My birthday!



my birthday today, lovely. 17 vintrar har då gått! Här har ni en present jag fick av mamsen och papsen. En så kallad "pippitröja". Vet inte hur länge ja har strävat efter denna, 1 år ? Trots att den finns att köpa endast 50 meter bort.. anyway, I love it!

painting



satte min fot innanför dörren fruktansvärt tidigt idag, slutade klockan 11. Det jag gjorde under dagen var att fylla ut lagen lite i 95ornas uttaging till fotbollsgymnasiet. Skönt att få röra lite boll igen. Men halsen är fortfarande inte okej.

Angående min lilla frånvaro är att det har varit full fart här hemma nu. Syrran flyttar nästa vecka och då passade jag på att muta min andra syster för rumbyte. Men andra ord lyckades jag tillslut. Så nu har garderober rensats, saker har flyttats in och ut ur rummen. Än är jag inte på plats, men när det händer. Då kommer det bilder!

Dagen har bestått av väggmålning förresten, så nu är min ena vägg grafitgrå, skitnice med mina tavlor med statsmotiv på. niceeee. För tillfället försöker vi med att få upp min tv på väggen.

svar på tal

Kan inte du ge en massa filmtips! Typ aas många, och sedan kan du ha det som kategori och kanske varje fredag ge ett nytt tips eller någonting:))


intressant idé, men jag vill ju inte att detta ska bli nåon "filmblogg" direkt. Men eftersom att jag glor sjukt mycket film så kan jag självklart rekomendera ett par stycken då och då! Men dem lär nog inte hamna i någon kategori. Här är ett par förslag redan nu!


you broke my paper heart



halsen mår lite bättre idag, åtminstone så är jag inte lika hes längre utan jag kan faktiskt kommunicera med folk idag! Snabba ryck nu, ska iväg och kolla syster när hon lirar lite innebandy. Det var ett tag sedan. Jag brukar alltid sova om söndagarna när hon spelar. Men idag lyckades jag ta mig upp i god tid. Ingen tid att förlora, bye!

this is the place where we begin







ett par bilder från dagen.

Somnade som en stock när jag kom hem, svettig och äcklig dock. Men jag kom aldrig endan fram till duschen utan fastnade någon stans på vägen, sängen med andra ord. Blev väckt när maten stod på bordet, vilken timing! Är för övrigt helt död, halsen värker, benen värker och rösten har försvunnit. Nu ska jag kurera mig med lite lördagsmys.

sm-futsal

hemkommen från nybro, det blev en tidig morgon och klockan ringde redan vid halv 7. Klockan halv 9 satt vi inpackade i bilarna på gröndal för att sedan bege oss. Matchstart klockan 10.00 mot madesjö, och vi tog hem det! Det var väl det som var vårat mål, att vinna mot madesjö.

Matcherna flöt på bra, lite tröga i starten var vi. Men efter att ha fått lite trevligt sällskap på läktaren åkte vi hem med ett leénde på läpparna! Vi är vidare i sm-futsal!

isbjörnarna bor på island





kvällen bjöd på tacos och sällskapsspel. En stillsam men väldigt trevlig fredag. Efter att vi mättat våra magar drog vi fram monopolet. Där kan jag ju inte påstå att det gick allt för bra, efter att ha fått inteckna alla gatorna och endast leva på 400:- så kände vi att spelet inte riktigt gick våran väg. Istället lättade vi upp stämningen med spelet "med andra ord" Fruktansvärt kul om jag får säga det själv. Här var sammarbetet lite bättre och vi tog hem guldet!

Nu ska jag mysa ner till en film. Imorgon väntas nybro för att kicka lite boll.

last night feels like a lifetime ago



skjorta från gina, skinnbyxor från cubus, leopardbikini h&m, fjäderörhänge från indiska och armband från thailand.

Ansiktet ville inte fastna på bild idag, mina ögon är helt tårögda och röda pga att jag nyser så mycket. Ni får ursäkta att jag inte fick till någon bättre bild. Min kamera är lite sönder.

Som sagt, dagen rullade på bra, som en dans på rosor helt enkelt. Vips så var jag hemma igen! Har egentligen träning ikväll, vi får väl se hur det blir med den saken. Imorgon väntas iaf futsal i nybro. Får hoppas att halsen mår lite bättre då!

all we ever do is say goodbye





genomförkyld, öronen värker, halsen värker och näsan bara rinner. Jäkla vinter, trodde vi hade kommit bra överrens, men icke.. Inväntar våren med stora förhoppningar nu!

Trots att jag känner mig lite krasslig beger jag mig faktiskt till skolan. Det är fredg, enast tre lektioner. Dagen kommer gå som en dans på rosor! Tänkte bjuda på en outfit lite senare , håll utkik!

two is better than one

har varit lite frånvarande under dagen, detta beror på att jag inte har mått alls för bra. Legat nersjunken i soffan och kollat gamla astrid-lindgren-filmer, riktit mys faktiskt. Dem är lika bra än i dag trots att man snart är 17.

Påtal om 17, snart är det min lilla birthday! Sjukt att det snart har gått ett år sen min förra.. Tänkte att jag kunde slänga in en lite önskelista! sounds good?

