29 november









lite smått och gott från cupen.

Ligger hemma och är sjuk, great.. Får se hur det blir me träningen ikväll. Det är ju den första efter uppehållet så hade varit kul att träffa alla. Åker nog ner i vilket fall som. fortfarande helt sluto i kroppen efter helgen. Värker i hela benen och har en fruktansvärd träningsvärk.

julkul cup

ojojoj vad sliten jag är, efter två blånaglar en lårkaka en "vadkaka"? och sotra kramper i bröstet ligger jag nu nöjd oh belåten och inväntar frullen! Tog alltså en finalplats igår natt! oväntat, riktigt jävla cul! Gick väl inte lika bra för vårat andra lag.. Men alla kämpade på tapper och sedan förlorade vi i förlängningen.

Nu ska jag fixa till mitt slitna jag, sedan bege mig in mot staden för att sälja lite lotter me lippis.

+++





julen närmar sig med stora steg, kalamr är som ett vinterland för tillfället. På söndag är det första advent, om min mamma ser fram emot det eller! Hon älskar att pyssla med julen och göra fint med tomtar o mossa o allt vet vad. Sedan när väl julafton kommer tyckerhon det är jättejobbigt och dötrist. Bra kombination. Jag som sagt ar itne på vinterns sida. Värme året runt hade jag inte tackar nej till. Nu ska jag krypa ner och kolla film.

T-shirtstore




t-shirtstore har kommit till kalmar och det finns inget annat än att älska!

19:01

hejsan hoppsan, precis hemkommen från jobb. Nu ska jag tagga ner lite för att sedan samla ihop lite nya krafter till morgondagen! Brudarna är påväg till emmaboda nu för att ladda upp lite extra. Hoppas verkligen att min pingla mår bättre imån så hon kan göra mig sällskap ute på planen. Håller tummarna för dig!

Nu vankas det tacos här hemma! Tänker inte göra något annat än att bar aligga raklång i soffan denna kvällen.

hej mitt vinterland



snön bara vräker ner, och jag hatar det! Vintern är ingen höjdare, likaså julen. Allt så fruktanvärt överskattat. Men idag är det glada miner, lönechecken sitter där den ska på kontot och min bokanalys är redo!

Jobbade direkt efter skolan, därav den hemska uppdateringen. Nu väntas det lite monopol, haha! 'Något måste ha hänt mig, har inget liv för stunden.. Imorgon väntas iaf jobb igen, sedan får jag se om jag åker och kollar cup i emmaboda därefter, om inte annat så beger jag mig dit på lördag för att spöa några lag!

my weekend



bild från helgen då det vankades monopol fredag, lördag och söndag. Hamnade väl i en slags fas där eller något.

Hemkommen från utv-samtal. Ibland förstår jagmig inte på vissa lärare asså. P sms om gym nyss, men det hunner jag inte riktigt med idag, så det får bli en annan gång. Får hoppas att hon inte fastnar under skivstången.. Sitter bara och längtar efter lönen som kommer om ett par dagar, då ska det handlas klappar, jag som hatar julen..

500 spänn ryker förresten från den lönechecken!! Åkte på böter förra veckab, antar att nån gång ska väl vara den första!

resursdagar är till för att slöa!



ni får ursäkta alla egopic för tillfället.

trots att vi hade resursdag idag (vilket betyder för det mesta ledighet) så var vi tvugna att bege oss till skolan klockan halv 9 för att edan ta oss igenom en fruktansvärt seg film. Ar iaf hemkommen, sitter och segar i soffan med lite serietittande, underbar dag. Papsen kommer och hämtar upp mig strx innan ett, då blir det utvecklingssamtal, yeeeey...

non-believer



tryckt i mig nudlar, myst ner mig i soffan, tänker förbjudna tankar, har ångest över engelskaboken som ska vara utläst på fredag, kollar på dreglet som hänger från doggens mungipor, jerry springer rullar i tv-rutan (för övrigt diggar jag programmet stenhårt!) funderar på att slänga i en skiva med grey's anatomy istället. Nu ska jag sluta att blotta mina tankar.

kick it



vilka pluttisar vi är som nyblivna tonåringar..

