påsklov



är det gutt eller är det gutt med lov eller? fruktansvärt efterlängtat! Solen skiner i lilla Kalmar och utgång väntar med brudarna ikväll. Riktigt fint ska det bli! Men innan dess blire träning! har lite nya inköp som jag helt har missat att visa! Det kommer även bli kvällens outfit, så bild på det kommer!

allt känns mycket lättare då



resursdag, vilket resulterade till teater och lite småtittande på stan. Kom hem för någon timma sedan och ska strax bege mig iväg på träning. Känns riktigt gutt att få använda fotbollsdojorna och inte joggingskorna. Än så länge mår foten bra, hoppas att det fortsätter så!

två dagar kvar till lov, kommer bli awesome!

svävar i en guldträdgård







min dator är attackerad av virus, och då menar jag verkligen i mängder! Därav frånvaron. Annars då, vädergudarna står på våran sida, både igår och idag har jag gått omkring o shorts och linne. Korridorerna i skolan är tomma. Vart befinner sig folket? jo utomhus i solen! Känns verkligen som att alla bekymmer är bortblåsta och att livet leker.

Nu sitter jag och dunkar björn rosenström! det satte sig på hjärnan i helgen då jag hade lagfest med världens goaste brudar! Men eftersom man inte har åldern inne när de andra drog ut på krogen så drog jag mig mot mathias där vi pratade om livet, spelade gitarr och sedan slocknade båda två.

I'm an angel bored like hell



so i put my wings on fire, and i hope you catch me down in hell, cause what is life without a little danger?

jag hoppas på värme.jag vill ha ledighet.jag önskar lycka och jag ber för att allt ska gå som jag vill! Nu väntas sängen (som förövrigt bara brakade ihop innan?) playa några avsnitt av grey's anatomy och sedan sussa sött.

I dare you to move



endast en lektion idag.En bokredovisning. Slutade redan tjugo i tio med andra ord. Så vi slängde oss på bussen till Öland där vi bosatte oss hos Ellen i några timmar. LAgade lite mat, kollade film och ellen bjöd oss på glass och smälta bär. Guldstjärna till henne!

Jag är precis inkommen efter en promenad med mamsen. Ni sitter vi och vänta på att klockan ska slå 19,15 då syster min har varit på presskonferans. Ingen träning idag och helgen närmar sig med stora steg!

120411



fruktansvärt chill dag faktiskt. Hade fg på morgonen, efter det slängde vi i oss den vanliga frullen som serveras varje tisdag. Den sitter alltid lika fint! Hade en föreläsning i aulan som gick relativt snabbt. Efter det kollade vi film och avslutade sedan med en lektion i träningslära. Under dagen har vi hunnit med två besök på ben&jerrys där det bjöds på glass. Inte en chans att vi missar det! Gratis är alltid gott.

Har ni läst ut min bok på öcer 400 sidor, sen när började jag läsa? avskyr ju det.. Men med tanke på bokredovisningen imorgon hade jag inte så mycket till val . Och vet ni? Jag avgudade boken!

tre små skönheter från spanien!



tre söta små klänningar som jag hafade när jag var i spanien. Komer bli perfekta i sommar!
Värmen börjar redan närma sig. Var ute med hunden förut i bara ben. Vilken härlig känsla! Ska kanske ut och ta en runda med mathias longboard som står här hemma.

ifk's modevisning












bilder från Elins kamera

hade helt glömt att berätta om modevisningen i onsdags. Det var en sponsorkväll med en redovisning av truppen. Hela kompaniet var fullproppat ed människor, det bjöds på lite tilltugg och dricka och godiebags delades ut.

Nu är det bara en vecka kvar tills serien drar igång, det är sjukt hur fort det har gått! En hel vintersäsong har flugit förbi.

my saturday


it's friday!


morsning! snabba puckar nu, börjar om en kvart  så måste slänga mig på cykeln nu. Solen skiner, vädret är på topp, livet leker och jag kan inte vara annat än lycklig !

take a picture



ursäkta frånvaron, men så fort jag blivit av med min stora hög av veckans plugg och fått morgondagens två prov avklarade så ska jag visa er lite annat kul!
Fuullspäckad dag, skolan först. Sedan in till bikbok där det var 50 % i hela affären, den tackar vi för! Sedan hemma, plugga in 25 glosor till( av ca 200 tills imån) slängde mig på ckeln tll träningen där jag är i full gång med rehablitering. Efter det for jag´, P, anna, Elin och Lina iväg för en lite fotografering. Mer om det får ni se nästa vecka! Nu är jag hemma, ska nöta in de sista 50 glosorna, sedan är det bara mettetalen som ska sätta sig i hjärnan!

the good, the bad and the ugly



hallå stressig dag! Gicki skolan från klockan 8 till halv fyra. Där efter gick jag och några av mina finisar till vänner och åt på subway. Lite shitchat och mys blev det allt. En snabbis på staden där efter. Ekonomin är inte på min sida denna månaden känner jag.. men jag försöker hålla i pengarna! Får förhoppningsvis tillbaka lite skatt framåt sommaren också!

Efter staden blev det raka vägen till träningen. Fär min del är det rehab som gäller. Att promenere runt koner och vingla på ett ben i 90 minuter blir ganska så långtråkigt.. men jag får hoppas att jag är frisk i foten till serien drar igång! Har en tuff vecka framför mig så det är lika bra att jag tar tag i min sömn!

catch up



tänkte göra en liten catch up, det var ju ett tag sedan. Förövrigt har jag lämnat mitt mörka hår bakom mig och blivit blond igen. Hade inte så mycket till val nu när sommaren kommer. Dock saknar jag det mörka lite..

Var på träningsläger i helgen och fuckade upp foten, så det var ambulans raka vägen till akuten i helsingborg. Som tur var så var det inget allvarligt. Annars då,för tillfället ståe plugget mig upp i halsen. Tre prov endast denna vecka. Inte blir det lättare heller. Tur att det snart är lov!

ett smakprov från spanien!














































RSS 2.0