can you hear my voice now?

legat ute i solen hela dagen, riktigt underbart väder måste jag säga!!! får verkligen hoppas att det håller i sig nu hela sommaren. Kände att jag hade legat ute lite för länge, huvudet började värka och munnen började törstas. Slängde mig i soffan, slängde på en gryta med vatten, snabbmakaroner it is!

Ikväll väntas träning, precis som alla andra dagar. Nu går det iaf inte att klaga på vädret.

summerlover









känns som nästan alla förhållanden tar slut nu till sommaren ? hmmm, det är ju då det är underbart med pojkvän! aja, det är väl ett mysterie för sig!

Har faktiskt ingen aning om vad denna kvällen har att erbjuda. Kanske kvällsdopp eller in mot staden för en fika, eller varfölr inte båda?

sommarblond





igårkväll åkte jag och becka ner till långviken för att övervinna våra höjdskräcker, vi tog oss högst upp i hopptornet, alltså 10 meter över marken!! bara för att få en fin utsikt och äta lite godis! Men helt klart värt det! Hände ju inte allt för mycket den kvällebn. sov hemm hos becka och var fruktansvärt trött när vi steg uppidag, så somnade om ute på hennes uteplats. Vaknade upp vid 2 igen då vi bar oss iväg in mot staden. Nyss hemkommen från träning, ont i benen..

snabba cash



så oerhört sliten jag känner mig!! i 9 timmar har jag stått och tryckt på en kassaapparat och serverat korvar och burgare nonstop! när jag märkte att klockan stid på 16.11 bestämde jag mig för att sätta mig ner och slänga i sig iaf ett hamburgebröd. Det fick bli min lunch. Som tur var så fick vi ta hur mycket dricka vi ville så vi dog inte av vätskebrist. Men nästan en 1000lapp rikare sitter faktiskt inte fel..

Har duschat bort all korvlukt nu, förhoppningsvis.. Ska slänga i mig lite mat, syster står och gör pommes med snitzel. Hon har även köpt en stoor godispåse till mig!! systrar som hon är bra att ha ibland!

Ska eventuellt träffa becka ikväll. får se hur det blir. är väldigt sliten efter idag!

first day at work.

tjosan! jag som är så fruktansvärt morgontrött har lyckats ta mig upp med tuppen och vandrat ut med hunden. Praktiskt taget så gick jag väl nästan i sömnen. Men eftersom jag endå skulle upp tidigt kände jag att jag lika gärna kunde ta han denna motgonen. Ska strax gå mot stationen där en buss kommer färda mig ut till travet. Där ute kommer jag stå och steka burgare i 8 timmar, kul.. Slutar klockan sex och då är det snabba puckar iväg till gröndal där det väntas träning. En hektisk dag, men detta ska gå!

en bildbomb från de senaste dagarna!































okej, uppdateringen har verkligen inte varit okej, och det är jag fullt medveten om. Har blivit tillsagd ett flertal gånger att jag måste göra fler inlägg och allt. Men sanningen är att jag har faktiskt inte haft lusten, jag har haft lådvis med saker att blogga om, lådvis med saker som jag har gjort. Men har inte haft inspirationen till att skriva ner allt och lägga ut. Men nu när jag har suttit och kollat igenom massa andra bloggar, där de berättar vad det gör om dagarna och vilka äventyr de ger sig ut på. Då känner jag att jag måste ge mig in i det hela igen!!

därför ska jag ge det ett försök nu, för kanske 51026 gången ? Men nu på sommaren händer det ju alltid så mycket så man har ju alltid saker att skriva om. Fast o andra sidan är det ju inte allt för roligt att sitta inne vid datorn en solig sommardag? men jag ska lägga ner tid på er också mina kära läsare!

De senaste dagarna har det hänt ett och annat. Avslutningen var underbar, tårar och glädje i en kolossal blandning, Men känns riktigt underbart med lov nu! Tog det mest lugnt dagarna där efter, på onsdag förmiddag satte jag och sigge oss på bussen till karlskrona. där mötte vi upp bella och becka i strålande solsken! Vi gick hem och lämnade väskorna hos bellas farmor där vi skulle tillbringa natten. Sedan drog vi oss in mot staden. Kikade runt lite och åt lite. Gick sedan och handlade lite grillat för att sätta oss på stranden framåt kvällen och mysa lite. spendera lite tid med varandra. Dagen efter gick vi på marknade, framåt halv fyra var vi hemma i kalamr igen. Det blev riktigt underbara dagar där med dem jag gillar allra mest!

