Det går bra nu!



Efter att ha intervjuat P genom facebook så fick jag tillslut ihop ett reportage med små inslag av improvisation. Jag är alltid ute i så god tid känner jag! Men detta tycker jag att jag fick ihop hyfsat iallafall!

Packar för fullt, skypar med lite godingar och alarmet står på 04.30. Detta kan inte sluta annat än bra!

new in



nytt inköp, dock inte den bästa bilden. En earcuff men kors.

Jag mötte uppe becka efter skolan för fika, men det sprack direkt. Våra magar var tomma och det fick bli lite rejäl mat istället, Mcdonalds med andra ord. Tog oss en snabbis genom staden efter det och slängde mig över denna finingen. De går åt som smör så det fanns ingen mening med att vänta. Har strax träning, efter det är det raka vägen hem för packning. Klockan 06.00 imorgon rullar bussen mot stockholm med min fina klass!

27 februari







bild 1: en efterlängtad emelie som jag fick umgås med en liten snutt på lovet.
bild 2: satt fast i nybro så spenderade natten med pannkaksbakning och lite daimtårta på det.
bild 3: shopping, mycket mönstrat nu!

Är fullt medveten om att jag har varit lite frånvarande. Gårdagen var trevlig, bättre än väntat. Sov ut ordentligt idag och sedan blev det plugg. Är ute i sista minuten när det gäller mitt reportage. Men jag lyckades göra färdigt det också!

Sista dagen på lovet, känns lite surt, men har mycket att se fram emot! På tisdag aker vi till stockholm med klassen. Kommer hem på onsdag igen. Fredag väntas utgång och sedan så hoppas jag på att vecka 10 rullar på snabbt så att jag sedan kan fara iväg till spanien vecka 11!

Lagfest!







hallihallå, ursäkta frånvarorn, men det är lov och jag har levt livet! Vad har jag att bjuda på, lite cambilder kanske? sånt ni får stå ut med ett pyttelitet tag! Jag har lite bilder från de dagarna som har gått men har inte riktigt tagit mig tiden till att visat er. Men det kommer!

Kvällen bjuder på lagfest tillsammans med berga, så jag kan inte lägga mer tid framör datorn. Ska ge mig bort mot P och sedan far vi vidare!

växjö city!



väl framme i växjö kollade vi balklänningar till syster. Tror det eller ej, men vi fick till och med en med oss hem! kollade en snabbis i några andra affärer och sedan åkte vi hemåt efter att ha mättat våra små magar. Nu ligger vi hela bunten i soffan och kollar på mamma mia. Det märks att det är lov. Mamsen står vid spisen och steker raggmunkar, jag klagar intel Tvärt om, jag fyller gärna min mage ytterligare en gång så att jag orkar med kvällens träning!

220211



Igår kom P och jag fram till att vi skulle vara lite flitiga idag. Så klockan 08.00 skulle vi mötas vid gymmet. Eftersom att jag var på Lisa lite lagom mycket igår kväll att det var bäst för henne att hon dök upp så hade jag inte så mycket att säga om saken. Så trots att det tog imot att stiga upp så tidigt idag så lyckades jag nog göra P ganska stolt trots allt! Efter besöket på gymmet åkte jag raka vägen till växjö med mamma och syster.

lägger i sista växeln



Är nyss inkommen efter en ganska lagom lång promeix med syster. Nu ska jag slänga på mig dubbla lager med underställ och bege mig till träningen. Bara till att bita ihop nu, endast 1.5 månad kvar till seriestart. Detta ska gå bra!

Annars då , lovet rullar på med lathet på högsta grad. Saknar min kära klass en aning. Men hade ett långt och behövligt samtal med Åse, hon lyser verkligen upp min dag den tjejen!

my sweet girl



Igår satt jag hemma i min ensamhet tills jag fick för mig att åka till nybro för att möta upp emelie för fotbollstittande. Lättare sagt en gjort, jag tog mig dit, men hemvägen blev lite nervös, men jag klarade den också! Kul att få spendera lite tid med henne iaf, det händer inte allt för ofta.. puuss på dig!

