varför anstränga sig för att passa in när man är gjord för att sticka ut?

jag har lite tankar och funderingar..
om man sticker ut för mycket kanske folk börjar snacka om en, man vill heller inte vara för tillbakadragen för då vet ingen vem man är, det finns dom som föredrar att vara ute och festa varje helg bara för det är för töntigt att sitta hemma med familjen en lördagkväll med en popcornskål i knät och en bra film på tv.

Det finns dom som byter ut hela sin garderob bara för att passa in i omgivningen, det finns dom som säger sig gilla att läsa modetidningar men istället föredrar en bra bok. Det finns dom som tvingar sig själva till att göra saker bara för att folk ska tycka att man är cool, fast man vet att det man gjorde var jättedumt. Det finns dom som svälter sig själva för att dom är rädda för att ha för mycket former och "fett" så de inte vågar visa sig på stranden i sommar. Det finns dom som endast lägger ut perfekta redigerade bilder fär att dom inte vågar bjuda på sig själva och visa hur dom egentligen är. Det finns dom som vägrar att gå osminkade i skolan för att dom är rädda att se fula ut.

Varför inte stå för den man är ? man föddes såhär, varför inte leva upp till det? varför inte bara låta folk acceptera att det är såhär jag ser ut och det är så här jag beter mig! Det är detta jag gillar att göra. det enda som jag tycker är kul med fester är folket! Jag har inget emot att sitta hemma en lördag med familjen, tvärt om, kan tycka det är väldigt mysigt och behövligt! Och jag kan inte säga att jag är pinnsmal, jag har breda höfter stora lår och vadmuskler, har fått höra många gånger att jag har större lår än en "man". Jag tar inte åt mig om det, tvärt om, jag tackar å tar emot! När jag spelar fotboll är jag väldigt fysisk, jag påstår inget annat, därför kallar många mig biff . Tar faktiskt inte så illa upp av det heller.  Jag kan inte påstå att jag gillar min lår, men jag kan heller inte påstå att jag hatar dom. Jag ser ut så här, det finns inget jag kan göra åt saken, ingen är perfekt eller hur ? Får många andra komplimanger om tex mitt hår eller min ögonfärg, jag har riktigt klarblåa och stora ögon som många säger att dom skulle döda för! När man får såna komplimanger skiter man fullständigt i vad folk tycker om resten av delarna på sin kropp. Jag kan också tillägga att jag har väldigt hes röst, har fått höra lite olika åsikter om det, vissa tycker det är sexigt och skulle gärna byta. Vissa tycker att jag låter som en kille och vissa tycker att jag passar i "sån" röst av någon anledning. Varför ska man låta andra människor trycka ner än bara för att dom inte vågar se det negativa i sig själva. Om du ska leta negativa saker på en person så kommer du alltid att hitta dom, varför inte fokusera på det positiva istället. Så nu kommer den stora frågan, varför anstränga sig för att passa in när man är gjord för att sticka ut?

storstädninng!

ojojoj, är helt slutkörd! Min syster flyttar i mån så det är lite rumbyte på G här hemma! Har flyttat över alla mina kläder idag till det rummet jag ska få, och det behövdes, har haft mina kläder lite överallt här hemma innan, allt har inte fått plats i garderoben i mimtt rum, det mesta har väl legat på en kudde på golvet. Inte okej! sen lite nere i garderoben och lite i mammas gaderob m.m. Men nu har jag samlat allt på samma ställe, som tur är! Hade ingen aning om att jag hade så mycket kläder som jag har, rensade tom ut massa gammalt och sånt som jag inte använder, men det är fortfarande ont om plats!




minusgrader


svarta leggings och vit oversize tröja och grått spetslinne, allt från gina. Mössa från indiska och armband från lite olika ställen.

har precis fixat mig lite, ska möta upp becka snart för att bege mig mot stan, är inte så gjord av pengar för tillfället, men alltid lika kul att kolla lite. Det blir till att klä på sig ordentligt, en rejäl förkylning har jag åkt på och inte är det någon varme ute heller.