Jag önskar mig nästan aldrig något, penar funkar mer än bra för lilla mig. Men det tycker alla är så tråkigt att ge. Så nu har jag dragit ihop en liten lista med saker som jag aldrig behagar att köpa till mig själv .


Den dödande vinkeln



mina nya favoriter, utan tvekan. Inskaffade mig dom på rean vid julen.

Just nu är jag inne i en sådan period där jag är fruktansvärt lycklig och jag har ingen aning om varför. Allt känns bara så himla bra! Jag läste en artikel i tidningen idag som jagg blev väldigt intresserad av. Tänkte skriva ut den här någon gång. Jag läser aldrig tidningen, jag vänder bara på b-delen och kollar vädret för att se om snön möjligtvis har en chans att smälta bort snart. Men då ffick jag syn på den artikeln. Väldigt inspirerande.

Beautiful things



finfina smycken från h&m. Känner lite sådär extra starkt för de båda halsbanden!

Hemkommen från dagens jobb, inte vidare ansträngande. Såhär års är de inte allt för mycket folk. Lättförtjänta pengar med andra ord! Skoldagen då, den rullade på fruktansvärt fort. Riktigt kul att se alla igen och vi slutade redan kvart över 2. Härligt! Imorgon väntar årets första fg-träning. Hoppas på att planen är skottad iaf!

Fantasy



favoriten! helt klart. Detta är parfymen jag har kört på ett bra tag. "Britney spears fantasy". Luktar gudomligt gott och håller länge. Finns att köpa i vilken parfymaffär som helst. 299:- för 30 ml om jag inte minns helt fel. Sen kan ni förstås hitta det mycket billigare på andra ställen. DENNA siden är ett bra exempel. Fri frakt också.

what a lovely morning!





godmorgon mina solstrålar! Är faktiskt på ett fruktansvärt bra humör idag, tror inte det beror på skolan.Men något är det! Uppe med tuppen idag, kändes väl inte allt för jobbigt med tanke på att jag knappt hann somna innan jag skulle upp igen. Ju färre timmars sömn jag får , ju lättare har jag att stiga upp på morgonen.

Ska snart bege mig till skolan, ska bli kul att få träffa alla igen! Jobb väntas direkt efter, hemma runt sjutiden igen.

tyck till!

som ni ser så har det skett lite förändringar på bloggen uder dagen. En ny design. Kände att det passade bra nu till det nya året. Berätta gärna vad ni tycker.

Nu är det såhär, jag har ju varit lite lost här ett tag. La ned bloggen i nästan en månad. Så nu har ni chansen, ge mig kritik, respons. Vad vill ni se mer av, mindre av, vad är bra/dåligt. Hur ska jag göra för att ni ska kika in här oftare? Mina besäkare har redan skjutit iväg uppåt och ni är helt underbara!

det är tider som dessa vi minns































en stor saknad efter sommaren finns verkligen hos mig för tillfället. Jag såg innan idag att gräset börjar krypa fram i snön, fåglarna kvittrade och jag kände mig allmänt glad. Jag hoppas verkligen att våren snart är här, för när den är kommen, då dröjer det inte länge förrän sommaren knackar på våran dörr.


Dressed for success



klicka på bilden för en liten partylista!

smyckesträd



just nu ligger mina smycken huller om buller på ett stort silverfat. Snyggt såklart, men inte lika snyggt när man ska ta på sig smyckena och dom har trasslat ihop sig me varandra. Ett smyckesträd skulle funka kanon, detta är från åhlens och kostar 229:- . Här trasslar inget ihop sig och visst är det snyggt också!

early in the morning!

sovit gott ? det har jag! som en stock faktiskt! Men nu blir ddet ingen mer sovmorgon. Imorgon drar skolan igåg igen.. Är väl både kul och tråkigt. Men jag ska väl vara glad att jag inte började i måndags som de flesta andra skolorna gjorde.

Ligger fortfarande kvar i sängen med min lilla vovve. Måste snart dra mig upp härifrån och fylla magen med lite mat. Men det var nog länge sedan jag v<r uppe såhär "tidigt" , ja när jag säger <tt kloockan är 12 så är det faktsikt en tidig upptigning för mig. De flesta dagarna har jag sovit tilll tre, halv fem o massa. Levt mitt liv på natten liksom. Men nu är det slut på det!

Piercingar



har fått lite frågor angående mina piercingar som jag aldrig har behagat mig till att svara på. Men såhär är det. Jag har två piercingar, neveln och tungan. Neveln gjorde jag när jag var 13 år tungan när jag var 15. Jag vet att många av er tycker att jag är för ung för sånt och bla bla. Ja, att pierca sig i naveln när man är 13 bast var kanske lite för ungt. Men det är något jag ville ha och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det. Gud vad jag fick tjata! Tungan är jag fruktansvärt glad över att jag gjorde, ångrar inte för en sekund!

