svar på tal

Anna om lovely saturday:
hahha lite wannabee kenza eller:) hahah fulaste idag verkligen!

antar att det är förbjudet att få inspiration av andra? :) och enligt dig är det tydligen hon som kom på dödskallesjalen eller? jo jag kan se hur mycket du njuter av detta hörru :) keep up your good work! Inte direkt så att jag tar åt mig av en sån här kommentar, du får göra bättre än så nästa gång!

rain



riktigt tuff och seg dag idag, tänker inte ens berätta om den för blir alldeles för depp av att bara höra ordet skola. Men jag måste stå ut två dagar till innan den underbara helgen är här! Var och slängde in mitt cv innan jag drig vidare mot ett kallt gröndal fullt med regn. Där hade vi små sju  och åttaåringar som vi tränade i fotboll. Nu ska jag ta mig en lång dusch, vilket kommer sitta riktigt fint. Sedan tänker jag sjunka ner i soffan med lite tacos och bara mysa resten av kvällen. Imorgon är det niornas dans, jag som har två vänsterfötter lär det väl inte gå allt för bra för.

nytt i garderoben!


hade kompledig idag eftersom vi drog över på tiden i fredags när vi dansade. Slutade redan vid halv två så då bar det iväg in mot staden med syster och mami. Antar väl att mamma är min personliga bank eller ngt.. Fick iaf med mig ett par leggings och en kavaj hem. Riktigt sommarväder ute idag! fick byta om innan jag åkte in till staden dör jag var alldeles för varm. Snart väntar en träning och jag hoppas verkligen att vädergudarna är på aftonbladets sida, om det nu stämmer så bjuds det på skinande sol hela valborgshelgen!

you're the one that makes me belive in destiny


can you tell me what I should do? to be the most important thing in your life,what should I do, how should I be, to be near you? what's wrong why can't you tell me? how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling you're the moon when the night comes ,you're the air that I am breathing you're the one that makes me believe in destiny .

make up your mind, come to a decision,do you want me or not? cause if you don't I try to go on with my life but no one compares to you ,you're beautiful, I'm the opposite no doubt, true love comes from the heart, you like those other guys who's running after you, the question is, do they love you for real? can you tell me what i should do, everything I do, I do anything for you

you're my sun when the rain is falling ,you're the moon when the night comes ,you're the air that I am breathing you're the one that makes me believe in destiny .

we need to cross the ocean of misunderstanding and talk deep into our hearts ,we need to sort out all our complications and find out who we really are

you're my sun when the rain is falling ,you're the moon when the night comes ,you're the air that I am breathing you're the one that makes me believe in destiny .

happiness


jaha, sista veckan i april, sista måndagen i april. Låter gansak så underbart när man säger så! Sommaren närmar sig med stora steg. Planerna inför valborg börjar falla på plats sakta men säkert, solen har inte försvunnit än iaf och varmen finns fortfarande kvar i luften, allt går framåt! tillochmed skolveckorna rullar på, en dag avklarad på veckan. Bara fyra kvar! kom igen nu!

Ska snart kila ner på en fotbollsträning i det fina vädret, får se om mina häla vill sammarbeta med mig idag. hoppas det! matcher väntas i helgen, valborg väntas, och massa underbara människor! Är på strålande humör idag, vet inte vad som har flugit i mig, kom tillochmed upp i tid idag! hur lyckas jag ? så här ska jag fortsätta!

SUNday



kan inte säga annat än att helgen har rullat på något fruktasvärt bra! Har redan berättat om min lördag, söndagen har varit riktigt härlig den också! passade på att sova ut ordentligt, drog mig mot gröndal vid halv 2 tiden för samling, matchstart klockan 15.00, seriepremiär! första halvlek spelade vi riktigt bra! Slutade med att vi tog hem matchen men 8-0 om jag inte minns fel? Becka och karwan var där och kollade så han fick man träffa hela två gånger under denna helgen! och becka som jag träffar jämt , var det fortfarande lika kul att se!

Efter matchen iaf så cyklade jag och becka till berga för att hämta hennes cykel som karwan lånade. blev en jävla tur, barfota dessutom! led av ganska så mycket skoskav efter matchen, måste ha berott på strumporna! Kvällen avlutades med kubbtunering ovh film hemma hos mig! riktigt mysig helg.

