nytt i garderoben







här har vi då mina inköp från i fredags. Ett oversize linne och ett långt guldhalsband som jag fick av syster i försenad födelsedagspresent. En jeansjacka, en EdHardy tröja, hatt och nitskärp.

Inhandlade också lite annat smått och gott som hårnålar och hårspray lite smink och andra behövliga småsaker. Trots att jag bara har suttit vid datorn nu flera dagar i rad känns det som, så har jag faktiskt inte haft orken till att blogga. Fråga mig inte varför men tappade helt enkelt suget över några dagar. Men nu är jag back on track!

Lovet har varit toppen! Inget speciellt har direkt hänt. Bara almänt skönt helt enkelt. Ingen press över något och inga planer att följa, tog dagarna som dem kom! Trots lovet har jag inte varit fri från träning, dem fortsätter rulla på och träningsmatcherna inträffar varje helg. Nästa helg väntas det träningsmatch mot öster, det lär säkert bli spännande! Helgens höjdpunkt är väl att våren äntligen är kommen! Snön håller på att smälta och idag kunde jag faktiskt gå ut i bara T-shirt och skinnjacka, plus ett par bara fötter i mina slitna converse.

Imorgon har jag studiedag, vilket känns väldigt skönt, en dag mindre på veckan och en dag längre lov, känns riktigt underbart! Ska åka med Becka ut till hansa city och kolla runt lite, ska bli kul att tillbringa en dag med henne eftersom hon har varit borta hela lovet. Nu när det börjar bli varmare och ljusare så kommer veckorna går allt fortare och snart bär det av på sommarlov! underbart.

falsk sanning ?

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

kort


leggings från gina. Linne från monki. Kofta gekås. Halsand från newyorker. Mössa från indiska. Fodral och armand från h&m.

kanske inte har nämnt att jag kapade av mitt älskade hår i förrgår. Helt okej tycker jag, man vänjer väl sig.

ullared



okej efter en tidig morgon och ett par timmar i bilen så är man väl en aning skabb, men jag delar med mig tillsammans med syster ! direkt efter träningen igår så åkte jag direkt till växjö med syster och mami. Vi stannade till hos mormor öcer natten och tidigt morgonen efter bar vi av till ullared, skönt att få komma ort lite från kalmar ibland. Blev en heldag på gekås, köpte lite smått och gott, en jeansjacka en T-shirt ett linne, halsband, hatt och lite smink. (bilder kommer) Tror jag ska göra kvällen kort, har varit en lång dag, och sömnen i bilen räckte inte långt, natti!!!

serverat på silverfat!



tog faktiskt inte en allt för lång sovmorgon idag, skulle iväg och klippa mig cid klockan 1 så gick upp i god tid. Blev ganska nöjd med resultatet faktiskt! brukar alltid gå från frissören missnöjd. Satt där i nästan tre timmar, så det var skönt att få gå en lite snabbis på staden med syster efter. Hunnit med att städa mitt rum också. duktig som jag är! Får se vad kvällen har att erbjuda, förmodligen en hemmakväll till!

killar vi gillar

killar,killar,killar vad gör de annat än pillar? De låtsas söka tröst men egentligen vill dem bara klämma på ens bröst. De är romantiska och kommer med rosor, men är inte nöjda förrän de fått av ens trosor. Det är som en reflex att de genast tänker på sex. Man blir så kär, men tyvärr är alla lika som bär. Kommer och sårar och vi drunknar i tårar. Men vi återuppstår och ni killar våra hjärtan får, för det är faktiskt killar som vi här på jorden gillar.

dressing



var på stan innan idag och inhandlade mig lite saker, två ringar ett armband och ett halsband. Sedan shoppade jag på mig en sommaroutfit, som ni ser på bilden ovan. Ett brottarlinne med väldigt urringad rygg och en svart "tub-bh" . Längtar redan sönder till sommaren!!

