beauty



ursäkta att jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna. Var helt slut när jag kom hem från lägret så jag orkade inte ens med att vara vaken. Men nu är jag tillbaka. Det verkade som att de tidsinställda inläggen funkade galant! härligt, borde kanske köra på sånt oftare när jag inte har tillgång till internet på några timmar?

Känner att denna veckan rullar på segare än någon annan. Kanske är det för att höstlovet väntar. Något som gör mig riktigt avis är att min föräldrar sätter sig på planet till thailand på torsdag! FUSK! Varför tog dom inte med lilla mig liksom? Thailand som är så uinderbart och vackert. Måste åka tillbaka dit någon gång.

Förresten, fick en ny mobil igår. AND I LOVE IT! Helt otrolig är den. En htc, något jag verkligen rekomenderar!

cannonball



angående gårdagen. Kom lite tjejer till bella. Skrattade lite, hade lite kul. KIände mig inte allt för pigg, lite febrig och huvudvärk så jag begav mig hemåt redan vid halv 10. Kanske lika bra det eftersom det blev en tidig morgon idag. Vädret är inte på topp. Känns väldigt trist. Men bara att bita ihop de här dagarna!

10.30 emmaboda



(tidsinställt inlägg) Ja om detta nu funkar så borde klockan vara runt halv 11 och jag har precis anlänt i emmaboda. Här ska jag tillbringa min helg ( tråkigt nog) För att sparka lite boll och träffa lite gamla/nya spelare. Får hoppas tiden går fort.

live it



åker till bella dör lite tjejmiddag. kommer hem i hygglig tid. Uppe med tuppen imorgon då det väntas smålandsläger.

22 oktober



























fredag, äntligen helg säger jag bara! veckan har gått fort, väldigt fort. Dagen skulle bjuda på tre lektioner med slutade med bara två. Matten blev inställd pga att klassen innan oss gjorde prov så vi kom inte in i klassrummet. Lucky oss! vi fick sluta vid kvart över 1!

När jag kom hem från skolan har jag varit i full gång med att hjälpa min storasyter med en utklädnad till halloweenfesten hon ska på ikväll. Även slängt i mig alldeles för många nuggets! Kvällen bjuder på lite tjejmys hemma hos bellis!

I want to ride my bike



inte allt för mycket tid på mig nu. Trots sovmorgon så får ja stressa. Menmen. Ingen lång skoldag idag. Tre lektioner sedan ska jag inte på tre och kollla lite med min mobil. Fredag idag, känns underbart. EN helg väntar med smålandsläger, inte lika kul. Men bara att göra det bästa av det. 12 styckeen från våran klass som ska åka. Om man räknar in killarna. Nu måste jag slänga mig på cykeln. Hörs senare gott folk!

blå-vita kalmar!



175 träningar, 38 seriematcher varav 25 vunna, 5 oavgjorda och 8 förluster. Detta är en säsong som kommer bli svårslagen till nästa år. Alla föreningar tippade på att ifk skulle åka tillbaka i tvåan. Vi hade ingenting att förlora, ingenting att bevisa. Vi trände hårt, löpningar i snöstorm. Jobbiga pass på gymmet. Allt för att göra oss redo för en kanonsäson! Vi tog hem division tre, inte så konstigt med en division 1 träning! Vi la oss i toppen i söderettan. Vann mot före detta allsvenska lag. Tog hem en historisk seger, vann två dm-mästerskap. Möjlighet att ta oss upp till allsvenskan. Vi chockade alla, vi gav allt, och la oss topp tre i söderettan! En underbar säsong med ett underbart gäng med brudar. Nu tar vi en månads paus, sedan drar försäsongen igång igen. Då kör vi konditionspassen i snöstormen, de hårda passen på gymmet. Det ser vi fram emot!

imponerande killar!


bombhot i kalmar











I

I kalmar finns det också drama. Dagens mest intresanta samtalsämnen och uppdateringar handlar antingen om snön eller bombhotet utanför max idag. Inte undra på att man hörde sirener hela förmiddagen. Tänker faktiskt inte berätta så mycket mer om detta. Om ni vill läsa mer om det klicka er in här



Annars då, finalen i dm blev inställd eftersom det var för mycket snö på planerna. Synd. men vi tar det någon annan dag!  Är precis hemkommen från skolan. Dagen har inte bjudit på nnågot vidare glatt humör. Nu ska jag slänga i mig mat, ta mig en tupplur och sedan bege mig till min andra träning för dagen!

guld för staggs brudar? hell yeah!



vi alla älskar cambilder, right?

Nu måste jag snart bege mig! Bussen går klockan nio och ska möta upp åse och simone innan. Let's kick some ass!!

we all love monki





jag säger bara kärlek till monki. Lätt en av mina favoritaffärer!