Dagen efter väntades midsommar, var väldigt sent ute med våra planer. Var tänkt öland men kändes som att allt det skulle blir misslyckat. istället begav vi oss ut mot smedby för lite förfest och grillning hos nathalie. Riktigt trevligt. Framåt kvällen drog vi oss vidare några hus neråt på fest hos vedde. Det bjöds på underbart väder även denna dag. Så långt jag kan minnas så har det alltid regnat på midsommar? Kom iaf hem runt halv 4 och kvällen började och slutade lyckat.

Dagarna emellan så har vi hunnit med ett o annat. Jag och becka tog oss ner till karlmarsundsparken i torsdags kvällen för att ta årets första dopp. Kände att jag var väldigt sent ute detta året till skillnad mot förra, 10 maj. Men det var faktiskt riktigt varmt i vattnet så det blev även årets första nakenbad.

Idag har vi varit så slutkörda så jag sov ut ordentligt, becka väckte mig klockan 1. Sedan satt jag bara och degade med film hela dagen tills vi drog och köpte pizza vid fem som vi åt ute hos sigge. Jag och becka drog hem till mig vid 7tiden, tog oss en promenad med hunden in mot staden för att handla lite gott till kvällen och för att hämta min cykel. Resten av kvällen har vi bara kollat film och gått ner till havet för ytterligare ett dopp.

Becka ska dra sig hemåt nu och jag ska krypa ner i sängen, upp tidigt imån för jobb. 8 timmar ska jag stå ut, men det ska jag klara!


this day

hemkommen från staden nu. Inhandlade mig en vit lite transperant skjorta, bild kommer! Blir lite tveksam om jag ska behålla den eller inte.. Får se vad jag bestämmer mig för.

Meten står iaf på spisen och jag känenr att det verkligen är behövligt för tillfället. Ritkigt trött och tjurig nu, det tyder bara på hunger och dålig sömn! Träning väntas ikväll, precis som alla andra tisdagar. Imorgon åker jag till karlskrona med sigge för att möta upp bella och becka. Där ska vi tillbringa några dagar tillsammans. Ritkigt underbart!!


out of my life, one more time?

tiden har gått så fort.. det känns som att det inte var alls länge sen som vi träffades forsta gången. Allt har gått upp och ner sen dess. För ett år sedan var verkligen allt på topp!! Jag var lycklig och du fanns alltid vid min sida. Allt kändes så bra, jag hade hittat en vän som jag verkligen litdade på och som jag verkligen trivdes med. Vi kunde prata om allt med varandra. Vad hände? en dag försvann allt. Vi hamnade i små bråk som utan någon ansträngning bara blev större. Vi började nästan störa oss på varandra, lackade utan anledning. Betedde oss som om vi inte kände varandra, och så förblev det. Det gick månader utan att vi sa ett ord. Sedan kom den där andra chansen, den tredje, tom den fjärde. Men alla sabbades. Du försvann ur mitt liv och jag hade inte ens svårt att glömma dig. Jag ville inte ha dig tillbaka. Under ett år har vi haft en och annan motgång. Men dessa gjorde oss inte starkare, bara svagare. Vi gled ifrån varandra och nu står vi här på avstånd utan några ord emellan, raka motsatsen till året innan..

goodmorning!

godmorgon!! känner attnjag har lyckats ta mig upp i väldigt god tid, till skillnad från annars.. Sitter och väntar in bussen som ska ta oss bort till ikea. Det blir nog bara en snabbis där. Blir lite sur att barnbidraget inte har kommit in än, det ska ju komma den 20e? därav blir det ingen runda till city idag inte. Shoppa utan pengar har aldrig varit någon hit..

Åker till timmernabben framåt kvällen, matchstart 19.00. Nu ska vi dra ifrån ännu mer i toppen. Tre poäng ska hem!!


nattblogg

uppdateringen har verkligen varit hemsk!! men har varit i full gång hela veckan. Har kommit fram till att det är såhär års det faktiskt är kul att läsa bloggar, eftersom det händer så mycket en årstid som denna, Därför ska jag ta mig samman, lägga kameran på laddning och sätta igång igen precis som förra sommaren! Med start redan i mån. Då väntas det förmodligen en tripp till ikea, en vända på stan och senare match. Imorgon är också den första riktiga dagen på sommarlovet, borde det firas? njae, det gjorde vi så bra i fredags!

Denna dagen har jag faktiskt bara legat i sängen nästan hela dagen, lyckades ta mig bort till skyttis framåt kvällen för att kolla syster när hon spelade match. Skönt att komma ut lite. Får passa på nu när vädret är på topp!

summerlover













kvällen igår tycker jag faktiskt blev mycket lyckad. Det började med förfest hos karin med tjejerna, riktigt trevligt! Sedan åkte vi vidare in mot staden för att träffa upp alla andra. Den var händelserik om man säger så. Gud vilka underbara människor det finns. Natten bjöd inte på många timmars sömn, inget vi behöver gå in så djupt på. 