Har precis lyckats ta mig upp ur sängen, åse ringde ooch väckte mig. Skulle inte bli förvånad om hon har varit vaken sedan 8-9 eller något. Ska gå ner och äta lite frukost och sedan ringa upp henne igen, tror hon är lite nyfiken på helgen som varit!

det var bättre förr





min lilla vovve var bra mycket sötare när han var liten! Han är riktigt stilig nu också, men lite kaxigare.. Tror bara han tycker om mig när han måste gå ut eller är hungrig..

Annars då, en hyffsat seg söndag och jag är redan dödstrött. Matchen idag gick kanon! Bättre än väntat. Annars har jag ägnat dagen till filmtittande, soffliggande och annat smått och gott!


what a lovely day

godmorgon på er! Jag har sovit helt underbart skönt. Låg i sängen igår och kollade lite tv, smålyssnade lite musik, sen vips så somnade jag. Klockan var väl runt elva. Vaknnade mitt i natten med tv:n igång, spotify rullade på för fullt, och alla lampor tända. Idag vaknade jag lagom fräsch med gårdagens kläder och smink.

Pappa väckte mig vid nio, då kom jag ner till en stor frukostbuffé, han är bra han! Nu ska jag plocka undan lite här hemma, sedan åker jag ner till gröndal på samling och efter det väntas det internmatch. Ska bli skönt att få sparrka lite boll igen, även att halsen inte har repat sig.

fråga med svar





fått lite frågor och funderingar varifrån denna tröjan kommer ifrån. Det är köpt på lilla basaren här i kalmar. Det är en liten butik som ligger nermot stensö, altså inte i stan. Dom går åt som smör så oftast får man göra en beställning på dom så det kan ta ett par veckor innan hon har dem hemma. Eftersom jag vill ha den lite oversize så hade jag turen att min storlek fanns kvar när mamma gick in. Dom är ganska små och den jag har på mig är en xl och kostar 500:-.

turkost






bilder härifrån

Jag vill ha turkost, jag vill ha värme, jag vill ha bara ben, och jag vill ha det nu!
Trots att snön har smält undan ordentligt för att vara februari månad så är det inte tillräckligt. Jag vill lägga undan vinterjackor, halsdukar och mössor. Jag vill gräva fram shortsen och jag vill använda dom, typ nu.

man måste dö några gånger för att kunna leva



godmorgon solstrålar!
Känner på mig att detta kommer bli en toppendag! Utan problem pallrade jag mig upp ur sängen i morse och begav mig till jobbet. Tror jag börjar vänja mig vid tidiga mornar nu när skolan är igång för fullt. Men det kommer snart ändras, lovet börjar på måndag och då lär det inte finnas något alarm som ringer vid 06.30 inte.

På lovet hade jag tänkt att komma igång med träningen ordentligt. Har legat sjuk denna veckan så har inte fått allt för mycket gjort. Men Bortsett ifrån den kommande veckans fotbollsträningar så tänkte jag ge mig ut på spåret några dagar och dra några kilometer!

new in





nya haremsbyxor, nu kan jag bocka av dem från inköpslistan! Diggade dragkedja på utsida lår lite extra mycket. Fräsiga med andra ord, like them!

Kvällen har varit fin, ätit god mat och tagit det lugnt här hemma! Kvällen fortsätter i samma stil, ska blaska av sminket och sedan krypa ner i sängen för lite film, imån vankas det jobb. Dock bara fyra timmar, det blir lite fina pengar i slutet av månaden. Efter det så får jag se vart kvällen tar mig. Hoppas iaf på att jag får en bra start på lovet!

jag står ensam kvar



två av mina fina vänner som packade sina väskor, gick och köpte ett tält och sedan tog första bästa tåg till hestra för att spendera helgen där! På stationen vinkade vi även av lilla simon som åker till Filippinerna i tre veckor, nej jag är inte ett dugg avis. Även john åker i väg på två veckors semester till thailand, han har det bra! Mina töser åker iväg hela bunten, åse till lilla malmö, beckisen till huvudstaden och Hagis till Österrike. Här står jag ensam kvar utan tågbiljett eller vänner, lonely girl. Men i vilket fall har jag ett fint lov att se fram emot, och några av dom kommer faktiskt hem snart igen! Men jag hoppas att mina fina får det bra vid de lite mer varmare och kallare breddgraderna!