Mörkare


sjuk idag också, men ska iaf fixa mig lite senare och gå in på stan med becka, kan behöva komma ut lite, det ända jag gjorde igår var att ligga hemma och sedan flytta massa lådor till systers nya lägenhet.

Iaf, funderar på att färga håret, lägga in en lite mörkare brun som denna på bilden ovan ? Fast sist jag gav mig på att färga håret hemma så gick det inget vidare, men man får väl riskera lite, right ? ;) denna färgen heter iaf chestnut brown. Gillade den väldigt mycket faktiskt!

krångel

hej, inte så mycket uppdatering idag, ligger hemma  och är fruktansvärt förkyld! Men ska iaf försöka ta mig till skolan i mån, jag vet inte om det bara är min blogg som krånglar, men det är iaf jättekonstigt så det är lite komplicerat att komma in på den m.m.

Dagen har inte bestått av något kul alls, passade på att sova ut lite, gick ner och tog en tablett mot min huvudvärk. Sedan har jag bara legat och kollat på film hela dagen. Med tanke på förkylningen blir det ingen träning idag heller, lite surt, hade verkligen behövt det! Men ska kanske kämpa mig ner dit för att ta en titt om inte annat!

do not like


snön går mig serriöst på nerverna! jag hatar kylan, och alla tjocka kläder, vill bara ha sommar och vår nu! idag har det varit världens snöstorm, har inte kunnar förflytta mig nån stans i detta oväder, men cykeln står fortfarande framme! :D haha, än har jag inte börjat gå till fots!

derby


oversize tröja från monki, leggings från gina, armband lite olika

var i sporthallen innan och kollade systers derby, CL-Färjestaden. Vilken match säger jag bara, för en lite stund trodde man verkligen att det var avgjort, men sedan i de sista minutrarna så kom färjestaden ikapp. Men det slutade med vinst 6-4.

Har precis smällt i mig ytterligare en skål med fruktsallad, nu återstå det one tree hill!

se upp i backen!


Underbar dag i hestra!






















jaha, här var då ett gäng bilder från hestra, underbart rolig dag var det! Har varit i backarna en gång tidigare, då jag var fem år och satt väl mer i pulkan än vad jag stod på skidorna! Men jag tycker jag var grym för att vara nybörjare! och inte var jag rädd för att ta lite risker inte, hah! men lite små tecken på att det blev en riktigt lyckad dag är väl alla mina blåmärken på rumpan , kan knappt sitta! alla mina vurpor i backarna och utan bekymmer reste jag mig upp igen och körde vidare! inga huvudskador inträffade trots mina små volter i backarna, inget ryggont heller för den delen trots att jag gled baklänges ner på rygg längst den svarta backen, trots sittliften med alla tårar pga höjdskräcken tog jag mig sakta men säkert ner för backarna. Enda negativa är att min lilla förkylning har hoppat fram efter att ha gett mig på efter en timmars vilopaus med min snowboard i backen, har tom utökat mina kunskaper i matten , min rektor åkte om mig tre gånger, så jag bbörjade sysselsätta mig med att räkna alla personer som körde förbi mig om och om igen! sen var det på tiden att försöka ta sig ner helt enkelt. Sen väntades en tre timmars lång bussresa hem, men den gick fort!

+++

ursäkta gådagens uppdatering, men hela dagen var jag i Hestra, klockan 06.45 stod jag utanför matsalen för att kliva på bussen, blev en jäkla rolig dag måste jag säga! mer om det senare.

Kan iaf säga att jag dunsade direkt i sängen när jag kom hem så somnade tidiigt, därför ingen outifbild idag om ni inte vill se hur jag ser ut i mjukisbyxor och tjocktröja ? haha :D

Kan lägga in en nyhet att jag kom in på fotbollsgymnasiet :) så nu lutar det väl åt det! gick piss på uttagningen men folk kan verkligen överraska en!

farsan baloo slår till igen!


minns ni den goda fruktsalladen jag åt för några dagar sen? min lilla paput har slått till igen! världens godaste macka med salami och brieost och självklart en god hemmagjord fruktsallad! Väldans lyxmat man får trycka i sig efter träning, men det behövs verkligen! mina armar är som spaghetti, död åt gymmet!