Har sovit och ätit lite nu. Ikväll får jag se vad som händer, orkar man ladda om på nytt ?

random pictures















lite samlade bilder som är tagna under veckan, har varit väldigt mycket nu de senate dagarna så det har inte varit mycket till uppdatering. fotbollstuneringen tog vi hem! tredje året i rad, det är så det ska va! skattjakten kom vi trea på. Sedan så hade vi då niornas fest igår, det blev faktiskt riktigt kul, och man märker verkligen vilka underbart härliga människor man har tillbringat de senaste tre åren med! Idag var den avlutning. Efter att ha tagit slut på tårar så traskade vi sedan vidare och åt, sedan drog vi os hemåt. Kvällen bjuder på festligheter och jag kan verkligen säga så här, jag kommer sakna min klass sjukt mycket!


skattjakt!

idag var det fullt upp med skattjakt, man for hit och dit för att slutföra alla uppgifter man fått. På fredag får vi veta resultaten. Imorgon väntas den årliga fotbollstunering som vi har tagit hem varje år, och så ska det fortsätta!

Man blir så himla glad när man ser alla studenter åka genom stan och sjunger ut sin glädje, man längtar ju lite. Men tre år går nog inte allt för fort.. skönt att man kommer bort från högstadiet på fredag iaf!

nu ska jag ner på träning. Vi flyttade fram den idag, ganska skönt faktiskt så att man får hela kvällen ledig.

hit me with the sun



okej, idag var det klassdag nere på stensö, grillade, spelade lite kubb och vissa minigolf. Trotts att vi bara var där i kanske 2 timmar så har jag fått någon himla konstig bränna på ryggen, den är verkligen inte okej! både från linnet och från bh:n.

Avslutnignen närmar sig. Ikväll ska jag träffa klassen igen, fast bara en liten stund, åker sedan vidare på träning i detta strålande väder! få hoppas att det håller i sig nu. Imorgon väntas skattjakt.

it's not enough

de sanaste dagarna, det vill säga hela helgen har jag tillbeingat med sigge. Träffat på lite trevligt folk och faktiskt inte gjort allt för mycket. Testade på det där subway nu som har öppnat i kalmar. Riktigt gott faktuskt, men guud vad svårt att bestämma sig !! plus att det var svårt att äta hela! hahah!

Match igår, match idag, vinst båda. Härlig helg ifk! Fem dagar till sommarlov, livet leker och jag mår underbart bra! Skåpet rensades i fredags, alla böcker ha lämnats in och nu är det bara det där lilla sista som ska göras, det vill säga vinns fotbllstuneringen, muta domarna på skattjakten, göra niornas fest till någpt riktigt bra och tillbringa en sista tid med min klass. Sedan är det sommar som gäller! och vi har längtat!!


close!

riktigt chill dag i skolan, har bjudits på en del fika. Rensade ur mitt skåp idag, plötsligt kändes allt så himla verkligt att vi snart slutar och kommer skiljas åt. Sigrid åkte nyss hem, ska iväg på träning nu en sväng och sedan väntas detlite festligheter. Det blir snabba ryck eftr träningen för att hinna med bussen, men det ska vi klara!

Nästa vecka har vi inga lektioner, då väntas skattjakt,klassdag,fotbollsdag m.m. Nu är vi nära!

näst sista skoldagen den här veckan

det blev en visit till karlskrona idag, vi var på det där boda borg. Ganska så mycket kul faktiskt! Men sjukt sliten, sov på vägen dit, sov på vägen tillbaka sedan somnade jag i soffan när jag kom hem. Tänkte att pappa säkert skulle väcka mig när han kom hem så jag skulle hinna till träninge. Men icke! Det visade sig att han var på möte efter jobbet och var inte hemma förrän vid halv 8 när min träning nästan va slut, rikitigt illa att jag missade den! Uttagning till match och allt!

Mitt rum väntar på mig där uppe, det ser inte allt för lovande ut och behöver definitivt ett omgång! Så, om jag inte överlever bombnedslaget där inne så behöver ni int eleta efter mig!

yasterday

ursäkta gårdagens uppdatering hade mycket att stå i och satt aldrig vid datorn förrän sent igår kväll. Mötte iaf upp sigge och becka efter skolan för att ta oss en milkshake, satt och pratade en stund, skrattade och allt man kan göra! Bestämde mig sedan för att mitt hår skulle blir färgat den kvällen!! Så det var bara att möta upp mamma på maxi för att köpa hårfärg. Så Vi åkte hem till mig och becka fick mycket att stå i. Både mitt och sigges hår skulle färgas, hon är en pärla!