STORT GRATTIS!

måste verkligen säga ett stort grattis till maja som tog sig vidare till den andra auditionen i idol! Kommer ihåg när hon sjöng på konfirmationen förra året, det var första gången jag hörde henne sjunga. Det var ju underbart, fick gåshud! Hoppas verkligen att hon klarar andra auditionen också , då ska jag bannemig följa idol hela säsongen! Även ett stort grattis till miriam som också klarade det!

lovely saturday


blev väckt runt elva idag då mami hade lagat en stor frukost med omelett och allt! riktigt mumsigt. Började sedan fixa iordning mig då becka kom förbi mig vid 1 och vi drog oss ner mot gröndal då u-laget hade seriepremiär. Det har varit en riktig fotbollsdag men fortfarande väldigt härligt. Drog oss vidare till fredriksskans sen där det väntades derby mellan smedby och aik. Smedby tog hem det. Träffade även på karwan där, har lovat han att lägga in en bild sen, haha. så jag får väl hålla mitt löfte ! Vi började plötsligt lida av hunger så vi tog oss bort till donken för lite mat. Kvällen rullade sedan på bra, och jag kan säga att helgen var riktigt lyckad. Imorgon väntas det seriepremiär med b-laget. Även a-laget tog hem en vinst idag i division 1! riktigt grattis. så nu sitter dem på en trång buss påväg hem.

can't take the searching anymore


då var sista träningen för den här veckan avklarad, tanken var att jag skulle haka på a-laget imån till malmbacken på bortamatch som spelas på lördag. Men med tanke på att jag har en match på söndag också så fick jag priritera lite. Kände att jag inte klarade av ett välidgt fåtal timmrs sömn plus en 13 timmars lång bussresa i benen och sedan spela på söndag. Så istället blir det en helg hemma men en match på söndag.

Imorgon är det äntligen fredag! veckan har gått på tok för söligt. Blir eventuellt tacokväll med mina tjejer. Men innan det har vi övning till "niornas dans" i tre timmar. Låter faktiskt inte ett dugg frestande. Tror faktiskt jag ska krypa ner och sova nu så hörs vi imån.

break me down






lovely day



tog mig en vända i mot staden efter skolan, mötte upp en väldigt saknad karro som det var alldeles för länge sen man snackade med. Riktigt skönt att ha börjat hitta tillbaka till varandra igen! Vi gick mot baronen och tog oss en fika, satt där en väldigt lång stund och pratade igenom allt möjligt. Mycket har hänt under dehär månaderna. Det var faktiskt riktigt kul att spendera en dag med henne, fick mig faktiskt att inse hur underbar hon egentligen är! Tog mih hemåt framåt sex halv 7 då maten var klar. Efter att ha tryckt i mig en MEGASTOR chokladboll så var man inte allt för hungrig, men snäll som jag är visade jag att jag uppskattade att maten stod färdig när jag kom hem och slängde i mig lite.

Kvällen har spenderats av att städa rummet, gick väldigt segt i början och fastnade vid datan istället, när jag sedan lyckades dra mig därifrån så fick jag en sån energiikick att jag började möblera om istället. haha!


snöoväder!



sånt här gör mig riktigt förbannad måste jag säga, det är snart maj månad och snön faller utanför mitt fönster. Nu har vi fått stå ut med en ruskigt lång vinter med  en och annan snöstorm. Vi har precis burit ner de tjocka vinterjackorna i förrådet och har ställt undan uggsen. Vi har plockat frama vårkläderna och dammat av conversen. Men vad är det som händer? jag har fått nog av pulkaåkning och snöbollskrig, jag har fått nog av mörka mornar och dagar. Jag har fått nog av ruggit väder. Jag vill ha sommar! Jag vill kunna gå ute mitt i natten med bara linne utan att frysa. Jag vill kunna gå och ta nattdopp med mina närmsta. Jag vill kunna träffa härligt folk ute på kalmars gator. Jag vill ha varmare väder och jag vill ha det nu!

filmtips!



skrev ju något inlägg längre ner att jag laddade hem filmen "dear john" och det är verkligen en film jag rekomenderar! Underbart bra, och han är ju bara för snygg!  Tror nog jag satt och bölade iaf halva filmen. (nej jag överdriver inte) Har väldigt lätt att gråta till filmer så det var inga som helst problem! Kollade också på "the blind side" för några dagar sedan, rekomenderar även den riktigt starkt!


