augusti månad

jaja, bättre sent än aldrig.











jaha, det var dags för rix fm. Typ sommarens höjdpunkt här i kalmar? Jo något i den stilen. Lite förfest med tjejerna och sedan ut på staden för att lyssna på musiken och träffa härliga människor. Vi hade tur med vädret och det tackar vi vädergudarna för! Dom var nämligen inte på våran sida så ofta under resten av sommaren.





det vankades lite kräftskiva hos mig med brudarna. Blev en riktigt mysig kväll när vi senare drog oss vidare på lite fest hos gustav.



blev även lite tacomys hemma hos becka. Mycket prat och skratt. Även lite roliga lekar bjöds det på. Blev många sådana här kvällar i sommras. Dessvärre har jag inte alltid haft kameran med mig.



lunchade lite då och då med min babe som jag har varit med oerhört mycket med denna sommaren. Guld värd är hon.





Vädret bärjade svika så jag fördröjde mina dagar inomhus med oth och även sagan om ringen maraton med nea och sigge. Hahah. Som jag dessvärre somnade till..









sedan började skolan. Men min underbara klass! Glädjeskrik i telefonen med åse då vi fick reda på att vi skulle dras med varandra i tre år! Underbar känsla. Har gått lite mer än 1 månad i skolan nu och det känns faktiskt riktigt bra! Dock lite skoltrött med med denna klassen så orkar man allt!

Självklart har den hänt så mycket mer i sommras. Men dock inte bilder på det. Augusti månad var lite död. Då vädret svek och skolan drog igång.

svar på tal!

vart köpte du halsduken och hur mycker kostade den?
älskar dig blogg!
kram


: först, tack så jättemycket!
Den hittade jag faktiskt när jag var över på ölandsköpstad. Hängde på reastället så jag slog till direkt! haha. Betalade 100:- för den. kostade väl 199:- på ordinarie. Vet faktiskt inte om den finns här inne i stan också eller på hansa. Men vet även att monki och cubus har fått in stora mysiga halsdukar för endast 149:-. Slå till!

höstnytt







dagens små inköp. Är galet kär i min nya skinnjacka med päls på insidan! varm är den också!!

Höll på att blåsa bort på träningen. Världens orkan är det har i lilla kalmar. När jag óch P cyklade till träningen så trampade vi och trampade men vi stod helt stilla. HAHA! Var vi slut när vi var framme eller? eh, jo!

Denna dagen har suttit mer än fint. Ledigheten behövdes. Fruktansvärt skoltrött för tillfället. Borde egentligen plugga till redovisningen imån. Men sånt orkar jag verkligen inte med! Sätter igång ett avsnitt av oth sen kryper jag ner. Fg-träning imån på morgonen. Hoppas vädret klanar upp tills dess.

early morning

goddagens! Blev en tidig morgon för mig. mamam väckte mig halv nio. kul? nej , inget vidare då man är ledig. Åkte över bron för att kolla lite på köpstaden. Mamsen inskaffade sig ett par dojor! Vi for sedan vidare, tillbaka över bron och vidare till hansa där det blev lite inhandlat. Tänkte visa det senare efter träningen. Har lite brådig nu, ska hinna äta lite innan och gå ut med hunden. Men när jag är hemkommen så kommer bilder!

baby we can do it, we can do it all night!

















liter bilder från gårdagen. Ett par stycken snodde jag av söta lilla agnes.



har legat i sängen nästan hela dagen tycker jag. Gick utanför dörren i 10 minuter då hunden behövde luftas. Annars har jag legat under mitt sköna duntäcke. hilf mir fliegen har spelats i högtalarna hela kvällen, låg upp o nervänd i sängen/ golvet och hade ett intressant samtal med påsen som jag har kämpat med att få tag i. OC har rullat på skärmen hela kvällen, ska dra ytteligare ett avsnitt nu innan jag kryper ner. Sätter alarmet på snooze och förhoppningsvis så lyckas jag ta mig upp i mån för att bege mig mot hhansa med mami.

smålandsmästare!



whats up with the black and white liksom ? Vi var oerhört svettiga och snygga i facen så det b blev helt enkelt bäst så.