dagens inköp

jag var på stan innan idag, fyllde på garderoben lite! vilket alltid är behövligt enligt mig! så här är mina små inköp, en stickad oversize tröja ett par leggings och en annan oversize tröja!




detaljer på mina leggings!

mina skönheter!


dessa små älsklngar ligger på posten på väg till mig nu! Helt galet kär i dom. Converse är väl det änsa jag kommer gå i under våren och sommaren, ska köpa ett par i ngn häftig färg också! har ett par vita nya också, sen mina gamla vita som är helt utgångna! så kan behövas lite nytt, och dom är ruskigt sköna att gå i säger jag bara!

på menyn idag..


dagens lyxmat fick bli plankstek! inte så vanligt att det hamnar på våran meny en söndag. men ibland måste det finnas undantag! :D orkade inte allt, men jag åt tills jag blev proppmätt! hahah!

har sovit några timmar förut också, riktigt skönt måste jag säga! Nu kanske man är lite piggare i skolan i mån. Har sjunkit ner i soffan nu, kollar på skruva den som beckham, nästan pinsamt att man kan alla repliker utantill !;) Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske tillochmed går och lägger mig tidigt, får se vad som händer :)

söndagens räddning


hela dagen har bestått av one tree hill , satt och tryckte i mig chips innan men fick alldeles för dåligt samvete över det, varit väldigt onyttigt i helgen, så jag bytte ut chipsen mot mina små tictac-askar! MUMS! så den senaste timmen har jag suttit och knaprat dessa små tabletter, dom är guld värda säger jag bara! Får såna härliga tillbakablickar från när man var liten och var i italien och tyskland när man alltid fick en liten peng för att gå och köpa en ask, hihi

sunday

ohja, visst är det söndag alltid, vaknade med solen skinandes rakt i ansiktet, fick mig en härlig känsla av att snön var på väg bort! Men icke, på onsdag vntas ytterligare 5 cm snö.. kan man bara inte spola förbi dessa årstider så att våren och sommaren kan komma.

Dagen består bara av filmtittande, lite sugen på att dra och gymma lite faktiskt, känner att det behövs. Men det väntas och se. Nu ska jag ta och klä mig lite i mina mjukisar sedan slänga fram en chipspåse så är dagen räddad. Imån börjar en ny skolvecka, hoppas den går fort! Åker till hestra på tisdag med skolan, ska blir riktigt kul med snowboard i backarna, aldrig testat så det kommer bli spännande! Till helgen flyttar också syster, så det lär säkert bli till att bära saker fram och tillbaka. Ska klämma in en liten övernattning med åse också tror jag!

kalmars gator




hemma från en kväll på kalmars gator med mina tjejer! :) frusna fingrar och frusna tår. Hände inte alls för mycket, men med dom har man aldrig tråkigt! Ska ta och krypa ner under täcket nu och värma mig medans jag drar igång ett avsnitt av one tree hill, lär säkert bli fler än ett. Men det är en början!

får se vad mogondagen har att erbjuda, men blir förmodligen en slappdag med massa filmtittande!

en aning saknad..


känner en aning saknad till sommaren faktiskt! vill slippa alla genomvåta strumpor när skorna läcker in, eller alla tjocka jackor som inte ens hjälper mot kylan, eller alla obekväma jeans som bara gör benen kallare. Man är bara så trött och har inte orken på topp i såna här kalla och dystra perioder, dagarna är kortare. Det blir mörkt redan vid 4, men stiger upp långt in på eftermiddagen bara för att man blir så trött av vädret. Jag vill ha sommar så det är ljust långt in på nätterna! då man kan vara ute hur länge som helst utan att frysa tårna av sig, då man inte behöver dra med sig stora väskor med extra kläder när man ska ut, då allt känns så underbart, då man träffar nya människor och får tillbaka allt hopp på nytt, då det inte finns några gränser för vad man vill göra, man gör allt man vill, bara för att man känner för det! då det inte längre finns någon saknad till allt gammalt, då man glömmer alla sina problem i väntan på nya..