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, all träning tar kol på mig. Skönt med onsdag imorgon, det räknas som helg för mig, enda dagen jag inte har träning! Sedan imorgon så kommer jag väl gråta floder med tårar, lika bra att förbereda sig, morsning!

sommartider


slänger in en bild från sommaren, guud vad jag lägntar!

gick upp förvånadsvärt tidigt idag, jag är en sån som brukar sova bort hela dagarna och leva på nätterna. Ska äta lite frukost nu, sen så ska jag nog fixa mig och ta mig in till staden en sväng. Får se vad dagen har att erbjuda. Tränar sent ikväll så får väl hitta på något kul på dagen om det ska bli av.


fråga

-vilken linje ska du gå ? :)

- jag har för tillfället en väldigt svår beslutsångest! Jag sökte till stagg här i kalmar, både sam/idrott och sam/media med fotboll som inriktning. Sökte också ett idrottsgymnasie i växjö med fotboll som inriktning. Jag har precis fått reda på att jag har kommit in på både fotbollsgymnasiet i kalmar och i växjö. Så jag står inför att ganska tufft beslut helt enkelt!

kommande inköp


lite smått och gott jag har tänkt inhandla snart framöver.

har precis tagit en dusch, känner mig mycket tröttare än vanligt. Kanske borde ta och somna tidigt ikväll. Har precis dragit igång en till säsong på one tree hill. Denna gången fick det bli 7an. Ska försöka släpa in syster på staden imorgon för att gå och kika lite. Lär nog inte bli så mycket inköp, men alltid kul att kolla! På torsdag åker jag till ullared förresten, perfekt tillfälle att inhandla massa behövliga saker för låga priser. Jag är en sån person som inte orkar lägga 30 spänn på ett onödigt hårspray, så istället för jag samma spray fast till ett lägre pris där, plus att man har mamsen med sig!

café dream


igår så mötte jag upp bella och vi gick till dream, satt och väntade på att hon skulle äta färdigt. Alice och astrid kom så vi bestämde oss för att ha en liten tjejkväll med lite gott att tugga på medans vi kollade wallander. Vi ringde dit wilma som också kom och kollade med oss. Blev en riktigt härlig kväll måste jag säga med mycket skratt.

Idag har jag gjort som alla andra dagar, bara kollat one tree hill. Har tränat nu på kvällen också, känner att det börjar göra framsteg iaf! Lär nog inte göra allt för mycket ikväll, är ganska trött med andra ord. Så det blit nog en liten myskväll med mig själv.

+ +


några ringar som jag bara måste inskaffa mig! (modekungen)

har verkligen inte gjort nånting denna helgen, ska jag vara ärlig har jag bara legat nersjunken i soffan med hörlurarna inpluggade i datorn och glott flera avsnitt av one tree hill. Men nu har jag verkligen vilat ut mig till resten av veckan. Då det bara blir ledighet allla dagarna, får se vad man hittar på då. Nu väntar jag på maten och senare ska jag möta upp Bella på dream.

sommarkänsla


godmorgon! Vaknade upp för en stund sedan av att jag var så fruktansvärt kissi! Brukar alltid sova onödigt länge på helgerna annars, men jag tog mig upp och slängde i mig lite frukost. Igår spelade jag match mot madesjö, det blev en vinst på 2-1. Kan väl inte påstå att vi spelade allt för bra, men med tanke på snöstormen så tyckte jag det var en helt okej match! När jag kom hem så stod det kräftor och revben framdukat, och hur gott är inte det en lördagkväll ? Väldigt mysigt måste jag säga.

Får se vad dagen har att erbjuda, inga planer än så länge. Becka har åkt iväg, hon är borta hela sportlovet. Så Det blir inte att umgås med henne. Hon kommer bli en aning saknad känner jag. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt!

+++







sista lektionen idag så bowlade vi. Gick väl inte allt för bra, kan jag inte påstå. Men efter så blev det iaf en vända på mcdonalds, tycker det är lite kul att dom håller på att göra om där. Sigrid och Becka följde med mig hem efter, vi satt bara och myste ner oss isängen ett tag med datorn, jag började byta om lite smått för att sedan bege mig ut i ovädret för träning. De andra gick vidare till skolan för lite film och fika med resten av klassen.

