den som matas med fel har ju svårt att vara rätt.


bild från öland, tagen för ett par veckor sedan.

Nu är jag utvilad från paddlingen, och ja det tog sin tid! Det var en händelserik resa med skratt och tårar. Vi släpade kanoter i träsk, paddlat i motvind, rest upp tält utan tältpinnar, ätit överkokta makaroner, umgåts med myggen, vält, plumsat, och mycket mycket mer! Det kanske inte låter som mycket att hänga i julgranen, men bortsett från att vi missade staggjakten så var det kul! Jag ger det 7 av 10 stjärnor!

Alla mina lektioner för dagen är inställda. Det har något med utvecklingssamtal och nationella att göra. Men jag klagar inte, hade tänkt att lägga mig ute i solen och försöka få lite färg!

hey ho let's go!



efter många om och men är jag äntligen färdig med allt. Hur jag ska lyckas bära allt är nästa problem, men allt löser sig! Ska alldeles strax bege mig ut i forsarna i tre dagar med min fina klass. När sp10h är i farten kan det aldrig sluta bra. Trots att jag fick prioritera att ta ut någon extra tröja i väskan så att jag skulle kunna få ner mer godheter, så hoppas jag på att jag klarar kylan de kommande nätterna. Jag är tillbaka på fredag!

long time


bild från valborg
Mycket har hänt sedan vi snackade sist, men nu är jag tillbaka! Har varit skönt med en paus från bloggandet. Fokusen har legat på skolan, fotbollen och mig själv. Har unnat mig lite tid med vänner i sol och värme, besökt ölandet och tältat, ätit glass i hamnen och bara myst ute på altanen med go musik och fint folk.

Denna veckan väntas paddling, så blir inte mycket bloggande nu heller ( om jag inet gör några tidsinställda) Men om jag klarar forsarna utan fuktskador i kamera och mobil så ska ni få en drös med bilder!

RSS 2.0