OJOJOJOJ

shiiet, detta är ju alldeles för dåligt! Känner att min tid går åt till endast träningar så jag inte ens hinner finna inspiration till att blogga. Jag brukade älska att skriva av mig och berätta om min dag. Men nehe, vart försvann det ? vill verkligen hitta det igen, tror det kommer nu med vädret och alla härliga helger som väntar! Men jag har faktiskt tänkt att sätta igång redan nu. Inte allt för mycket händer väl om dagarna, men jag kan ju iaf slänga in lite outfitsbilder och lite tips och annat :) så det tänket jag sätta igång med nu på direkten!

lagfest!









ett väldigt få antal bilder av alla som togs igår. Som sagt så stod det lagfest på schemat och jag kan väl inte säga annat en att det var jävligt kul!! hahah mindre kul framåt natten kanske, men det funkade iaf!

Vaknade idag och mådde väl inte alls för bra, men jag kämpade mig upp ur sängen och käkade frulle. Har bara legat nersjunken i soffan hela dage, och så lär det nog fortsätta resten av kvällen ockå! Miriam tippsade om en film på bloggen så nu har jag laddat ner "dear john" som jag har tänkt att jag ska kolla på ikväll. För tillfället sitter jag och laddar upp x antal bnilde på facebook från gårdagen. Det tar sin tid men självklart är det värt det! hörs senare!

I gotta feeling..











fredag, himla kass uppdatering hä tycker jag! Men iaf, gårdagen. Vi var hemma hos bella och grillade med tjejerna, spelade hög musik och dansade loss!! Det var riktigt nice tills proppen till vardagsrummet gick och vi hade verken ljus eller musik.. Men vi roade oss på andra sett! Gick sedan en sväng till dream. Satt där inte allt för länge utan tog sällskap med emelie hem sen.

Ikväll stod det lagfest på schemat. Det var riktigt trevligt måste jag säga! härliga människor! Laddar upp bilder och skriver mer om det imorgon, nu är jag alldeles för trött. Jag gör ett stort magplask i sängen och hoppas att alla har haft en bra kväll, för det har jag haft!

vårt riktiga jag!


























 
gick precis från matbordet då syster bjöd på tacos! det tackar jag ju inte nej till. Tacos en torsdag sitter faktiskt helt okej! Flum dag i skolan, mycket skratt och glada miner. Sura också för den delen. Jag och becka bjuder väl lagom mycket på dessa bilder, ska det va, så ska det va ordentligt! Nu ska jag hjälpa till att duka av bordet senare bär det av mot ett strålande gröndal för lite träning!

what a lovely day!





fodral med dragkedja från gina. Skinnjacka från h&m ( nitarna är ditsatta själv ). smycken från lindex new yorker polen och bikbok.  + vita converse.

Sitter hemma på en håltimma nu, själv med andra ord. Bella ligger förmodligen hemma. Hon kom iaf inte till skolan idag, annars så är det hon och jag som brukar koka snabbmakaroner med socker och äta lax här hemma på torsdagar. För övrigt, ett strålande väder! Ska bli härligt att träna senare. Jag har tre lektioner kvar när jag kommer tillbaka till skolan, hoppas verkligen de går fort. Längtar tills på tisdag då barnbidraget kommer!!

hero of war



Becka åkte nyss häifrån, mötte upp henne vid halv nio ungefär uppe på ica då hon skulle köpa mat. Tog väl ett tag innan hon bestämde sig, haha! Sedan satte vi iaf igång en film, "the blind side" den rekomenderar jag verkligen! riktigt bra film. Nu hade jag tänkt att jag skulle krypa ner under täcket och hoppas på en lika fin dag imorgon då det bär av till skolan för min del! Nu ska jag inte ligga hemma fler dagar. Trotts att jag vill ha ledighet och sommar nu mer än något annat så måste jag faktiskt ligga i mitt pluggande de sista veckorna och behålla mina betyg!! 43 skoldagar kvar nu, det ska jag klara.

