spain



hallihallå, vart har jag hållit hus? jo jag har spenderat min uderbara vecka i spanien med ett stort gäng brudar! Har varit en helt enastående resa och jag skulle göra vad som helst för att åka tillbaka.Planet igår var försenat så jag var inte hemma förrän halv 5 imorse, så idag har man varit lite seg, nej, väldigt seg. jag ska ta och krypa ner i sängen nu. Imorgon väntas det match och plugg!

Moa tipsar!




före

efter

kände för att vara duktig igår så jag drog en storstädning på rummet. Slängde på kuddarna på sängen och märkte att de inte var allt för snygga. Så jag tog fram den här lilla manicken. En fruktansvärt bra uppfinning! Har bara använt den på kläder förut ( vilket fungerar awesooomee!!!) men tänkte nu prova det på kuddarna. Här ser ni resultatet!

it's friday, i'm inlove



fredag, känns underbart. Våren är här och humöret är på topp. Fikade med min favorit efter skolan, hon är bra! Snackade om allt mellan himmel och jord. Precis hemkommen, ska byta om till träningskläder för att genomföra veckans sista träningspass.

Stockholm del 2






























fin tisdag!



vaknade upp med ett leende på läpparna. Livet kändes så enkelt i morse. Solen sken och man kunde inte vara annat än lycklig! Kom till skolan på en tisdag skrattandes ocg glad. Kan inte komma på när det hände senast. Tisdag är inte min dag. Men nu känns allt så himla underbart! Samhällsprovet gick galant, konstigt nog. Åkte in till stan efter skolan och fick ett par höga jeansshorts av mamsen, tusen tack! Hämtade även ut ett par fotbollsskor. Fin dag.


tidsinställt



go bild från huvudstaden. Tidsinställt inlägg,vi denhär tiden har jag nog precis genomfört mitt samhällsprov. Får hålla tummarna för godkänt iallafall. Lång skoldag. Slutar inte förrän halv 4-4. In på stan direkt efter det för att kolla nya fotbollsskor. Mina har liksom gjort sitt. Hemma ganska sent och sedan väntas det träning.

tonårsdrama



nu tänkte jag låta som en helt galen tjej med tonårsdrama. Stå ut!

Helt orättvist mycket plugg i skolan! Jag vill bara gå under, satt på matten idag och planerad självmordsförsök. Inte nog med x antal timmar i skolan så fortsatte pluggandet även hemma. Har suttit med samhällsböckerna viid nyllet från halv tre till halv 6. Gick ut med hunden, slocknade i soffan och for sedan iväg på träning. Blir livet någon gång lättare?! jo faktiskt. Nästa vecka spanien. Men tills dess går jag under jorden!!

Life is to short to be anything but happy



fullspäckad dag. Mamma lyckades tillslut få upp mig ur sängen. Efter det for vi iväg mot hansa och ikea en snabbis innan min match. Underbart väder idag så det kändes riktigt fint att spela. Vi tog hem en vinst på 3-1. Pluggade efter det och sedan kom becka hit. Hon är lite trött den tjejen. Har slocknat här bredvid mig.

påfyllnad



ni kan väl undvika den kassa mobilkameran och mitt face, tack!

Tanken var att jag ville visa er ett av mina inköp idag. Detta linnet i olika nyanser av grått. Det är lite kortare i modellern. Ikväll bar jag det tillsammans med mina svarta hermsbyxor.

h&m 79:-

lovely night!



min kväll ser lovande ut. Är precis hemkommen från ming palace. Nu har jag laddat upp med blåa favoritklubborna och film i sängen. Kan inte bli så mycket bättre än lördag som denna. Kom nyss att tänka på att den endast är en vecka tills vi åker till spanien, längtar man eller ?

beautiful day

riktigt härligt vårväder idag! Möötte upp Becka för en fika på stan, skinnjackan och solbrillorna åkte på! Pratade av oss lite och sdan vidare ner till fredriksskans för en liten snabbtitt på fotboll. Blåste lite för mycket så vandrade in mot staden oh inhandlade lite smått och gott.

Får se vart denna kvällen tar mig, kanske blir jag liggandes hemma.

Stockholm del 1
















































last night















igår slog vi klackarna i taket och det var toppen. En riktigt lyckad kväll! Idag värker fötterna och ögonen hänger lite extra mycket. Men det stoppar mig inte från att kliva upp ur sängen och ta mig ut i det fina vädret för en fika på stan med Becka.

040311



fint med sovmorgon idag. Precis vad jag behövde. Ska bege mig till skolan nu för att lida mig igenom tre lektioner innan det äntligen är dags för helg! Jobb väntas efter skolan sedan kommer åse till mig för lite fix. Ikväll beger vi oss utåt!

nice pictures















tror inte tove har något emot att jag lånade ett par bilder av henne ;*

Ellen är lite seg med kameran så bilderna från den har inte kommit ut ännu. Men har har ni lite att kolla på under tiden.

För övrigt. Är helt slut idag! Har tränt ikväll och det kändes tungt närman kom hem. Ville bara lägga mig ner och dö.. Har skrivit ihop en snabb liten redovisning för morgondagen. Samhällsböckerna ligger utspridda i sängen och trots provet på tisdag nästa vecka känner jag faktiskt ingen brådska med plugget. Kan det vara för att jag alltid gör allt i sista minut? Framsteg är väl endå att jag har pluggat in fem frågor idag, fint ska det va!

Minnesvärd start i Stockholm!


Stockholmsresan!

Hemkommen från Stockholm och jag är helt slut! Dagen var otroligt seg och långtråkig, några tog tillochmed chansen att stanna hemma idag efter besöket i huvudstaden.

Besöket blev fruktansvärt händelserikt. Klockan 06.00 rullade bussen och ditvägen var väl inte så levande. Men väl framme i Stockholm så börjar vi med ett besök i någon galleria då mathias slänger av sig kläderna och ska ta sig en vända i fontänen, blev lite busted och säklerhetsvakter kom. Utan tvekan resans höjdpunkt. Väl framme i stockholm city är det ett besök på riksdagen som gäller. Efter 6 timmar i buss hade man väl varken ögon eller öron öppna. När det var slut var det löpet ut på drottninggatan för shopping. Måste säga att det svek en aning.

Vi bodde på ett väldigt fint vandrarhem faktiskt. Då var det fullt ös i rum 343 hel kvällen! Det bjöd på mycket konsekvenser och nakenlöpningar och brottningar i korridorerna. Jag har aldrig påstått att min klass mår bra.

Dag två väntades stadsvandring och ett besök på naturhistoriska riksmuseet. Fick även in lite shopping där och i sista stund hittade jag en sör liten blus! Bild på det kommer!

En sen hemkomst och lite för mycket tid tillsammans så tror jag alla tyckte det var skönt att komma hem till sig!

RSS 2.0