SP10H gör det igen











lite smått och gott från dagen, väldigt händelserik. Allt från pyramidbyggande till lapdance till allsång och köning för låtval. Nu sitter jag hemma hos syster för lite mys, sover här inatt eftersom jag börjar sent imån. Imorgon väntas även fredag och det betyder lov, inte ett välförtjänat med i vilket fall välbehövligt!

jagkomintepånågonrubrik

herregud vilken sjuk dag, man missar ju ett och annat när man har legat hemma sjuk i två dagar. Men när jag kommer tillbaka är min klass fortfarande lika go som den var när jag lämnade den! Idag var det inte jag som stod för kameran så bilder finns inte i mitt arkiv för tillfället, med de kommer framåt eftermiddagen och då ska jag slänga ut det här på direkten! Kanske tillochmed en liten video? Har i vilket fall varit en fruktansvärt händelserik dag!

Nu sitter jag på jobbet och här kommer jag inte ifrån förrän vid sju ikväll, då promenerar jag tillbaka ner till f-skans där träning väntar. Inte för min del, men lite ögongodis sitter aldrig fel!

basic



snygga baslinnen från monki, 100:- stycket. Jag älskar dom! vill ha ett i varje färg, med basplagg kan du piffa upp en outfit men även tona ner den.

Sitter här på en hög med ipren och näsdukar. Huvudet spränger väl inte lika mycket som innan idag, men därimot har hostan och min lilla näsa blivit värre.. Men imorgon är det skola som gäller! Två dagar är alldeles för lång tid att vara hemma, jag blir ju uttråkad!


inköpslista!



satt här i min ensamhet och hade inte allt för mycket att göra, slängde ihop en liten inköslista som kan komma väl till hands när lönen kommer. Egentligen vill jag inte inhandla allt för mycket kläder nu när man ligger mellan vinter och vår. Men ibland går det inte att låta bli!


nytt till våren



ny vårjacka från gina. Kände att jag behövde en liten omväxling från skinnjackan. Bilden ger tyvärr ingen rättvisa, den är grymt mycket snyggare i verkligheten!Den är lagom lång, går recis under rumpan och du kan dra åt den bak i ryggen. 499:-

never mind what people say, keep your head up high and walk away

låg nerbäddad hela dagen igår, den där förkylningen som stod och knackade på dörren har totalt vänt över till en influensa. Ont i hela kroppen, huvudet håller på att sprängas och halsen värker. Därav ingen uppdatering igår. Men hey, nu när jag ligger hemma en hel dag och har faktiskt möjlighet att sitta vid datorn, vad sägs om lite uppdatering? Nu har jag ju all tid i världen!

+++










140211



försökte fixa fram en outfitbild när jag kom hem från plugget, men det fanns inga kroppsdelar som ville fastna på bild idag. Får göra nya försök dagarna framöver!

Träning stod i vilket fall på schemat ikväll. När jag kom ner till planen denna snöiga måndag så var det faktiskt just snö jag möttes av. Planen var inte skottad så det såg inte allt för ljust ut. Istället slängde vi oss i bilarna, jag på min cykel. För att dra ett ordentligt gympass. Inte ens detta lyckades vi med. Vi var alldeles för många för att hinna med allt. Tror nog att alla fick sig ett gott skratt när det stormade in 20 tjejer klädda i underställ, vindtröjor, mössor och halsdukar, plus fotbollsskor! Välkommen till IFK:s försäsong!

alla hjärtans dag



fruktansvärt dyster dag, känner att en förkylning står och knackar på min dörr. Kommer inte ett dugg lägligt nu när jag recis har blivit kvitt mina skador. Mycket fokus på fotbollen såhär års och då är en förkylning det sista jag vill ha!

Hemkommen från skolan, endast tre lektioner idag. Tänker inte ens nämna hur dåligt det gick på mitt matteprov. Nog pratat om skola och träning. Ska sova någon timma.



att sova bort en hel dag känns väl lite sisådär. Trots att det var lördag igår så slocknade jag redan vid halv 12. Vaknade upp med syster bredvid mig runt 10-tiden så vi kollade slutadet på gårdagens film. Gick ner i köket och tryckte i mig någon fralla. Hade ingen större matlust så gick och lade mig igen. Klockan 4 blev jag väckt och då stod maten på bordet. Huvudet värkte och matlusten var inte på min sida idag. Börjar åka på influensan kanske?