Hey, soul sister




tog en liten vårpromenix med hunden nyss, och guuuud vilket väder!!! Det var länge sen det var såhär varmt! Är faktiskt lite sugen på att ta mig en runda på in-linsen lite senare om jag har orken. Hade inte suttit helt fel att grilla idag faktiskt.. kanske ska muta mami och papi? Om inte annat så blir det eventuellt grillning på fredag med lite mysigt folk!

förhoppningar och regnbågar



vädret är på topp! riktigt härligt, synd bara att jag inte har fått ta del av det idag. När jag skulle gå och lägga mig igår så var hela min säng full med glasflisor. Det visade sig att min spegel hade fallit ner från väggen och förtstört hela mitt eluttag och sedan gått i bitar. Fick sova på soffan i natt, därav ingen vidare bra sömn. Vaknade upp med huvudvärk så det blev ingen skola idag. Har varit hängig hela dagen. Får hoppas att jag inte är påväg att få ett virus i kroppen.

Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu. Det är verkligen vår i luften och sommaren är på väg!! Träningsledig idag också, skönt det så jag hinner vila upp mig ordentligt. Nu ska jagf bädda ner mig i soffan igen.

sorry sorry sorry


vet att det har varit en och annan dålig uppdatering nu de senaste dagarna. Men sanningen är att jag faktiskt inte har haft allt för mycket att skriva om. I helgen väntas iaf seriepremiär óch lagfest, det ser jag fram emot! Har gått up på gräs nu som sagt. Riktigt underbart! Men jag ska verkligen bättra mig med uppdateringen!

nice!


sjukt snygg tröja från modekunden!  599:-
Är mycket för det här amerikanska stuket! äger en T-shirt och en hoodie, men hade verkligen inte suttit fel med även den här i garderoben!

summer of 09


ååh, längtar verkligen till sommaren nu, tanken på att det är skola i övermorgon gör mig verkligen depp! Ikväll har jag verkligen lust att göra något riktigt kul! Måste ju avsluta lovet på något bra sätt! När jag kollar på vädret känner jag mig faktiskt inte riktigt pepp till att göra något idag, men hälften ev april månad har gått, vilket tyder på att vi snart är inne i de varmare tiderna! L'ngtar verkligen tills man kan slänga på sig ett par shorts och ett linne. Om någon timma här hemma väntas det lite plockmat, alltid lika gott.

är med i veckans/månadens blogg hos http://www.toveaxelsson.blogg.se


late night

känner att jag har hunnit med mycket idag! kom upp sunt halv 11 idag och då började jag fixa mig lite smått för att sedan åka med mamma, pappa och syster till ikea. Fick med mig speglar hem iaf! så får hoppas på att dem åker upp idag. Efter det åkte vi ner mot södrautmarken för att kolla lite boll. Spelar själv match i morgon, ska bli kul! Nu kom jag nyss hem, har bäddat ner mig under täcket, sjukt kallt ute!

Gårdagen då, becka kom runt halv 11. Fräschade till oss lite smått bara sen åkte vi ut mot norrliden för att kolla in någon fest. Kan väl inte påstå att det var allt för kul, men man träffade lite folk spom man inte sett på länge iaf! Jag och becka åkte sedan hemåt och satte igång en film. Hon åkte väl härifrån runt halv 4 i natt, så blev inte allt för mycket sömn. Riktigt depp att det är söndag i mån, tyder bara på att det är skola dagen efter.. Har varit riktigt skönt med lov nu och det skulle verkligen inte sitta fel med en vecka till!

happy birthday


min lilla pojke fyller fyra år idag!

happy face


kan inte göra annat än att verkligen bjuda på denna bilden! Hoppas att jag snart kan invänta becka, beroende på om hon skulle ta s in dusch innan eller inte! Tror hon är lite för lat för det faktiskt, mössorna åker säkert på ikväll också. Träningen ikväll gick iaf bra, riktigt skönt att komma ut på gräs och prova att sparka lite med de nya skorna. Ikväll bjöds det även på god mat här hemma, hemmagjorda klyftpotatisar och kycklingfilé. Får se vad kvällen har ett erbjuda.

friday I'm in love




jeans från monki. T-shirt(herravdelningen) och vit ring från h&m. Kavaj köpt på internet. Nitklocka och halsband new yorker. Nitarmband lånat av bella. Svart ring från bikbok. övriga armband lite här och var. + vita converse.