Angående smärta och så vidare. Jag kan väl inte påstå att jag har lätt att känna smärta, jag är väldigt tålig när det gäller sånt.  Naveln kan jag inte påstå gjorde vidare ont, det spände till lite. Inget konstigt. Gör ondare att ta hål i öronen, enligt mig. Tungan därimot var lite värre. Men det var inte själva nålen som gjorde ont. Jag har en väldigt kort tunga, och det som gjorde ont var att hon var tvungen att dra ut den så långt för att komma åt, så jag fick inte ner någon luft och sedan spände det hela vägen ner i halsen. Det var liksom en obehaglig känsla.

Hade lite problem mat mat och så efter. Den var svullen ett ganska bra tag! Vanligtvis är den en vecka man har ont. Men min var svullen nästan en månad. Detta berodde på att jag hade fått klippa lite i den där strängen som sitter under tungan. Låter kanske inte så fräsch. Piercingarna kostade 500 :- styck och jag gjorde dom på dynamite här i Kalmar.

Ja, jag funderar på att pierca mig igen. Bröstvårtan är en liten tanke. Men mamsen vill hellre att jag går och tatuerar mig isf, visst det tackar jag väl heller inte nej till! Om det händer så återkommer jag!

1årsdag



tjosan, bloggen fyllde ju hela 1 år nu i början av januari. Tiden har gått fruktansvärt fort. Bilden ovan är sammanfattad från januari 2010. Mitt blonda hår försvann och ersattes med mörkt. Jag fyllde år och det firades med härliga fotbollstjejerna hemma hos mig. Tog oss en och annan kvällsfika i stan. Åkte skridskor, kokade (!!!!) korv ute, nej inte grillade, kokade. Va i hestra och gav mig på både snowboard och skidor utan någon som helst erfarenhet. Cykeln rullade på även i vintertid. Strosade runt i convers och skinnjacka och frös ihjäl mig, men inget vett hade man i skallen. Va ute och powerwlkade i bara strumprna eftersom jag fick sådan skoskav.

Det var väl i stort sett januari månad förra året. Ska försöka komma igång med en bättre update.

Fotbollshelg!

ursäkta uppdateringen. Har gästat nybro två dagar på raken så har inte ägnat allt för mycket tid framför datorn. Nybro open speldes nämligen denna helg så fotbollstittande har helt enkelt stått överst på schemat de senaste dagarna. Det har bjudits på  mycket fint spel, fina människor och masa skratt och glädje. Jag som klagar på lilla kalmar, nybro är nog lite värre. Men självklart stod man ut!

Har vänt på dygnet totalt. Vaknade bara för en liten stund sedan. Om 2.5 timmar väntas träning, vill verkligen inte..

Vilken skönhet!



vilken skönhet säger jag bara, mhmmm!

Jaha, snart är jag färdig med mina 9 timmar här på jobbet. Endast 2.5 kvar! gutt. Har inte varit allt för mycket folk, så jag har spenderat den mesta tiden framför datorn och lite film. Chasing liberty, någon som sett den? Om inte, rekomenderar ! Laddade hem den förra veckan och sett den minst tre gånger. En liten kärleksfilm såhär inpå det nya året.

Ikväll ska jag ta det lugnt och imorgon gästar jag nybro!


godmorgon

sovit gott? Själv har man vänt på dygnet totalt såhär under ledigheten. Igår sov jag till halv 5 på eftermiddagen så jag kan ju inte påstå att det var allt för lätt att somna i god tid inatt. Men jag hade turen som somnade runt tretiden iallafall. Jag gör framsteg! Klockan 08.00 ringde alarmet, jobb väntar denna fredagen. Heldag, känns drygt faktiskt. Men pengarna lär sitta fint!

Är inte hemma förrän sjutiden ikväll, men har internet och grejer med mig, så vi lär höras!

ikväll finns inga gränser!

















saknat mig? jo jag försvann där några veckor. Kände att bloggandet inte riktigt ville sammarbeta med mig. Too bad. Jag vill verkligen dra igång md det igen. Men kanske inte kommer bli allt för många inlägg om dagen. Beror helt och hållet på vilken inspiration jag har för tillfället. anyway!

Från nyår! Det är agnes och fanny som har knäppt bilderna!
Det började riktigt bra, jag Becka och Åse kollade cup i sporthallen på dagen, sedan bar det iväg hemåt för lite fixande. Jag och åse gick några hus bort för ett provsmaka en laxmacka. Kunde tyvärr inte stanna allt för länge. Becka kom förbi runt halv fem. Då bar det av mot slottet där de årliga raketerna skulle skjutas!

Där hade vi mött upp Bella, sedan gick vi raka vägen hem till henne och möte upp ytterligare ett stort tjejgäng! Kvällen bjöd nämligen på en tjejmiddag. Riktigt mysigt! Tiden flöt på bra, sedan var det ut genom dörren strax innan 12slaget. Efter det vet jag inte vart tiden försvann. Men kändes som att vi hann med en hel del om man säger så. Ska inte gå in på allt för mycket detaljer. Men det nya året kunde inte börja bättre! Känner på mig att 2011 kommer bli ett dramatiskt år utan gränser. blandat med mycket svek och tårar. Men efter regn kommer solsken, eller hur? Detta kommer nog bli ett kanonår precis som förra året.

RSS 2.0