt där, vi låg bra till tidsmässigt och tog en vända ner till stensö också när vi endå var igång! Det blev 90 minuters rullanade i stekhet sol och rinnande svett. Hoppade in i duschen, fixade mig sedan bar vi iväg till hamnkrogen där det bjöds på skaldjursbuffé. Underbart gott!! Vi hann inte sitta allt för länge och njuta, vid 20 över 8 så blev det att hämta ut biljettterna til eclipse. Guud vilken underbar film!!!

back in the days

























- tillbakablickar..


one step forward and two steps back



igår efter min långa jobbdag så lagade vi tacos hemma! Har aldrig skutit lök, men satan vad det sved i ögonen!!! brillorna på.. Bjöd hem bella på lite mat också, gullig som hon är fik jag en schokladkaka av henne som tack! hihi. Drog oss in mot staden efter att ha dött av skratt i soffan medans scary movie spelades på tv:n. Typiskt våran humor.

Ska alldeles strax bege mig iväg till jobbet ytterligare en dag, redan tröttnat ? mjo typ.. Men detta kommer gå fint!

I love the way you lie





har faktiskt inte riktigt haft tillgång till dator nu de senaste dagarna, i förrgår åkte jag på match, ner mot ronneby for vi med bussen men åkte dessvärre på en förlust. Kan verkkligen inte påstå att det var rättvist med tanke på att dom knappt rörde bollen i andra. Thats life!

Emelie kom och hämtade mig här hemma efter matchen, blev väldigt sent så vi var inte ute i smedby igen förrän 12-halv1 . Men det gjorde oss inget. Satt uppe och pratade en lång stund vilket verkliogen behövdes!

Nästa dag åkte vi till långviken med lite folk, låg där och solade ett bra tag, men dessvärre så hamnar alltid färgen på ryggen av någon anledning ? får försöka hitta en lösning tilll det där. Träning på kkvällen, slapp men smärtor i kroppen hade man från innan. På kvällen träffade jag becka och mohannad.


RSS 2.0