Blev en snabbis på staden, tog en cheeseburgare på donken, vi var fruktansvärt hungriga! Annars gick vi inte i allt för många affärer. Men fick med mig ett par fotbollsskor hem som planerat! Nu ska jag ge mig på att visa mina matlagningstalanger innan träningen, undra vad jag ska bjuda mig själv på idag, pannkakor? Återstår att se. Härligt med grästräning idag!

full rulle

-drar mig in till staden nu med syster, är lite stressad eftersom klockan inte ringde när den skulle. Men jag kände mig riktigt snabb idag så jag har hunnit fixa mig och äta frukost på 50 minuter !! nej, nu måste jag rusa, annars blir väl syster inte allt för glad när hon ser mig sitta och blogga istället.


+ i kanten


blev riktigt sugen på den här kavajen från topshop. Lite armé-stuk på den. ca 500:-
Passa till vad som, höga jeansshorts och ett oversize linne, sen den här över.

Sitter och kollar one tree hill nu för hela slanten. Funderar på att dra igång en film istället. I morgon så väntas staden, ska som sagt försöka få med mig ett par fotbollsskor hem. Tror att jag ska göra kvällen kort och gå och lägga mig snart. Måste börja få tillbaka skolsömnen lite.

början på slutet



hemkommen från träning, tycker det var en ganska så kul träning idag faktiskt. Ännu bättre att det var den sista på konstgräset! I morgon ger vi oss ut på gräs på våran kära hemmaplan gröndal. Då väntas också nya placeringar i omklädningsrummet, foton ska upp och nya bollar ska sparkas. Nästa vecka får vi även de nya träningsställen. Känns härligt! Tänkte ge mig in till staden imorgon och hämta ut ett par fotbollsskor om jag hittar några. Är så himla petig när det gäller skor. Sen vill jag gärna kunna spela in dem lite innan seriepremiären.

Första kvällen på hela lovet tror jag som jag sitter hemma och inte är ute och ränner. Det sparar vi till helgen istället! Kan vara riktigt skönt med hemmakvällar också, så tror jag nog att mina föräldrar är glada att dem får se mig lite mer. Enda gången jag är hemma är ju på dagarna då dem jobbar. Sedan när dem kommer hem så är jag iväg. Men i helgen så får dem faktiskt stå ut att jag är iväg om kvällarna/nätterna.


expect the best


+++



Do you ever wonder if we make the moments in our lives, or do the moments in our lives make us?

If you could go back and change one thing about your life, would you?
and if you did...
Would that change make your life better?
Or would that change ultimately break your heart?
Or break the heart of another.
Would you choose an entirely different path?
Or would you change just one thing?
Just one moment....
One moment that you always wanted back.

stereo love




















efter grillningen igår så åkte jag hem mot bella, medans hon duschade och fixade sig satt jag och becka och spelade spel och lyssnade musik på datorn. Sedan drog vi oss vidare mot karin en sväng där det var lite chill fest. Stannade inte där allt för länge, två timmar eller nått  bara. Men det blev en härlig kväll med härliga människor!

Kände mig nästan lite tvungen att ställa klockan idag, har en förmåga att vända på dygnet helt och sova borta hela dagarna. Men det tänkte jag ändra på nu innnan skolan drar igång igen! tycker lovet har gått alldeles för fort, skulle sitta fint med sommarlov nu direkt efter påsklovet. Idag ska jag eventuellt träffa karro, ta en runda på stan. Himla länge sen man träffade henne!

grillning















riktig mysig kväll, åkte med tjejerna till slottet för lite grillning. Det var inga som helst problem att hitta engångsgrillar. Det fanns tom med ica! klockan var halv sju-sju när vi var på plats . Jag stod för grillandet idag! Blev väl en och annan bränd korv, men dem var iaf ätbara allihopa! Satt där ett par timmar tills det började bli för kyligt. Då började vi dra oss hemåt.

på schemat



en bild från förra årets första grillning. Nu sitter jag iaf och inväntar becka. Hon ska vara här vid femtiden, sedan ska vi dra ner ett gäng till slottet och grilla. Kommer säkert bli riktigt mysigt. Nu återstår bara att hitta en grill ;O vi är lite tveksamma på att dem ens har börjat sälja såna än :D hahahah men det återstår att se. Nu ska jag börja fixa mig lite sedan bär det av!

music



haha, en låt jag och becka fick lite panik på när vi hörde, vi kunde verkligen inte komma på vad den hette!