Resultatet blev bra tycker jag! fortfarande inte så ljust som jag vill ha det, men jag är på god väg och jag är superglad att det inte blev missfärgat!hahah.

Nu ska jag kuta till skolan, har sån där kamratstödjardag så jag får se vad vi ska göra, överraskning!

plugg!

hemkommen från träningen nu. Blev löpning och styrka på slutet för oss som inte var med i kungsbacka igår. Full förståelse! Mina läxböcker ligger framför mig och väntar, men jag orkar verkligen inte! varför ha tre prov sista skolveckan ? det är inte okej! Antingen tar jag tag i det eller så får det gå som det vill på proven i mån.

.

I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me, me, me

hugger i sten



igår var jag träningsledig, åkte ut till emelie i smedby. Pratade ut om massa saker och myste lite. Drog sedan vidare med moppen ner mot tingby där vi kollade smedby spela. Efter det var det dags för mig att åka hem. Kom innanför förren runt kvart i 10. Kände att helgen inte bjöd på allt för många timmars sömn så det blev att skita i pluggandet och krypa ner i sängen istället.

Eftersom jag sket i pluggandet så gick väl morgonens matteprov lite sisådär. Tog mig igenom det iaf och nu väntar det bara no-prov och so-prov innan jag kan andas ut och gå på sommarlov nästa vecka.

Har en o annan lektion inställd idag så vid halv 12 är det dags att slänga sig i soffan igen och dra igång en film. Ska alldeles strax gå tillbaka till skolan på en slöjdlektion och skriva klart min utvärdering. Ingen som har lust att lämna kalmar med mig, för jag känner verkligen inte för att vara i denna lilla stad längre..

-I need all those broken pieces to build up my heart, right where it was before..

this pain is just too real




I reached the bottom,





jaha, då var ännu en helg över. Händelserik om man säger så, ska inte gå in så mycket på vad som har hänt. Jag är lyckligt lottad att jag har så underbara vänner som jag har! ni är guld värda <3 ni vet vilka ni är.

Sista riktiga skolveckan nu.. det börjar närma sig. Smnart står vi där i våra fina klänningar och inviger vårat sommarlov då vi skiljs åt. Det blir en fullspäckad vecka med ett o annat prov. Det sista jag gör nu innan jag slutzr skolan, och det ska ta mig fan göras ordentligt! I mån ska jag träffa emelie, riktigt mysigt!

ben&jerrys











dagen har varit underbar, och den kommer bara att bli bättre! var klar redan på stagg vid klockan 2, så då gick jag och åse in till staden och kollade runt lite, alltid lika trist när man är pank , men alltid lika underbart när man är med henne! Jag följde henne till bussen vid 4tiden då hon skulle iväg på samling och sedan match. Jag gick och mötte upp bella och wilma vid ben&jerrys som öppnade idag, gratis glass!! Gud vilka köer det var! Men glassen är ju faktiskt guld..  Vi o andra sidan orkade inte med kön så vi ställde oss med dom längst fram och gick ut och in för mer glass tills dom började känna igen oss.. haha!

Nu ska jag snart packa väskan och bege mig på träning i det härliga vädret! Planerna för kvällen ser riktigt lovande ut! hörs senare!

4 juni

vädret är på topp! var ledig från skolan idag eftersom jag strax ska iväg på någon informationsträff med fotbollsgymnasiet. Efter det blir det att dra in mot staden och ta en glass med åsepåse! Matchen igår vann vi med 5-3 vilket betyder att vi är vidare i smålandscupen, riktigt nice!

Nu har jag lite brottom, men skriver mer senare!

MIDSOMMAR 09




GJORDE PRECIS ETT INLÄGG MEN DET FÖRSVANN!!!!

får verkligen rycket , skrev just sjukt mycket och det bara försvann? Berättade iaf om min dag som jag inte täcker sitta och berätta om igen! Låt oss säga att denna dag har varit precis som alla andra dagar. FAST BÄTTRE VÄDER!! kameran åkte inte med men ska fösöka att slänga ner den i väskan i mån, Då väntas även match. Somamren är här och jag mår toppen!

my lover!

inte haft tiden att sitta vid datorn idag faktiskt, drog hem tiill sige de sista lektionen för att jobba på vårat hemliga projekt som inte skulle varit så hemligt om vi hade gjort det i skolan. Satt där vi datorn från klockan 2 till 5 eller ngt sedan vandrade jag hemåt för lite mat och träning. Okej jag tog en timma sömn hos sigge också... Mötte upp P som vanligt och även idag drabbades vi av motvind..



hahah sigge du får stora plus för denna bilden :D

RSS 2.0