Har inte hänt allt för mycket dem senaste dagarna, men det ska bli riktigt sjönt med lov! och då kommer jag ha tid att ägna lite mer tid åt bloggandet. Har inte allt för mycket planer, blir en match i morgon om vädret tillåter och på lördag fest förmodligen. Annars tar jag dagarna som dem kommer!

inspiration






lite inspiration

kom hem från skolan för en liten stund sen, borde egentligen plugga men jag kan verkligen inte hålla mig från one tree hill!! om jag bara ser ett avsnitt sen kan jag plugga efter det ? har alldeles för mycket tills i mån, plus en träning ikväll också. Måste skärpa mig nu! skolan går före, inte en massa underbara serier och ett beroende på facebook. Måste tag tag i mitt liv helt enkelt!

ingen outfit idag, slängde bara på mig ett par mörka jeansleggings och en lila adidaströja. inget märkvärdigt. Är väldigt trött och slö i kroppen idag, kanske borde slänga i mig lite mat och sova någon timma ? felet är bara att det inte finns tid till sömn.

en bild säger mer än tusen ord


hoppas inte åse mördar mig efter detta..Men här är ett tecken på att jag verkligen älskar henne för den hon är! Hon brys sig inte om vad andra säger eller tycker, hon är sig själv till 100! men hon är otroligt bra ska ni veta!!

tog en halvtimma hem med bussen, riktigt drygt. Lyckades precis sno datorn från mamma, ska dra igång några avsnitt an one tree hill innan kvällen tar slut. Måste säga att dagen med åse inte kunde bli annat än lyckad! Puss på henne! Ser inte fram emot skolveckan, får hoppas på att den går fort precis som resten av veckorna har gjort. Sedan bär det ju av med sportlov!!!

Ikväll känns det inte som om jag har gjort annat än ätit, jag och åse tryckte i oss glass ostbågar kladdkaka och läsk, sedan så bjöd hennes mamma på mat också. Snällis! När jag kom hem tryckte jag i mig lite fruktsallad också. Där har vi verkligen fått med hela kostcirkeln, eller vad säger ni ? Nu ska jag ta och göra det jag är bra på, gräva ner mig djupt i soffan, på med hörlurarna och kör igång en ny säsong av oth!

romantik


blev inte riktigt som vi hade tänkt igår, men en myskväll med 2 av mina underbara tjejer satt ju inte fel det heller! Idag vaknade jag tidigare än väntat, på söndagar brukar jag alltid sova bort halva dagen, sen resten som återstår har jag grävt ner mig djupt i soffan med one tree hill. Men inte denna söndagen inte!! Har precis slängt i mig en snabb frukost och har precis rotat fram något ur garderoben, snart bär det av till åse, det är just henne jag ska fira alla hjärtans dag med! Och hur underbar kommer inte det bli! Finns väl ingen lag på att man måste ha en romantisk dag med sin pojkvän? åse är precis lika bra ska ni veta! tonårsfilmer och ben&jerrys står på schemat idag, och det låter verkligen inte fel!

min helg har varit helt lyckad iaf :) jag var på bio i fredags och efter det så blev det lite mys med mina tjejor! Nu får jag skynda mig.


turkost


tog en rejäl sovmorgon idag! vilket var riktigt behövligt. Hunden väckte mig med några pussar i ansiktet och öronen, väldigt fräsch om man säger så! Så jag tog mig upp, fick låna ut lite av min garderob till syster som ska på 18fest. Huset står tomt hela kvällen därför ska jag och tjejerna ha en liten spelkväll! Ska bli riktigt kul, och spännande! Så ska väl fräscha till mig lite, tvätta bort gårdagens smink som jag utan någon tanke på somnade med igår. Får väl ta och plocka undan lite här hemma innan alla kommer :)

gårdagens inköp






två tunna långarmade tröjor och fransväska från bikbok. Linne med axelkuddar från cubus. Och armband från lindex.

detta är då gårdagens köp, ska fixa lite med linnet från cubus, ni ska få se bilder när det är klart! :) Riktigt skönt med helg nu måste jag säga, veckorna går faktiskt fort nu! Snart blir det lov, och det är verkligen behövligt!:) Jag och becka sitter flr tillfället och grubblar över bio, kanske blir en ikväll! Har inte allt för mycket att blogga om för tillfället, men lär säkert slinka in lite om kvällen och morgondagen då det blir spelkväll med tjejerna! haha!