I don't want you back

igår kväll träffade jag becka. Vi åkte till maxi för att köpa lite gott. Sedan drog vi vidare till donken för vi var så fruktanvärt sugna på paj! Så det köpte vi! Det var egentligen tänkt att vi skulle ta oss hemåt och glo film, men vi fick annat att göra . Men sedan beslöt vi oss iaf att dra oss hemåt så vi drog igång voddler hemma hos mig!

Syster väckte mig vid 8 idag, ett rent helvete med andra ord! Då var det bara att ta sig bner till tvättstugan.. slängdei några maskiner och hängde upp ett par. Slängde mig sedan i sängen igen! hann inte sova allt för länge, en ´timma senare skulle vi ner igen, och hon väckte mig ur världens bästa dröm! (lättretlig när jag är trött) . Men lyckades ta mig ner då också. Men det var sista vändan jag hängde med på! Så jag har sovit tillss nu, riktigt skönt!

Härligt väder idag också, det gö mig bara för lycklig! har faktiskt ingen aning om vad som händer idag, har lite smått planer framåt kvällen iaf. Låter härligt.

miss that girl

   
klicka för större bilder.

tänkte bara meddela i ett litet kort inlägg att jag saknar tiderna i smålandlaget med karro! Gud så många skratt vi delade. Saknar den tjejen!


that girl



helt död efter min 400metersintervall träning. Låren exicterar inte längre och jag är såhär nära på att ta självmord just nu! Tror jag snart kommer spy upp dagens mat för fy vad illa jag mår! Lär nog inte bli något mer ätbart idag inte!

Ska träffa becka ikväll, vet inte riktigt vad vi har för planer. grillning på skälby kanske ? 'Det återstår att se helt enkelt! det är ju trotts allt påsklov? lite kul får man väl ta och hitta på!

what a beautiful day!







strumpbyxor och svart ring från lindex. Jeansshorts från gina. Hoodie (herravdelningen) och vit ring från h&m. linne och vit klocka med nitar och halsband från new yorker. nitarmband lånat av bella. mössa från carlings och kavaj köpt från internet. + converse.

När jag vaknade idag hade jag bestämt mig för att göra ingenting! Men då kom jag att tänka på lilla bekca, så tänkte släpa med henne in till stan! Vid tre halv fyra hade vi äntligen lyckats ta oss in. Dagen bjöd på riktigt härligt väder och så hoppas jag att det fortsätter resten av veckan! Det blev iaf inga inköp idag, och det tror jag att min lilla fader var glad över. Han skyller alltid på att jag kommer hem med för många påsar.

morning!

härlig morgon! vaknade av att solen sken mig rakt i ögonen, man blir så lycklig av vädret! Dessvärre så lär jag väl sitta inne hela dagen eftersom jag inte har något bättre för mig. Borde egentligen ta mig in mot staden för att byta en tröja, men så långt kommer jag väl inte! Eller så ta jag och ringer ett samtal och drar upp becka ur sängen ! hahah det låter fint! hon kommer säkert döda mig eller något! men tycker allt hon kan ta och vakna nu!

ringde henne nu, och hon var vaken det tönten -.- hade hoppats på att hon sov! haha. Men nu ska vi in till stadenvid halv tre :) riktigt mysigt med en dag med henne!

today

tja, precis bytt om till träning, ska snart slänga mig på cykeln till  fredriksskans. Har inte gjort allti för mycket idag, åse åkte hem ganska så tidigt, lite senare träffade jag nermin och efter det har jag bara latar mig. Gå och småäter av allt åpskgodis som blev över. Det trr jag faktiskt är det västa med påsken! annars så bryr jag mig inte så mkt om denna "högtiden" skönt med lov helt enkelt! Nu har jag lite brådis!

inspiration






i mitt sagoland


somnade tidigt igår, det var tänkt att jag och åse skulle kolla oth natten lång, men eftersom jag inte hade så många timmars sömn i kroppen så slocknade jag efter 1½ avsnitt. Idag på morgonen väckte åse mig vid klockan 10 den ungen! Då trodde hon att det spökade hos mig, hah! Datorn var tydligen borta, men det visade sig att mamam eller någon hade gått in på mitt rum och hämtat den. Vi mycte ner oss i soffan och kollade några avsnitt till. Nu åkte hon nyss hem, men det är alltid lika mysigt att ha henne här!