en sliten moa..

blev väckt vid klockan två, så det var det bara till att kämpa sig upp, funderade på att ta en vända in till staden men kroppen orkade verligen inte! istället blev det att dra igång en skiva med några avsnitt av one tree hill.Har suttit och kollat på det tills nu. Ska väl plocka undan här hemma lite nu, ganska så stökigt sen gårdagen. Ingen aning om vad kvällen består av, det är bara att vänta och se!


tjejkväll!
















vill tacka alla underbara tjejer för en underbar kväll!! Det finns nog inte ord som kan beskriva er brudar asså! alltid humöret på topp, man kan släppa loss utan problem och ingen är nånson ensam! är det inte sånt som kallas stark vänskap? ni ska veta att jag håller er hårt !

kvällen började bra, Gulli kom till mig och vi började fixa mat för fulla muggar! Stekte en ton med köttfärs skar en mängd med grönsaker och skäpade in lådvis med läsk! tror vi tänkte lite för stort när vi handlade.. hahah! Mer en hälften blev över, antingen hade vi för mätta magar eller så var det med andra ord alldeles för mycket, över blev ett antal flaskor läsk och ett par chipspåsar, plus några matlådor som mamma och pappa kan släpa med sig till jobbet! Mycket skratt och prat med härligt sällskap, djupa konversationer, långa skrattanfall men framför allt en himla massa skoj! tack en än gång tjejer! ni är bäst! <3

kvällen räddad


hemma från min rehabträning, om man nu kan kalla det så. Men det är iaf en lite grupp med skador som bara blir större o större efter varje vecka, inte bra det där! det blir iaf gymmet för oss 4 gånger i veckan ist för att vi springer runt på planen och sparkar boll.

kvällen består av fruktsallad one tree hill och räkor, dom närmsta timmarna är räddade med andra ord!

storhandling!



precis hemkommen, ledig från skolan idag för fotbollsuttagning till gymnasiet , kan väl inte säga att det gick allt för bra, drog upp mitt lår igen så nu lär det väl bli rehablitering några veckor framöver!

Mötte upp Gulli på maxi direkt efter, storhandlade tills morgondagen då alla underbara fotbollstjejer tittar förbi! Allt för länge sen man umgicks med dom nu.. Men vi lyckades faktiskt ta oss hem med all mat och all läsk (vilket var en hel del) utan några problem :D ska slänga i mig lite mat, ta en dusch ligga o lata mig, tills jag far iväg på ytterligare en styrketräning!

tonights dresscode :)


oversize tröja från gina. kjol (nervikt fodral) från h&m. Tights och ring från lindex. klocka ur&pen armband kappahl.

ska krypa ner under täcket nu, kolla lite film och vänta in morgondagen :) hörs säkert innan jag går och lägger mig!


mätta magar och en nöjd moa


flera magar har mättats och gästerna är belåtna! Alla är nu på utgång för att ta sig hemåt. Några få människor kvar här hemma :) en härlig födelsedag har det varit! fick bl a en kamera, vilket verkligen behövdes! Under kvällen har jag hunnit med att hålla mig social med min släkt, lyssnat på dåliga skämt, sätt underbara egobilder på farmor som hon har tagit, tryckt i mig både tårta och mat (illa jag vet..) Öppnat mina små presenter skruvat upp bordet(som även ska skruvas ner också!) haft ett leende på läpparna hela kvällen och tagit emot alla fina gratulationer från alla underbara människor! en toppendag och en trött moa! resten av kvällen består av film , lång sovmorgon i mån, klockan 11 ska jag stå på fredriksskans för testmatch till gymnasiet! Därefter drar jag med gulli till affären för att inhandla alla varor till fredag!

sweet sixteen

jahopp, då har det gått ytterligare ett år, ett år med glädje och ett år med motgångar. Su nu kör vi en ny start som sextonåring. HAr fått en himla massa gratulationer och dom tackar jag verkligen för! :) 