+++


lacktights och linne från gina. Kort kavaj från lindex. Fodral och halsband från h&m. Armband lite här och var!

ursäkta dem senaste dagarnas uppdatering, har helt enkelt inte haft något vettigt att blogga om. Då blir det bara tråkigt att läsa helt enkelt!! hade en väldigt lång håltimma idag efter nationella, så jag åkte med mami till hansa och shoppade på mig lite saker. (bilder kommer)  Nu ska jag slänga i mig mat och sedan beger jag mig ut i kylan och sparka lite boll. Måste bara säga att jag har haft huvudvärk hela dagen och den vill verkligen inte gå över!

mitt i djungeln, den stora djungeln..



kofta från gina. jeans från monki. Leopardtights från asos. Svart linne från ellos. Klocka och kedjearmband ur&pen. silvriga armband från polen och armband med pärlor från kappahl. blått (avskuret!!!) nagellack från depend. + vita converse!

Fick sluta två timmar tidigare idag pga nationella proven. Dagen gick fort med andra ord. Sitter här hemma nu men ska alldeles strax bege mig till systers jobb för lite mat!  Sover även hos henne ikväll :) ska bli mys! Innan det blir det träning i sporthallen, den varar inte så länge som tur är! Måste komma iform igen nu efter min rehabträning som jag har haft i en månad.

slöasöndag



min lilla vovve!

har precis kollat film nu, kom inte så långt i mitt städande om man säger så. Ska dra mig bort mot sigrid alldeles strax för lite plugg. Vi måste bli klara med bildanalysen tills imorgon. Får se vad kvällen har att erbjuda, förmodligen film och datasittande, en helt vanlig slöasöndag helt enkelt! Imorgon sätter jag igång med fotbollen igen, har inte rört en boll på flera veckor. Så det ser jag fram emot :)

saturday night!



gårdagen blev riktigt härlig tillslut! Satt här hemma med gäster till klockan 8 då jag for mot staden för att möta upp becka. Vi gick och satte oss på dream för en kvällsfika. Där träffade vi maja och tilda bla. Satt där en bra stund, det var mycket folk i stan för att vara såhär års. Satt iaf och pratade en stund. Sedan rusade ett gäng killar ut, drog med sig jackorna och började skrika? fight på G! haha. Det var väl inte första gången, samma killar samma ställe ny fight. Polisen kom allt löste sig, vi gick därifrån. Skulle ta bussen hem till becka vid klockan 9 med den sket vi i, vi tog en senare istället. ´Då gick vi tillbaka till dream satt och pratade med lite folk, sedan rann tiden iväg och det var dags att kuta! om 2 minuter gick bussen. Så vi tog löpet genom stan mot stationen, men inte hann vi med bussen inte. Vi fick vänta in nästa, men den kom efter tio minuter så det var lugnt. Åkte mot tegelviken för lite film hos Becka. Satt där och myste med lite chips pch godis. KLockan närmade sig 1 och jag började dra mig hemåt, skulle gå hem därifrån, och det tog ju sin lilla tid. Men vid halv 2 så kunde jag slänga mig i soffan! Var alldeles för trött för att sitta uppe så jag gick faktiskt och la mig direkt.

yesterday


leopardtights från asos. kofta från gekås. fodral från h&m. Armband kappahl bla. Ring från lindex. Töntbrillor från bikbok.

lyckades precis ta mig upp ur sängen, sent jag vet, men det blev också en sen kväll. Mer om det senare. Dagen består av endast plugg, ska  träffa sigrid sen så vi kan göra klart våran bildanalys, vilket tar hundra år att göra! Sitter pch kollar lite repriser på färjan, irriterar mig på att hunden skäller i sömnen, deppar över att min hälsena gör allt för ont. Funderar lite på att förflytta mig till köket för lite frukost, om jag inte får i mig någon mat snart kommer jag bli allt för trött och lättretlig och då är jag inte rolig att dras med. Förmodligen måste jag hinna med en städning idag också, mitt rum ser inte alls för lockande ut. Nej nu slog hunden upp ögonen, hans blick skrämmer mig en aning för tillfället, kanske dags för en liten promenad? vi får väl ta och fråga jycken!

monkiworld




lite smått och gott från monki, tror jag ska inskaffa mig den svarta tröjan och några utav linnena iaf!

sitter här hemma och kollar djungelgeorge, gästerna är fortfarande kvar och dela goda skratt i soffan. Snart inväntas det fika, marängtårta står på menyn idag! Har blivit sittandes i fåtöljen allt för länge nu, ett tecken på det är att min rumpa är helt bortdomnad. Nu är det dags för kaffekokande och lite gräddvispning tror jag allt.