Hade en fruktansvärt lång håltimma idag så jag gick in mot staden. Självfallet in på monki. Inga pengar ingenting. Men inte tror jag att något kommer fallamig i smaken en dag som denna. BULLSHIT! Varenda liten klädtrasa som hängde inne på reastället ville jag slita åt mig och slänga upp vid kassan. Istället fick jag släpa in dom i provhytten. Det gjorde det ju inte lättare direkt. Då blev jag bara mer fast vid kläderna. Hoppas på att de hänger kvar en vecka till! haha


life is about taking new chanses



Vilka snygga brudar jag får dras med om dagarna!

Ursäta dagens kassa uppdatering. Efter skolan for jag direkt till jobbet och kom inte hem förrän 1 timma sedan. Inte alltid jag hinner skriva på morgonen. Är ingen sjusovare om man säger så.

Imorgon väntas det fotbolls-dm- Staggs brudar är ju i final! Goa är vi! Det betyder sovmorgon, haha! eller med 1 timma. Men kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag far!

Förresten, klicka på bilden för anjas kanonlåt som precis kommit ut på spotify!


people who are meant to be with eachother, always find their way in the end



SP10H, vi gör det som bäst!



























nämen titta! Denna dagen stod jag  för fotandet. Dock inte med min kamera, utan toves!
Dagen då, vardagslack, skrattatacker, "slagsmål", fikapauser. Kortfattat, men stämmer bra! Som vilken tisdag som helst, ligger och dör på golvet. Småbråkar med varandra. En vanlig tisdag o sp10h helt enkelt!

Känns så konstigt att inte bege sig på träning ikväll. Vad ska jag göra i veckorna? nu har jag väl en anledning att plugga, men nej. Så duktig tänker jag faktiskt inte vara, inte än iaf..

all day long,









Såg att olivia var i full gång me att knäppa lite bilder på lektionen idag. Snabbt kikade jag in huvudet frmaför kameralinsen, brast ut i gapskratt och sedan världens serriösaste efter det. Like it. Kul att någon Är duktig att dra med sig kamera till skolan iaf! Jag får jobba på det. Men stora plus i kanten till henne!

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Jag och P fick möta stormen på vägen hem. Tog oss dubbelt så lång tid att ta oss hemåt en vanligt. Mamma hade bakat bröd, så där satt jag ihopkurad i fotöljen med några mackor med salami och brieost. Det är grejer! Morgondagen bjuder på FG. Så lika bra att jag kryper ner med en gång!

I'm not afraid to cry



Vet inte vad jag tycker om dagen, gick varken fort eller sakta. Hade sovmorgon vilket kändes underbart! Tre lektioner efter det. Hade tänkt att bjuda på en dagens, men kameran ville inte sammarbetq idag, kommer förmodligen lite senare i veckan. Tror det är sista tränignen idag också, lite osäker om det är någon på torsdag. Sedan har jag uppehåll hela november!!! fattar ni?? en hel månad?! vad ska jag göra liksom..

Anyway, städat p mitt rum efter skolan, duktig som jag är!! Mami satte jag i arbete direkt när jag kom innanför dörren. Här skulle det lagas pannkakor!! Jag fick min vilja igenom, så nu sitter jag här med en full mage och ett nystädat rum.

välbehövliga söndagar!











lite fler bilder från köningen. Denna gången från minnas kamera.

Det blev till att mysa ner sig i soffan med the notebook. Oerhört bra film som man kan se tusen gånger om! Den kyssen i regnet måste dom ändå har fått pris för! Funderar på att ra igång ytterligare en rulle. En välbehövlig söndag om man säger så! en ny skolvecka drar igång imorgon. Nästa helg väntas det smålandsläger, gud, jag fasar verkligen ver det!

what a lovely day!





vilken underbar dag! har tagit en liten promenix med gibson i det underbara vädret! Han älskar verkligen löven! Nu ligger han helt utslagen i soffan. Jag ska alldeles strax ner i tvättstugan ( ja, jag kan faktiskt också vara hjälpsam ibland!)  ska sätta igågn en ny maskin tvätt. Funderar på att laga till något gott och sedan dra igång en av filmerna jag pratade om innan. I let you know!

jag tog en kula för dig o fick en smula tillbaks



gårdagens mest lyssnade. Va hemma hos emil på lite fest. Började väl lite sisådär. Men den slutade mycket bättre än den började. Chockade mig själv lite, vet inte vad som hände med mitt humör? Var lite low där ett tag. Hemma i god tid inatt. Skönt det, stolta föräldrar hade man på morgonen, hahah!! Dock lite förvånade.

Underbart väder idag också, ska nog bege mig utåt med hunden för en lite promenad!