Lugn dag idag, fick sluta tidigare ytterligare en dag, känner verkligen att denna veckan går undan, vilket känns jätteskönt! ska hjälpa till lite här hemma nu innan gästerna kommer, bilder och annat kommer in senare , kram!

hatet som finns kvar.

jag hatar när du bara går din väg utan ett ord.
jag hatar när du tror dig veta något men egentligen har fel.
jag hatar när du tar allting för givet och när man aldrig får nånting tillbaka.
jag hatar när du drar dina egna slutsatser utan att lyssna och höra hur det egentligen ligger till.
jag hatar hur du så tydligt kan se att jag är sårad och att du gör allt för att det ska synas ännu mer!
jag hatar hur du bara kan ge mig en blick och sedan passera utan ett ord.
jag hatar att du vet hur man gör mig sårbar.
jag hatar att du vet hur jag fungerar.
jag hatar att att du använder mina svagheter mot mig.

-Jag hatar hur du så enkelt kan trycka mig till marken utan att jag har ork att ta mig själv på fötter igen..

HAPPY FACE!


ja ni ser ju mina underbara tjejer på bilden! länge sen man träffade dom nu, saknar faktiskt mitt gamla lag en aning! Men därför är jag så himla glad, för att på fredag så kommer alla snyggingarna till mig :D haha, jag o Gulli ska ha lite party party, eftersom vi är små januaribarn! Ser fram emot det faktiskt :) riktigt kul ska det bli! Så på torsdag efter uttagningen drar jag och Gulli iväg och handlar allt som behövs! :) och sedan klockan 6 på fredag droppar folket in! bilder lär det bli, så håll utkik people!

19 januari

skoldagen var inte allt för seg faktiskt :) hade en rätt så lång håltimma så det var skönt, lektionerna flöt på bra och gick fort:) dröjde inte länge tills jag fick slänga mig i sängen igen! Ikväll väntas gymmet, bara för att man är skadad så dras man iväg på träning iaf! så jag lär väl lida av träningsvärk den här veckan också! undrar bara hur det ska gå på uttagningen på torsdag när jag egentligen inte får parka på en boll över huvuud taget..

powerwalk i bara strumpor!


var ju ute på en långpromenad innan idag, blev faktiskt lite över en timma:) men drabbades av värlens skoskav bara efter några minuter, men jag hade bestämt för för att gå hela vägen så det var bara att bita ihop och slänga av sig skorna! Blöta fötter, kalla fötter, nakna fötter. Det är väl så det ska vara en kall januaridag! åkte direkt vidare på träning, det blev att ligga vid sidan av planen och ta mig igenom några övningar styrka i mina fina raggsockor! sen bar det hem, och nu har det tittats paradise för fulla muggar! gillar inte att catja åkte ut, hatr fransescha! (stav..?) nu ska jag iaf ta tag i min sömn, godnatt :)

modekungen



blev väldigt sugen på dessa tröjorna från modekungen, funderar på att beställa hem kanske ? kommer inte riktigt ihåg priset såhär på rak arm, men gå in på hemsidan och ta en titt!

tidigt på dagen


kofta från gina, fodral från h&m, jensleggings från vila, armband från polen bla.

väldigt ovanligt att jag bloggar så tidigt en vardag när jag egentligen brukar vara i skolan :) Men vi fick faktiskt sluta tre timmar tidigare idag, lifeisgood! så dagen består av oth-tittande en lång promenad och sedan träning.

399:- kappahl


blev lite sugen på denna skjortan från kappahl, brukar sällan kolla kläder där, men iböand kan man faktiskt hitta något :) älskar färgen på denna, snygg till ett par leggins, vik upp armarna och släng dit lite smycken :)

dagens mest lyssnade


gymnasiet here I come!