Anyway, har varit lite frånvarande här ett bra tag så ni har ju missat en hel del! I onsdags så spelade vi dm-final. Vi tog hem det!! En vinst på 9-0. Jag gillar det. Vi fick prispengar, medaljér och såklart dessa snygga tröjorna " smålandsmästare"! hur snygga? Okej, vi har dem bak o fram. Trycket är på ryggen men det såg ine lika bra ut på bilden! haha.

Har gått riktigt bra för ifk iår. Två dm-guld ett serieguld ochnu inväntar i ännu ett serieguld, eller ? Njae, allsvenskan ligger väl nära, men inte så nära. Det är tight i toppen. Men målet var att hålla sig kvar i ettan, ofh det har vi verkligen lyckats med!

mot ölandet och tillbaka!





ni får ursäkta de trista cambilderna för tillfället. Men åse stod för kameran igår och dom bilderna lär väl dröja lite.  Men de åker ut så fort som möjligt! Framåt kvällen kanske?

Gårdagen blev riktigt underbar. Tog oss en sväng förbi lagfesten. Stannade inte allt för länge utan begav oss mot bussen. Som vi på något sätt va nära på att missa trots att den stod frmför näsan på oss? good job!
Vi var inte ensamma på bussen, även bella,linnea, nea, frida och julia satt på samma buss och samma ställe skulle vi till allihopa! Blev lite problem med avstigningen. Jag och åse var fast bestämda att det var vi södra snäckstrand vi skulle av. Så det fick det bli. Men när vi stod där på busshållsplatsen så vi plötsligt nea för sig att det var vid norra vi skulle av. Hahah. Så vi gick där fram och tillbaka mellan hållplatserna.

Vi ringde ellen som skulle möta oss, men den bruttan var inte ens på plats. Vi fick tag i simon som var helt ute pch cyklade och gick till fel hållplats. haha! Istället kom Ville och company! Så tillslut kom vi fram. Härligt!

Det blev en mycket trevlig kväll med mycket nya och trevliga människor! Bugar och bockar för en toppenkväll helt enkelt! Jag och åse slängde oss i bilen på väg hem sen. Hemma runt halv 2. Sov ut ordentligt idag och är fit for fight för nya händelser! Imorgon är vi lediga. Det är mer än behövligt!

dressed up







gud vilka snygga bilder man kan ta med camen! right ?

sitter hemma hos påsen nu, hon kämpar med sina små strumpbyxor. Kommer dom hålla hela kvällen? återstår att se. Ikväll drar vi oss iaf mot ölandet för lite ferre. Kommer bli nice. HAHAHAH nu gick påsens strumpbyxor sönder!!! när kommer lacket?

Okej, bytte samtalsämne, fölåt. Vi drar oss över bron mot 9tiden. Innan det ska vi ner mot gröndal för lite lagfest.

vad fan hände liksom?

ignen aning! Uppdateringen faktiskt hade feber och var förkyl baraa försvann liksom. Försökte övertyga alla i skolan att jagg faktiskt var förkyld, men dom ville inte tro mig :( Hade båda mina små ellen på min sida som faktiskt tyckte att jag var varm. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med en täppt näsa och förkyld hals och FEBER!! Där fick ni sp10h ! Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad, kolla på the last song med familjen ( dom har aldrig sett den!!!!!!!!!!!) sedan ska jag repa mig lite. Mycket som händer i veckan och jag tänker inte ligga hemma!! Återkommer med min gudomliga uppdatering någon annan dag! :D

SP10H VI SA SP10H!!!























för det första, jag har verkligen rycket på denna datorn! Iinget blir som jag vill. För det andra. Det var verkligen på tiden att man fick slå klackarna i taket! från klockan 3 till klockan 6 i torsdags hade vi skattjakt. Vi fick två a4-papper med uppgifter vi skulle genomgöra så fick vi olika mycket poäng för varje. Gick gruktansvärt bra för vårat lag, skrapade ihpå lite bonuspoäng med tårtmulning blandannat. Andra upgifter var även att snaggga någon framför domarna. Eller att klä på rektorn ett par tights. Hoppa i systraströmmen. Hämta en häst, en motorcykel. En våtdräkt med mera. Fruktansvärt kul var det!