Undrar vad kvällen har att bjuda på, kanske tar en sväng till biostaden, kanske en hemmakväll, kanske en liten kväll med mitt underbara umgänge? det återstår att se!

Inspiration







inspirationen har jag fått HÄR.

galet konstig kväll/natt igår med inda! Men hon är allt för bra hon.
Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning, sedan klockan tre kommer det gäster hem hit. Min mammas sida av släkten har inte hunnit fira mig än, så det är vad eftermiddagen består av. Ingga planer för kvällen, men de kommer väl! Ska hoppa in i duschen nu, där lär jag väl stå ett tag. Finns inget skönare än en varm dusch.


happiness


sitter nu och myser med min älsklingsinda, hon är allt bra hon ska ni veta! Gud vad man kan babbla på med den tjejen! Vi har iaf kollat på film och tryckt i oss massa onyttigt. Får väl försöka att gå bort alla kalorier i mån. Har suttit här i min säng och bara babblat på om saker i flera timmar nu. Under tiden har vi druckit varm choklad och kollar igenom massa gamla sms. Minnen kan verkligen komma tillbaka.

Kan iaf säga att denna lilla tjejen är allt för underbar, hon är alltid positiv och glad och det går inte en sekund då man har tråkigt med henne! Om alla hade en vän som henne så hade ingen varit ensam, hon bryr sig verkligen om allt och alla! Det spelar ingen roll om hon själv har problem, hon prioriterar sina vänner före. När man väl lär känna denna tjejen då vet man vad lycka är, då vet man hur en vän ska vara, hon är otroligt omtänksam och modig. Inda är verkligen en av få som vet vad som krävs för att få någon på fötter igen, ni ska veta att jag älskar henne!

topshop


ska nog klicka hem dessa snyggingar från topshop såsmåningom! 350:-
Passa jättebra till en snygg nerstoppad oversize t-shirt och ett par vita converse, sen för att få det där lilla extra, släng på en fräsig hatt och lite smycken, bästa outfiten till sommaren!

dresscode


skjorta leggings oversize linne, allt från gina. halsduk från m&q. halsband från glitter. klocka från ur&pen.Ring från lindex. Armband olika affärer.

Har varit på staden idag med Becka, kollade runt lite, hittade inte alls för mycket om jag ska vara ärlig, men det var väl tur det, annars hade jag väl gnällt om att jag inte haft pengar till att köpa det! haha! Men hittade en del vår/sommar kläder som jag blev riktigt sugen på! :) Tog oss en vända in på donken också, och den pajen är ju gudomlig !! Satt där i mer än en timma. Tiden bara flög iväg.

Nu sitter jag och väntar in inda som ska sova hos mig inatt, vi ska kolla film och gotta oss lite tänkte vi :) Så jag ska möta henne om en stund! Imorgon väntas gäster, fyllde ju år för två veckor sen ungefär, så min mammas soda av släkten kommer! På kvällen återstår det att se vad jag ska hitta på.

hit&run


funderar lite på att klicka hem dessa skönheter från tshirtstore, har kollat på den till höger innan fast i vitt, men nu verkar den vara slut, tyvärr! Men den svarta tackar jag iaf inte nej till! :)

Kom hem precis, ska alldeles strax krypa ner i min sköna säng och värma mig under mitt duntäcke medans min spotifylista spelar runt runt runt. Godnatt!

blondie

sitter hemma i systers lägenhet, hon flyttade precis i början av veckan. Måste säga att det är en himla fin och mysig lägenhet, blev riktigt sugen på att flytta själv! Hade ju aldrig gått, hur skulle jag kunna betala hyran? hur skulle jag kunna hålla rent ? hur skulle jag kunna mätta min lilla mage ? hur skulle jag kunna fokucera på skolan och allt om jag bor ensam i en lägenhet dör jag har mina egna regler och mina egna tider? inte en chans säger jag bara! Men jag har faktiskt varit lite insatt i det hela, målat väggar burit lådor och möbler m.m. Men vad gör man inte för sin kära syster :)