ursäkta att jag varit lite frånvarande idag, skola klockan 8 och har varit fast på lilla stagg tills nu. tränade vid halv 5 så det blev att stanna kvar efter skolan. Jag och åse tog oss en liten runda bort till max ( eftersom vi har såna jävliga mattider på tisdagar) Vi går väldigt länge och äter väldigt tidigt. Satt där o babblade på om allt och inget. Förflyttade oss sedan i värdens storm och regn ( som vi har fått stå ut med hela dagen!!!!) Vi alla älskar svenskt väder, right? Nu passar vi på att tagga cup i helgen, kommer bli nice!

jag är här för att stanna!


ojoj, det tog sin lilla tid innan jag kom tillbaka. Men när jag väl har missat några inlägg så blir det oftast  att jag fortsätter i samma stil. Dåligt, dåligt! Något som jag måste se till inte blir en vana!Men nu har jag planerat att stanna, så nu kör vi!

STAGG TILLS VI DÖR!




har har vi målat!! Med tanke på rugbyn på torsdag så var vi och målade plakat nere i caféterian. (deet kan också har varit för att slippa lektionen..) Hur som helst, vi målade på bra och det kommer att synas så fint på torsdag!! Trots att jag fick kränkande kommentarer om mitt första plaket så fick jag ta mig i kragen och lägga ner lite mer energi och känsla på det hela!! och hur snygg blev inte min simhoppare? VRÅLSNYGG!

nice stuff!




finfina grejer från bikbok och h&m.

Nu vankas det våfflor hemma hos familjen dahlgren. Det märks verkligen att jag blir mer och mer bortskämd när dom är hemma, haha! Men det hör väl till, right?

tiden bara rinner ivag och något plugg har jag verkligen inte gett någon tid. Ska ha läst ut en engelskabok till vecka 47 men har inte ens börjar. Känner att jag ligger bra till, jag som verkligen ääääälskar att läsa böcker och äger 100 miljoner stycken! nej, inte riktigt!

I call it winter






lite bättre bilder på armbandet iaf.

Ligger i soffan, jag är trött, fruktansvärt trött. Det var bäcksvart ute redan klockan fem, då jag trodde klockan var runt 8. Har egentligen en labbrapport som ligger och väntar, men inget jag orkar ta tag i en kväll som denna. Lyckades med en snabb runda på gymmet. Imorgon väntas en löprunda efter skolan. Lär säkert hinna bli mörkt innan jag kommer ut. Men det är bara att hålla ut denna månaden, den 29 november börjar löpningen på frdriksskans i de kalla snöstormarna!

New York





hade enbart två lektioner idag, men jag känner mig hur trött som helst! När mamma och pappa kom hem så fick jag lite presenter. Kepsen och armbandet ovan. Jagade en sån keps hela sommaren, men hittade bara såna där utan hål i nacken, om ni förstår vad jag menar. Så dom fick leta rätt på en där, dock inte äkta, but who cares? Amgudar armbandet också, syns inte allt för bra på bilden, kommer upp bättre senare.

Kom hem från skolan vid två, ska iväg och gyma med P vid fyra. Fruktansvärt duktig är jag!

happiness



sitter och inväntar mina små föräldrar som är påväg hem från thailandet. Dom beräknas vara hemma runt halv 10-10. Gud vad jag harsaknat dom! Ingen som har väckt mig på morgonen (ja, jag kan faktiskt sakna det när man väl sovit bort hela dagen) ingen som lagar mat ( har tröttnat på snabbmat) Hoppas dom har haft det bra iaf, hörs innan jag beger mig till skolan!

saw 3D



precis hemkommen från bion, kan väl inte påstå att filmen föll mig i smaken. Men det kunde jag väl ha listat ut från första början. Hade feta fingeravtryck på glasögonen, antar att jag är van vid att hålla för ögonen.. Jag är nu på bana 270 på spelet "unblock me free" , jag tänker mycket bättre när jag är nervös.. nej, nu ska jag inte sitta här o skriva av mig vilken mes jag är! Jag är en riktig tuffing egentligen! haha

i'm off



nu möter jah upp två av mina brudar för att sedan bege oss mot staden. Inget fan av skräckisar, men denna kvällen har jag inget val!! här ska det skrikas!

like old times



har precis städat hela lägenheten. Eftersom föräldrarna kommer hem från värmen imån gäller det väl att det är snyggt och prydligt här hemma! Anyway, kom nyss ut ur duschen. Ska föna håret och sedan bege mig mot bella. Kvällen bjuder på bio med dessa snyggisar. Innan det är det mat som gäller, och jag dör om jag inte får äta subway snart, så nu kör vi!