Jag ellen och åse skyndade oss hem till mig därefter för att få bort tårtlukten ur mitt hår (nej jag lyckades inte trotts att jag tvättade det fem gånger) Det luktade apa! Men frmåt 8-9 tiden så bar det iväg till dennis där det vankade förfest. Vilken härli klass man har, helt sjukt! Framåt 10-11 så bar det in mot staden!

look back



blev precis taggad på massa bilder ifrån sommaren, åååh jag längtar verkligen tillbaka! Tänkte köra ett inlägg senare eller någon dag framöver om en liten sammanfattning för augusti månad. Har ju redan sammantaffat juni och juli. Så då måste ju den sista månaden komma också!! Saknar de ljuva sommarkvällarna.

Nu väntas det idol!! Jag hålle verkligen tummarna för att få se maja och miriam ikväll!

fuck this



jag säger bara fuck denna dåliga uppdateingen! Men jag har faktiskt inte haft någon inspiration till att skriva. Sedan så är det väl inte allt för kul att bara läsa inlägg med endast text? bilder gör det ju såååå mycket roligare! Men jag håller på att klura på det där! Men uppdateringen kommer att bli bättre, det är ett löfte!

kortfattat

tror den där snabbmattn börjar gå på min sista nerv! Dagen gick ganska fort trotts allt! Inte allt för mycket har hänt, hade träning ikväll och även fg imorgon bitti. Vi taggar järnet till torsdag och det är allt jag har att säga för mig! tack och hej!

oth säsong 8 !!



åååh kärlek!! Har an längtat eller ? På tisdag kommer det första avsnittet av oth säsong 8 ut. Kan knappt hålla mig. Sjuan sutade så tragiskt att jag bara måste se!!! Men man har ju läst lite så manh ar ju sina aningar!  hahah!

en orolig fader

När jag kom hem inatt så hde jag satt upp en lapp på min dörr där det stod att jag ville sova tills jag vaknade. Pappa gjorde förvånadsvärt som jag sa. Men när klockan stod på 16.00 smög han försiktigt in i mitt rum. "moa? moa? jag vet att du inte ville bloi väckt. Men klockan är fyra, jag är orolig för dig.."  Vaknade upp med ett litet ryck, tänkte efter ett tag. Vilken dag är det ? Söndag. Jag är match ju!!!?! Fast näe..För en gång skull hade jag inte match på en söndag. Därför passade jag ju på att sova ut ordentligt nu när manhade chansen.

Så nu är jag väl hyffsat utvilad. Ska dega i min säng hela dagen och kolla film. Måste hitta något att äta också. Eller så duger en chipspåse lika bra!

happy face!



matchen tog vi hem ! så satans gutt var det. Den förtjänade vi verkligen! Innan det så jobbade jag, och fy helvte vilken dag det var!! Fick kalla in syrran på förstärkning, hon är bra hon! Sedan snabba ryck till samlingen. Efter matchen bjöds det på lite smått och gott nere i klubblokalen. Kunde inte stanna allt för länge. Har fixat mig lite snabbt nu så ska bege mig bort för att träffa alla mina tjejer!

curly



Emelie är här, jag hämtade upp henne på stationen direkt efter jobbet. Vi sitter och inväntar Frida och becka som är på ingång (enligt dom). Men vi vet ju alla hur snabb becka är , haha! Vi ska in mot staden, ta oss en fika eller liknande. hinner inte säga så mycket mer. Måste rusa!



idag kommer sötnosen hem från turklandet, om hon inte redan är hemkommen? är lite osäker på vilken tid hon skulle komma hem. Men jag känner att jag verkligen har saknat henne under tiden hon har varit borta. Detta är verkligen en tjej man kan öppna sig för och jag beundrar henne verkligen. Detta är en tjej jag litar på till 110% , en tjej som jag verkligen ser upp till♥

walk it of



det sparkas mycket boll nu om dagarna, och mer kommer det bli! Om en halvtimma beger jag mig ner mot träningen. Hoppas foten håller, måste spela seriefinalen på lördag! i helgen ska jag skrapa ihop lite extra pengar till höstmodet, klickade hem ett par svarta converse för någon timma sen också, lovely

man blir bara glad!



absolut min favorit hittils i idol, helt fantastisk! Blev så glad när jag hörde henne sjunga, lyssnade om den några gånger, och nu blir jag nästan tårögd. Om man ändå kunde sjunga...

