kollage

låg här i min ensamhet hr om kvällen och funderade på vad jag skulle göra med min alldeles för tomma vägg. Ett kollage var det första som svepte förbi o hjärnan. Så där satt jag nästa dag och plockade ihop massa bilder, gjorde alla svartvita, la dem sedan på ett usb och gick och framkallade dem. Jag passade även på att sätta Becka i arbete genom att få göra skitjobbet, vilket va att limma alla korten. Men efter mycket klipp och klist så fick vi ihop det riktigt bra tycker jag! Guldstjärna till oss. Bilder på resten av mitt rum som ni tjatade om för ett par månader sedan dycker upp inom en snar framtid!

here without you baby

ska alldeles strax bege mig on mot staden för att möta upp åse för en fika. Det  avr länge sen vi tog en dag tillsammans bara hon och jag. Kan inte rikttigt fatta att skolan börjar på tisdag. Det har gått så fruktansvärt fort! Enligt mig ska det bli ganska skönt att komma tillbaka till vardagen, att komma in i alla gamla rutiner igen.

long time no see

lever ni ? jag vet att jag är ganska död iallafall. Den senaste veckan har jag varit begravd i jobb och nöjen. Vi har varit hemma hos Åse och myst lite tillsammans ett gäng. Stadsfesten var även igång i helgen. Känner att man har vuxit ifrån det där med att gå omkring på staden och häva i sig alkohol. Den oligaste delen är tiden innan med alla fina människor som man står nära.
Mellan alla nöjen har jag lyckats klämma in lite jobb här och var. Men andra ord väldigt mycket jobb och väldigt många sömnlosa nätter. Men det är väl då man änner sig som mest levande? på tal om att känna sig levande, vi försökte planera in en sista minuten förra veckan. Jag fic mig en kick men sen stod jag där redo att åka men ingen att åka med. Så det blev inget med det, men nu är jag riktigt sugen på en utomlandsesa när jag fyller 18. Vi får se om jag lyckas med den biten!

something new

Idag la jag fotbollen åt sidan för att åka 6 år tillbaka i tiden. När jag var 11 år slutade jag som gymnast. Vilket jag kan ångra idag. Men vid det tillället brann jag verkligen för fotbollen. Jag har känt ett bra tag nu att det är dags att komma i andra banor, att göra något jag inte brukar göra. Så idag drog syster min med mig till Gymnasten där jag fick hoppa och ha mig. Vågade dock inte ge mig på alla dessa bakåtvolter som jag kunde göra när jag var yngre. Men lite vanliga volter ned i groopen och lite rondater och hjulningar gav jag mig på. Hade nästan glömt bort hur jobbigt det var.

030811

nemen god förmiddag eller något! jag har precis lyckats släpa mig in från solen, sjukt vad varmt det ska vara då! Men jag ska inte klaga, värmen får gärna stanna kvar ett bra tag framöver! Jag har faktiskt lyckats bättre på min såkallade bränna lite. Men eftersom tiden inte riktigt räcker till så får jag väl strunta i att sola baksidan. Ja, jag vet att det ser hur kul ut som helst. Men den får vi bättra på någon annan soldag. Jag ska snart bort mot jobbet. Blev lite paff när jag kollade hur många jobbdagar jag hade kvar. Få jobbdagar = skolan närmar sig. Vilket ska bli skönt faktiskt. Att komma tillbaka lite till vardagen.
Vi hörs förmodligen framåt kvällen, puss&kram!

truly, madly completely









lite bilder från dagen. Spenderade några timmar hos Becka i solen, tanken var att jag skulle jobba men blev inget med det. Inte för att jag klagar över en ledig dag i solen! Vi överträffade oss själva och kokade ihop lite mat i köket. Förvånadsvärt gott. Tände även upp vattenpipan för att fördriva tiden, blir så oerhört uttråkad av att bara ligga där i varmen.

Ska snart iväg mot träning, lär bli svettigt på gröndal ikväll känns det som. Efteråt packar jag ned lite serier i väskan för att kila bort mot Becka igen.

what a lovely day!

dagen har jag spenderat med Becka på staden. Det är sjukt vad det är utplockar i butikerna, antar att hösten är på väg och nya kläder är på ingång. Egentligen borde man ligga på stranden i denna varmen men det blev inget med det. Istället satte vi oss och lunchade på ming palace innan jag begav mig till jobbet. Åkte direkt till träningen därifrån och sedan vidare till ikea för att handla på mig lite.
Solen skiner över Kalmar vilken förmodligen resulterar i ett sent dopp i havet.

RSS 2.0