Vädret är inte på topp, det gör mig faktiskt lite depp. Träning väntas ikväll. Låter inte allt för kul.. men trotts lovet så tränar vi faktiskt. Det är väl tur det, tänk allt onyttigt man trycker i sig under påsken ? lär säkert bli lite go löpning på slutet!

yasterday









sliten

herregud vilken helg det har varit. Inte alls på benen idag, fruktansvärt sliten! Har iaf varit så duktigt att jag har sätdat mitt rum. (aplåder) Kan väl inte neka till att den inte behövdes . Blev en härlig liten kväll igår. Ska väl inte gå in mer på det!

Och vad besåt dagen av? kan väl inte säga annat än att jag kommerligga nerbäddar i min säng med datorn i knät, lurarna på och one tree hill som rullar på avsnitt efter avsnitt. Låter riktigt underbart! saknar min åse också, nu vet ni det!

fourteen favourites


klicka på bilden för mina 14 favoriter på spotify just nu.
kom nyss ut ur duschen, känner att jag har lite smått brottom nu, mitt hår ska torkas och fixas, ska locka min syrras hår innan becka kommer hit. Sedan tar jag det lite lugnt. Framåt kvällen åker sminket på. Kvällen bjuder på fest med becka och bella, ritigt härligt!

långfredagen


nyss hemkommen, ligger i sängen med en skål chips och lite cola för att snart sätta igån one tree hill. Åkte till smedby med becka ikväll för att träffa lite folk. Det var väl ganska kul. Fick iaf skjuts in till staden sen så slapp nattaxan, tack! Orkade faktiskt inte dra mig vidare sen med bella och becka så jag tog min cykel och åkte hem. Känner nu att det var ganska bra gjort för gud vad trött jag är! får se vad morgondagen har att erbjuda. godnatt

sunlight


vädret är på topp och jag är bara för lycklig!!! nu är verkligen sommaren påväg! har haft gäster sen klockan fyraq och det är fullt ös i lägenheten! Sitter och inväntar becka, hon är på väg hit. Får se vad vi ska ta och hitta på ikväll, men det är ju fredag så nått finns det alltid. Är riktigt sugen på att plocka fram sommarkläderna, men det känns fortfarande lite tidigt. Men varmen är här och jag hoppas verkligen att den stannar!

early morning or not


ojojoj, här snackar vi seg. Blev väckt klockan 10 idag, men det kan dem ju fetingglömma att jag går upp  då! så jag somnade om, blev väckt, somnade om, blev väckt och somnade om igen och tillslut kom hunden och väckte mig, inte fräscht! Så nu har jag lyckatas ta mig upp. Det var tänkt att jag skulle kolla fotboll idag men matchen blev inställd. Så nu får jag väl ställa mig och baka ett flertal kladdkakor innan gästerna kommer! wish me luck!

april april din dumma sill


en gammal bild som är tagen flr ett år sen. Hade lite tankar om bistro ikväll, men så blev det inte. Men himla mycket folk verkade det vara när jag drog till bella framåt 10-tiden. Har iaf varitt på ett helvetes humör idag! Trött och riktigt käfitg rent ur sagt! skärpning moa!

Ritkigt härligt med lov nu iaf! Har lite mått planerat men har faktiskt tänkt att ta det som det kommer. Kom på en liten galen idé med tjejerna innan idag. Hahaha, det hade blivit ett minne för livet isf! och gud vad vi skulle ha skämt ut oss. Vi får se hur den blir med den saken. Nu har jag faktiskt tänkt att slänga i mig en tablett för har en sån fruktansvärd huvudvärk och har haft hela dagen, därav inget sittandes vid datorn. Om jag orkar så blir det ett avsnitt av one tree hill innan sängen lockar.

RSS 2.0