Btw, underbart chill dag idag, hade fg-dag från 10 till halv 2, sen slutade jag, haha. Riktigt skönt. Imorgon är det fredag, veckan har gått sjukt fort!

.



lyssnar musik, målar naglarna röda, tänker tillbaka på de ljuva sommarnätterna, lever i min fantasi,  ber för att jag aldrig ska vakna upp till verkligheten

smålandsmästare!



rehabar för fullt nu, ne men inget sparkande på någon boll iaf. På lördag är det seriefinal, och den ska jag se till att kunna spela! min fot är inte allt för bra för tillfället, men det löser sig!

Tjejerna åkte iaf till Rödsle och skrapade ihop 14000 till lagkassan, alltså är vi smålandsmästare! Den vinsten satt riktigt fint,nu ska vi bara kamma hem dm-finalen också. IFK är verkligen på topp! jag gillar det.

Imorgon är det heldg med fg, ska ner till gröndal vid 10 Hemmaplan ju, vi ska träna lite, snacka lite m.m. Jag lär väl sitta vid sidan om, eller vara med lite smått. Ska strax ta och krypa ner, godnatt!

I got time and she got freedom



efter skolan, och efter många om och men lyckades jag och becka ta oss ut till hansa. Det är ju fruktansvärt tråkigt att kolla kläder när man inte har några pengar! På tal om det, min plånbok är spårlöst borta? hur kommer det sig. Stulen ur skåpet? tappat den ? tagit hem den och lagt den på någoot bra ställe? Något har hänt med den iaf, tänkte ta och leta upp den nu, om jag lyckas. Sedan åker matteböckerna fram, guud vad efter jag ligger. Man måste kämpa för att ligga på topp!

let the sun shine









under luchen idag gick jag och fikade med några underbaringar! Efter många diskussioner om café och priser så kom vi fram till att fyra kök satt perfekt! Där satt vi i solskenet, man kan inte tro att det är september månad, för gud så varmt det var idag! En del kalla vindar kom väl framåt eftermiddagen sen.

Sista lektionen hade vi även såna där små barn på lindö i friidrott, hahah! jag är inte vidare förtjust i barn i den åler, himla jobbiga saker, men dom tycktes gilla mig! haha, ingen aning om hur det går ihop. Utmattad åkte jag därifrån..

IDOL

fick panik på träningen, trodde jag skulle missa idol. Att jg skulle missa hälften visste jag redan, men den sista halvtimman skulle jag ju iaf kunna hinna hem till! Höll tummarna för att det inte var i malmö idag, gud vilken tur jag hade! Ville inte missa när maja och miriam sjöng. Men det kommer nog nästa vecka elller något. Ser verkligen fram emot det, sjukt duktiga är dom! Här är två låtar som maja sjunger, once when I was little och russian roulette




jag är på väg tillbaka!

nej nu har jag blivit riktigt kass på det här! Men jag hade faktiskt med mig kameran till skolan, men det visade sig att mitt minne var fullt. Och eftersom min desplay är som den är och att jag inte ser ett piss på den så kunde jag helt enkelt inte radera några bilder. Men jag har fixat det nu, kopplade in den i datorn och raderade där istället, så imorgon åker den med igen, och förhoppningsvis blir det lite bilder också! Har varit väldigt ont om det och därav har bloggen fått lida en del. Inte kul med inlägg som bara består av text och gamla bilder. Lite nytt ska det ju va! S¨nu ska jag ta tag i det här, fota lite, försöka inskaffa mig en ny kamera och sedan uppdatera som innan! Då menar jag mer än ett inlägg per dag!

bara mys









lite bilder från ¨gårdagen. Blev en riktigt mysig kväll med snack och lekar. Sånna kvällar soom alltid är behövliga!