Idag bjuder jag tyvärr inte på någon dresscode, har bara legat i soffan hela dagen och kollat film eller sovit. Men i morgon är det fredag och äntligen helg! Så då kommer det uppdatering!


voddler

någon mer än jag som har varit på jakt efter voddler? Jag letade efter invites på internet men man var tvungen att ställa sig i kö och massa eller värva massa människor m.m. Men jag bestämde mig för att gå in på voddlers hemsida. Skrev upp mig och hamnade i kö, nu någon månad senare så har jag voddler, och jag bara älskar det!! jag som älskar att kolla film kan nu se dom utan problem, än så länge så testar dom bara voddler lite så det finns inte allt för många filmer och vissa kostar. Men helt klat värt att ställa sig i kö! :)

migrän

godmorgon! vaknade upp vid klockan 6 imorse av att huvudet dunkade sönder, migrän! Så mamma fick ringa och sjukanmäla mig och jag fick försöka somna om.

Gillar inte att missa skolan egentligen, man kommer så himla mycket efter, sen var jag sjuk förra veckan också, inte okej! Ska faktiskt slänga i mig lite frukost nu och sedan får jag se vad som händer, inte så bra att sitta vid verken datorn eler tv:n när man har huvudvärk. Men vad har man annars för sig?

töntisar "topshop"



ni vet dom där töntbrillorna alla bär omkring på? äger ett par såna jag också, har faktiskt inte använt dom så mycket, frågar mig inte varför. Men jag älskar verkligen modellen på dom! Så nu när jag var ute på internet och kollade runt lika fick jag tag på dessa! töntbrillor fast med solglas, tänk vad snyggt ! Tror jag ska klicka hem ett par, sen är bara frågan om vilken färg...har alltid sådan beslutsångest när det gäller sånt.


tips



galet förtjust i dessa tröjor från topshop. Gillar den svarta mest, passa perfekt till sommaren med ett par slitna jeansshorts och ett par converse med lite tuffa armband. Nu längtar jag helt plötsligt ännu mer till sommaren!!

as a light in the darkness


dålig bild jag vet, men hittar inte min kamerasladd så ni får stå ut med en cambild sålänge!

Hade väldigt svårt att stiga upp idag, antar att det beror på att jag vänder helt på dygnet, ska försöka ändra på det, men alla har ju såna där tvångssaker man bara måste göra innan man somnar. Jag vet att man inte är tvungen att sitta vid datorn innan man ska sova jag vet att man inte är tvungen att kolla ett avsnitt av oth innan och jag vet även att man inte behöver svepa i sig ett glas mjölk innan och jag vet även att man inte behöver somna efter klockan 2 varje natt! Men sånt händer mig hela tiden, jag måste ta en titt på datprn innan jag somnar jag måste ta ett glas mjölk bara för att och oth för jag bara inte missa, måste se minst ett avsnitt om dagen. Sen blir det att man gör allting så sent som möjligt och då ligger man där i sängen klockan 2 klarvaken. Ändring på det! har ni några vanor ni gör innan ni somnar? :)


vad gör man nu om kvällarna?

paradise är slut, jackie vann. Inga chockerande ansikten här inte! Det har ju snackats om det ett himla bra tag nu vem som skulle ta hem allt. Kan erkänna att jag faktiskt kan tycka jackie är en aning cool. Men jag hade velat se greta, cimon,andreas och catja i finalen. Det hade varit intressant! Mina favoriter hela bunten! Har följt alla avsnitten i paradise och läst deras bloggar m.m. Men nu är det slut? vad ska man nu sitta och göra på kvällarna? ååååh *snyft*


02-02-10


leggins och väst från gina. Tee från bikbok. Armband från ullared kappahl ur&pen m.m.

har halkat fram genom gatorna hela dagen idag! Men jag har kommit framåt iaf! Redan onsdag imorgon, känns som om veckan kommer gå undan vilket känns riktigt skönt! Än så länge har jag inga planer för helgen, men dom kommer förmodligen :) Just nu vill jag bara att februari ska gå undan då våren kan komma. Har en massa kläder i garderoben som jag bara längtar efter att få använda!

-I try to hide it..

RSS 2.0