I dig såg jag ljuset

godmorgon mina solstrålar!
Gick upp i tid idag för en gång skull, tanken var att jag skulle iväg och kolla syrrans match i sporthallen. Men på något vänster blev jag plötsligt övergiven av mina små vänner, PLUS mina föräldrar!? life sucks. Den börjar om en halvtimma, jag sitter i morgonrock och gårdagens smink. Sugen att bege sig? inte det minsta! Playa en av mina nerladdade, romantiska bölarfilmer kanske? sounds good! Vilket låter mest lockande, att sitta själv på en stol i sporthallen för att göra syrran glad, eller att förgylla min egen dag genom att vara allmänt depp, fälla några tårar till en riktigt fin film? Gillar alternativ B. Så., HEY HO LET'S GO!!



förresten, ser ni hur helt fucked up skolfotot blev ? Är inte ens van att se mig själv i blont längre. Gaaah, ser ut som jag putar med läpparna också ! Jag hatar skolfoton, inte ett enda man är nöjd med!

stagg stagg tills vi dör, kagg kan knulla avgasrör!









tillbaka efter en lång och välbehövlig paus. Ni undrar säkert vart jag har varit, men nu är jag iaf tillbaka på rätt spår.

I torsdags var det köning. Satt ute i 9 timar i väntan på att rugbybiljetterna skulle släppas, trots att jag redan hade biljett så gjorde jag mina fina vänner sällskap. Tiden flöt på ganska bra faktiskt och det gick mycket fortare än väntat.

Gårdagen bestod inte alls av mycket grejer, åkte över bron på kvällen för att kika in ellen och frida spela lite innabandy. Åkte sedan hem, funderade på att ge mig vidare på fest men verken lusten eller orken fanns. Låg hemma och kollade på "en djävulsk romans" istället. Dagen har bestått av jobb, kom hem för någon timma sen. Får se vad kvällen har att erbjuda.

my new darlings!




klickade precis hem dessa godingar! Vet inte vad som har hänt, men trots att jag inte är 18, så kan jag beställa från internet. Gud måste gilla mig! haha, fick även rabatt med csn-kortet.  290 spänn gav jag för dom! love it!


don't dream your life, live your dreams



tänkte försöka bättra migen aning med uppdateringen. Träffade iaf linus idag, fick lära han laga mat! haha. Han utklassade (tro det eller ej) mig totalt på något spel, liknar biljard typ ? man skjuter iväg små puckar i några hål typ. Svårt att förklara och jag har glömt bort namnet! hahah. Försökte även ladda ner kopps som jag tydligen var tvungen att se, men nedladdningen gick inte framåt så det blev hemfärd för min del och kopps på söndag istället!

Åt på stan innan idag, daniel var så snäll och följde med, trotts hans förkylning. Mötte sedan upp min lilla moder och min syster. Försöker fortfarande vänja mig lite vid håret, men får en chock varje gång jag speglar mig!

suprise suprise!



jani, lite spontana förändringar såhär in på hösten. Verkligen svart på vitt liiksom. Okej det är väldigt mörkt brunt och färgen kommer släppa en aning. Men jag är nöjd, riktigt nöjd! kommer väl ta ett tag att vänja sig vid det. Men lite förändringar är alltid bra!

sysselsättning





rensning på G! det är sjukt va man glömmer bort kläder. Här går jag och skyller på att jag inte har något att ha på mig om dagarna. Jag täcker ju för sjutton hela vardagsrumsgolvet med mina kläder! Får ta tag i den nu och rensa undan gamla sommarkläder som inte längre behöver ligga framme. Även såna klädtrasor som man inte använder. De skickar jag vidare till systrarna! hey ho let's go!

som ett litet barn på julafton



mina vita converse var rätt slutkörda. sönder och skitiga och allmänt skabb. Beställde hem ett par svarta nu till hösten. Kommer sitta riktigt fint! Fick ett erbjudande på posten att bara betala halva priset så jag slog till direkt! great huh?

16 som 18



jag har fått paket!! fast jag inte är 18 så kunde jag på något sätt beställa från internet? happy girl. känner mig sååååå vuxen! eller? lite nyfikna är ni säkert ;) innehållet får ni reda på senare!

answer

anoooonym om höstnytt:
du är super härlig, din blogg super härlig, din stil är super härlig hela du är super härligt =D
en fråga, vart är din SKIT SNYGGA jacka ifrån? :)

sv; ja men då får jag väl tacka så mycket! haha :D min SKITSNYGGA jacka är från cubus, end i love it!

if it makes you happy



min fina lilla flicka, hon är bra hon!

emelie sov hos mig inatt. Efter att vi hade varit ute och ränt igår. Gick ner och åt frukost idag på morgonen men lät henne ligga kvar, hon såg så trött ut så. gick sedan upp och hoppade lite i sängen så hon vaknade. hihi.

Tog bussen in till stan sen. Emelie åkte vidare hem till smedby. Tryckte ner några påsar i väskan innan jag for iväg och kollade fotboll med lilla åse. Ifk tog hem det med 6-2, gutt! kvällen bjuder på tacomys med brudarna!

speak for yourself



mössa cubus, halsduken är beckas, stickad klänning från gina. Skärpet är emelies. jeansvästen har jag gjort själv. Väska från lindex och skor från deichman.

titta vad jag har att bjuda på!! en outfit! har varit lite frånvarande de senaste dagarna. Men nu fick jag mig en kick och är tillbaka. Allt för mycket har nämligen inte hänt därav ingen update.

RSS 2.0