Är precis hemkommen från matchen i kallinge. Blev en seger på 2-0. Kan ju inte påstå att det var en av de bästa matcherna vi har spelat. Men tre poäng blev det, och det är det som räknas!! Käne att min lilla älskling kom väl tillhands på både dit resan och hemresan. Filmer lyckads alltid fördriva tider så himla bra. Det blev bring it on på hemvägen och fjorton suger på ditvägen. Väldigt lättsamma filmer om man säger så.

let's kick some ass!!!!



då kör vi, ingen sovmorgon idag heller, hur ska jag orkar med skolan nästa vecka utan sömn ? Blir ju aldrig av att jag går och lägger mig tidigt direkt.. anyway, om en timma åker jag ner till gröndal och sedan far vi vidare neråt i landet mot kallinge. Där ska vi kamma hem tre poäng och det kommer vi att fixa galant! Skönt att jag har lite sovmorgon imån iaf, varannan ¨måndag. Riktigt nice.

Förresten, gårdagen med tjejerna var jättemysig. Kommer berätta mer om den framåt kvällen när jag kommer hem!


red lips



kvällen facelook? haha. Ska iaf iväg på lite tjejkväll hos janette. Hinner inte säga så mycket mer för ska möta upp becka om fem minuter. Blev ingen uppdatering efter jobbet, lyckades faktiskt få mitt rum städat och sedan var det bara magplask i sängen och jag somnade. Becka väckte mig för en timma sedan så har fixat mig lite nu. Hörs framåt natten!

end up together

ingen sovmorgon här inte! kommer inte bli det imorgon heller. Börjar jobba om 40 minuter så hinner väl inte uppdatera allt för myclet. Kommer hem rinu tre halv 4, och då ska det uppdateras! Efter att mitt rum har städats.. hahah. Lyckat säger jag bara. Ser för jävligt ut rent ut sagt. Som mamma brukar säga " det sser ut som ett jävla bombnedslag!!" Mjo, ett bombnedslag av kläder..


sucker för serier



sedan jag började jobba har beverly hills varit mitt tidsfördriv. Jag är helt fast! Så för et tag sedan började jag kolla från säsong 1. Jag bara älskar det. Oth är fortfarande bäst, men kände att det var dags att lägga det åt sidan Så nu är det detta som gäller, gud jag är verkligen en sucker för serier.. hahah!Vissa tycker beverly hills verkar vara jättetråkigt pga at det är så gammalt, jag trodde detsamma. Men alla ni seriegalna människor där ute, ge det en chans!


glädjevärk



jag ska verkligen bättra mig!! har väldigt mycket bildbrist för tillfället, men jag ska försöka att släpa med mig kameran till skolan imån, om inte annat så har jagh ju en mobil. Dagen har iaf varit helt underbar´! haha. jag trodde inte man kunde få huvudvärk av glädje, men gud vilka glädjespridare jag dras med! helt undebart. Köttebullekrig, roliga citat, doppboll, jag vet inte vad vi har skrattat åt egentligen, kanske var vi lite för trötta? kanske var vi bara på himla bra humör? eller så trivs vi så satans bra tillsammmans!! Dagens små glädjespridare har först och främst varit Påsen , Ellen, Ellen och frida! Men alla brudarna i klassen har varit en stor del av min vardag!

Blev förresten ingen träning för mig idag, mådde långt ifrån okej när jag kom hem. hade ont i bröstet och mådde illa. Verkligen inte kul. Känns bättre nu så det bli nog skola för mig imån! sovmorgon på det och en tidig dag, jag älskar det!

detta är musik!


stålt ägare!


ursäkta dagens, riktigt kass, som alltid! men direkt när jag kom hem från skolan och slängde mig i soffan så ringde papsen. Jag hann inte ens ta upp mina matteböcker som jag hade tänkt att dränka mig i resten av eftermiddagen. Vi åkte ut till siba för att kolla dator. Hittade en jag ville ha, och så fanns den ju självklart inte på lager? sur gick jag därifrån, ensam vidare till onoff. Där det fanns en lika dan på lager fast 1000 kr dyrare. Nej det lät ju inte allt frestande. Slängde mig på cykeln ut till ikea och mediamarkt, där var den ytterligare en 1000lapp dyrare. Nu började jag bli riktigt förbannad! Sistas stoppet, elgiganten! Där hittade jag en annan älskling och cyklade hem nöjd och belåten´! hahah!

RSS 2.0