we belong together



nej, jag fick inte avsluta mitt lov med denna tösen. Men jag får iaf påbörja en ny skolvecka med henne! hon är guld värd iaf, och det vet hon om! Här är en låt till dig darling, love you ♥



keep up the good work!

herregud, nu är jag verkligen igång! Eftersom vi har uppehåll i fotbollen i en hel månad, så gäller det att ligga i mmed egenträning. Att träna "självmant" och på egen hand är ingenting som jag har varit vidare grym på. För det första har jag alldeles för dåligt psyke för att springa. Ännu värre at det att springa i grupp. Om jag springer med flera stycken jämför jag mig bara mot dom, vilken slutar katastrofalt! Klart man tycker man är dålig när man springer med dom som har toppenkondis!  Jag har aldrig haft bra kondition, aldrig gett mig ut på löparrundor. Så det var ett stort steg för mig när jag kom upp till brudarna i damlaget.

Nu har jag bablat på tillräckligt om kondition, hur kul är det att läsa liksom? hahah. Det jag ville komma fram till var att jag har en del att ta igen, eftersom jag ligger långt efter de flesta. Men jag har satt P i arbete till att släpa med mig till gymet, sedan har jag fått ett träningsprogram som jag ska följa. Kom precis in från en runda, och det känns verkligen underbart nu när man har kommit in.

lite gåshud



tycker verkligen elin i idol är så sjukt grym! Jag visste att hon skulle gå långt när jag såg hennes audition. Men någon som har en röst som är guld värd, det är olle.

remembering



tryck på bilden för en lista med lite låtar som väcker minnen.

Even angels have their wing cut schemes,



kan inte riktigt fatta att lovet är slut snart och jag måste tillbaka till skolan. Visserligen så är ju klassen som min familj, träffar ju dom mer än vad jag träffar mina systrar eller föräldrar. Lite konstigt. Var på stan innan idag, inhandlade mig en mascara. Ni ska få se i något inlägg hur mina fransar ser ut med den. Både före och efter.

Det är lördag, jag är depp, riktigt depp. Vad finns det att göra? ingenting. Är det så här man slutar lovet? då är det itne okej, Som tur är får jag träffa min favorit imorgon.

MOT STAN!



ingen tid att förlora. Nu slänger vi oss på cyklarna. Mot staden, shoppa? återstår att se!

ska det va, ska det fan va ordentligt!









jaha, nehe, joho. När man nu har varit ledig en vecka borde man ju haft tid till bloggen, men inte! har har man levt livet sådär lite lagom mycket! Det vankades bland annat lite klassfest här hemma i stugan som gick lite över styr, men när sp10h är igång, då ska det fan va ordentligt, annars kan man lika gärna skita i det! Men detta är verkligen ett gäng härliga människor! Grabbarna åker till holland imorgon med fotbollsgymnasiet. Kommer nog vara ganska många tomma stolar i klassrummet denna veckan, med tanke på att nästan alla killar som är med i fg:n går i vår klass, haha. Men snart är det vi tjejers tur, men vi slänger oss på flyget till spanien i mars istället!

love the way you lie part 2


älskar låten, älskar texten. Visst, det är samma refräng i båda låtarna. Men sjukt glad att eminem och rihanna ska göra fler låtar tillsammans.

Film med syster nu!

bus eller godis

























jaha då va det halloween, det firade vi i lördags hemma hos tess med lite god mat. Lovely, stort tack till henne!
Fick rota fram lite kläder en timma innan jag skulle bege mig bort till bella för lite fix. Så det fick bli pirat ( jack sparrow) Drog åt mig bellas ena häxperuk i farten och drog på lite pärlor och skit. Nice blev det!

Idag var jag och gymmade med P vid klockan 10. Där efter åkte jag direkt ner till stensö för en sunda på slingan. Men Innan det skönk mitt humör. Hade tappat mina hörlurar på vägen dit ner. Skit också, springa utan musik och höra sina egna flåsande andetag är ingen hit direkt. Men det löste sig. Kom nyss ut ur duschen. Ska plocka undan lite här hemma, slänga någon i magen och sedan vid fyra väntas jobb. Ikväll kommer mina classmates hem hit.

RSS 2.0