Hej jag har lämnat landet men är nu tillbaka!



jaha, nästan så att man skulle kunna tro att jag har lämnat lander en vecka. Så illa har alltså uppdateringen varit. Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om, är det något ni vill se mer av? Min kamera är lite fucked up så därav ont om bilder. Men ska försöka få tag på ett par från när vi åkte långskidor förra veckan, sounds good? Om inte annat, ge lite förslag på vad ni vill läsa. Puss på er!

bildlöst inlägg

precis inkommen, har varit iväg och gymmat med bellis (rehab för min del men iaf..) Ska slänga mig i duschen och sedan ta något lätt att äta. Känns så otroligt skönt att inte behöva sätta sig med något plugg nu.FÖR JÄVLA SKÖNT OM JAG SKA VARA ÄRLIG!

Dagarna rullar på bra nu, denna veckan ar snart över och då är de tinte långt kvar till ledigheten! Måste inskaffa mig de sista små klapparna. Det tar jag till helgen!


dag 07 - min bästa vän

höll helt och hållet på att glömma den här listan.

den sjunde är deet idag, och på listan står det att jag ska skriva om en bästa vän. Idag får två av mina fina flickor ta den kategorin, nämligen Åse och Ellen. faktiskt dem som har funnits där för mig som mest under hela gymnasietiden. Visserligen har jag inte haft något stort drama som har tyngt ner mig, men alla har sina dåliga dagar och då behöver man en lite knuff så man kommer in i matchen igen. Det är dem två jag har umgåts mest med de senaste månaderna och de är även dem som jag har delat en himla massa skratt med! Ni ska bara veta hur jävla lycklig jag blir av dessa två små människor! Tänker inte sitta här och skriv långa uppsatser, men lite smått o gott iaf. Ta åt er tjejer, ni sprider verkligen glädje! STOR PUSS PÅ ER!



take me back or far away









hittade lite gamla bilder, de flesta är tagna för två somrar sedan. Jag saknar verkligen sommaren. Allt är så mycket lättare då. Man lever livet, allt känns så himla problemfritt. Ljust långt in på natten, varma vindar. En årstid som passar in fruktansvärt bra på mig. Om jag fick tycka till lite så hade jag valt att ha sommar året om, vintern är verkligen en onödig årstid. Jag vill sola, jag vill bada, jag vill ut på havet, jag vill ha mysiga grillkvällar, jag vill ha sena nattbad, jag vill ha gemenskap, jag vill vara fri från alla problem..

backward, forward, left, right, choose direction.



dagens, skjorta från gina. Mössa från carlings, linne från lindex + tunna strumpbyxor och boots med snörning!

Hemkommen från dagens skoldag, jag klarade att hålla mig på två hjul hela vägen dit och hem. Härligt, än är det inte dags att ställa undan cykeln. När jag kom hem hade syster lagat mat, tusen tack till henne! Slipper jag laga egen skitmat innan träningen sen. Får se om jag lyckas sparka lite boll ikväll med mitt lår eller inte. Har en tedens att sträcka mig under vintern, kul.

of to school



säger emot vädret och slänger mig faktiskt på cykeln, lite snö har aldrig hindrat mig från att trampa!

Hörde jag stjärtlappsåkning?


nytt i garderoben!



dagens inköp.

Lite impulsköp, kände att jag inte kunde gå hem tomhänt. När man har pengar är det väl självklart att man handlar på sig lite right?

sweet dreams are made of this





igår stod det dansavslutning på schemat. Satt i sporthallen från klockan 3 till 6.

Idag har jag inte gjort allt för mycket. låg kvar i sängen en timma innan jag lyckades ta mig upp ur sängen vid 11. 10 över 12 slängde jag mig på bussen in till stan för julklappshandling med åse och ellen. Kände mig fruktansvärt egoistisk då jag bara handlade på mig en massa nytt. Men innan jag skulle lämna staden han jag haffa två små klappar. Good job, en bit på vag nu!

Tog mig en vända förbi sporthallen efter det, kollade när cl:s herrar lirade lite innebandy. Blev förlust. Kvällen har bjudit på film och pulkaåkning!

dag 02 - min första kärlek



min första kärlek då. Jag är en person som inte faller in i kärleken allt för lätt. Intresserad kan jag bli, men just kär är riktigt svårt. Min första "kärlek" var Daniel. Vet inte om jag ska kalla det kärlek, var nog mer kär i skälva idén av det liksom. Men detta var mitt första förhållande iaf. Trots att det bara varade i ett par månader. Det var i början av 8. Nu två år senare står vi varandra närmare än vad vi gjorde under den tiden. Han är en väldigt bra vän.

dag 01 - om mig.



ja, lite info om mig då. Vad vill ni veta? hehe.

Bosatt i lilla kalmar i 16 årFyller 17 om en månad. Två systrar, två föräldrar. Lirar boll i IFK Kalmar, som föeövrigt består av ett gäng fruktansvärt bra brudar! Går mitt första år på stagg med inriktning sam/idrott med fotbollsgymnasiet som tillvall. En tjej med sjuk torr humor , enligt vissa.. Jag diggar den! Väldigt spontan av mig, får jag för mig något så måste jag bara göra det! All in liksom, ingen återvändo. Har ni fler frågor, ställ dom!

lite hjälp på traven

hejsan, var inne på lilla astrids blogg. Eftersom jag har zero inspiration för tillfället så får det här duga lite, kanske hjälper det mig en bit på traven?

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

vet inte riktigt om jag ska börja från dagens datum eller skriva de första i ett inlägg nu direkt ?

RSS 2.0