Snart kommer iaf Becka hit och förgyller in kväll! Hon får mig alltid på så bra humör ♥

mitt i försäsongen





en fruktansvärt lång lördag, och än är den inte över. Klockan åtta ringde klockan och det var bara till att slänga på sig löparbyxorna och snöra på sig skorna, sedan vidare till sporthallen. Där väntades det lite teori och målsättningar inför säsongen. Sen var det ingen återvändo, yoyo-testet väntade. Kan ju inte påstå att konditionen ligger på topp för tillfället. något jag måste ta tag i på egen hand.

Efter träningen och storleksprovning till de nya matchställen begav jag mig till ming palace för lite käk med familjen och vänner. Blev kvar där i fyra timmar så dagen bara försvann. Syster är hemma över helgen så hon och jag ska mysa  lite med film och annat gott ikväll.

en och annan bortförklaring

jahaja, vad hände med detdär flitiga bloggandet jag skulle ta tag i? Har en o annan bortförklaring om ni känner er sugna på att höra.

  • Kom inte hem från skolan förrens klockan 17.00, då var man sådär lite lagom slut och somnade i soffan tills träningen drog igång vid halv 8.
  • Påtal om träning, det har för övrigt tagit över mitt liv, finns det nån ledig tid i mitt liv? knappt.. men jag jobbar på det!
  • Min kamera är lite ringrostig sådär, displayen visar inte riktigt det den borde.
  • Trots att mobilen åker upp alldeles för ofta i skolan så är det inga bidler jag klickar utan filmer, kanske inte är allt för spännande med en videoblogg där min klass spårar ur på lektionerna, eller när våran lärare på 60 bast gör styrkeövningar? eller varför inte en video på när kära sp10h, höjer våra fina stämmmor i korridorerna, tar toner som ingen någonsin skådad och sedan kommer lärare ut från klassrum och skyller på att det inte finns någon arbetsro där inne?


Ja sånt låtr väl lite lockande kanske, men bilder är trots allt bilder och det är något jag måste ta tag i. Jag vet att jag har lovat fler dresscodes, känner att dettaa hänger på mig nu. Nu ska jag allt ta och knäppa några bilder, I will not disappoint you this time!


nära-döden-upplevelse

godkväll mina kära!
Är nu hemkommen från dödens träning. Med nöd och näppe att jag tog mig igenom löpningen, ger ett stort tack till elin som peppade mig igenom det! Just konditionen kan jag väl inte påstå är min starka sida, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att vara, men det är bara till att ligga i!  

Nu måste jag o andra sidan ta tag i mitt liv, skola imorgon, som jag för övrigt inte har varit i sen i torsdags. Det börjar gå utför nu.. Annars då, drog en hårfärgning hos frissan innan idaag, mötte upp mamma efter det får att ta en vända på stan, kom hem med lite kassar! Bilder hade jag tänkt slänga upp imorgon! Nu ska jag nana.

back on track






















tänkte komma igång med bloggandet igen genom att bjuda på lite bilder från idrottsklassernas resa till Hestra förra veckan. Bussen rullade iväg från kalmar klockan 07.00 i tisdags. Kände att det var lite fel tid på dygnet för mig, men förvånadsvärt nog så var jag på ett ganska huggligt humör trots den tidiga uppstigningen. 

Det gick lite trögt i starten på skidorna, men efter att ha blivit uppdragen i den stora backen fanns inte mycket till återvändo, jag var ju tvungen att ta mig ner på något sätt, jag tackar de där två grabbarna nu i efterhand, tack vare dom kom jag igång på skidorna och gled så fins nedför backarna! 
 

vilken ångest

jag saknar att blogga, jag saknar att skriva av mig. Jag hade tänkt att lägga ner allt totalt, mer tid åt mig själv, mer tid åt läxor, träningar m.m. Sen kom jag fram till, hur mycket tid tar det egentligen  Är jag bara lat? Måste nog vara så, funderar på om jag ska hänga kvar här på moajohannaa eller om jag ska byta adress. För något jag vet säkert nu, det är att jag ska blogga! 'Gud vad jag har saknat det!

RSS 2.0