ursäkta dagens dåliga uppdatering, men har faktiskt inte haft orken idag, men kan tillägga att soffan har varit min vän hela dagen! och det lär det bli resten av kvällen också, har nu gjort mina gymnasieval, hopaps bara att jag valde rätt! Men jag har för mig att man fortfarande kan ändra sig lite längre fram ? aja, det lär vi märka, annars så får jag stå ut :D hahaha


the day after yesterday

lång sömn blev det tillslut, har precis slängt i mig både frukost och lunch. Hinner inte skriva så mycket, ska snart bege mig mot sporthallen gör en träning, kan inte vara med pga mitt lår. Har aldrig haft såhär ont av en sträckning. Aja nu är det full rulle som gäller! see you later

gray


har fått tag på mitt gråa nagellack, köpte också ett bottenlack som man tar på innan , så att det andra fester bättre :) 25:- styck!

du gör mig alltid lika besviken.



leggins asos, hoodie carlings, oversize linne och ring lindex, armband kappahl.
och BLACKNAILS!

har inte gjort alls mycket idag, bara suttit och latat mig helt enkelt. Var med mamma och handlade innan, och då hittade jag mitt gråa nagellack! wihoo! så ikväll blir det att måla naglarna. Inga planer för kvällen, vilket känns ganska skönt, alltid ute o ränner på helgerna så kan vara skönt att bara vara hemma ibland :) kvällen består förmodligen av one tree hill.

lite smått sugen :)


blev lite smått kär i denna väskan från asos, det var också därifrån jag beställde mina leopardleggings :)

saturday morning

godmorgon :) har precis blivit upptvingad av mamma, fast man har helg så får man tydligen inte sova ut ordentligt. Har faktiskr inga planer för dagen en så länge, men tar den som den kommer. Ska slänga i mig ite frukost och fixa mig lite snart :) vi hörs senare.

för den som undrade, jag gjorde outlooken från h&m HÄR

moas vill ha!










helt såld!


är helt såld i dessa!! tänk er till en vit over size tröja och massa silvriga armband och halsband. Så himla snyggt! Jag vet att jag precis köpte ett par leopardleggings, men dessa kunde jag faktiskt inte motstå!

outfit ala moa


drog ihop en egen outfit på hm:s egna hemsida, man får en hel del inspiration ! :)

brådis!

hinner tyvärr inte blogga just nu, kom nyss hem från skolan och nu ska jag iväg till ikea! skriver så fort jag kommer hem people :D

moas önkelista


här är min lilla önskelista, hihi. Jag är så himla sugen på att bara shoppa på mig en massa sommarkläder nu! Men det är inte riktigt läge för det än. hoppas verkligen vintern snart är förbi.

lilla jag


leggins och skjorta från gina, fodral och skinnjacka  från h&m, halsduk från m&q, Mössa och vantar(satt dit nitarna själv) från lindex, väska från ullared , och skor av moster! TACK!

eftersom jag strosade till skolan i mjukisbyxor idag så slänger jag in en gammal dresscode istället. Fick iaf sluta tvp timmar tidigare idag, då blev jag lycklig! Ska ta och sova några timmar sedan kolla lite film, och ikväll bär det av till träning. Känner verkligen inte orken just nu, men jag kör på så gott det går!

handsmycke


jag vet inte vad ni tycker om handsmycken, men jag tycker det är jättefint!  har funderat ett tag på att beställa ett, men sen kom jag på att varför inte göra ett eget? blir mycket billigare, sen kan man få det som man själv vill ha det :) Jag tror iaf jag ska ge det ett försök och se hur det blir!

inspiration


är faktiskr väldigt sugen på grått nagellack, men kan verkligen inte hitta det i någon affär. Jag går alltid omkring i mina black nails eller någon annan färg, tyckte det hade varit kul att byta lite :)

senaste inköpet!


dessa leggings beställde jag från england, sjukt snygga enligt mig! ca 250 kronor :)

where is the love?


lång och tråkig skoldag, skyndade mig hem efter skolan för att slänga mig i soffan och kolla one tree hill. Har slängt i mig lite makaroner nu, ingen träning idag vilket är fruktansvärt skönt! men i mån drar det igång igen, sen är jag ledig helgen. Ska åka och handla lite nu med syster. btw, mina efterlängtade leggings har kommit!!! bild kommer !

todays dresscode




lacktights och tee gina. hoddie carlings. stor svart ring lindex. grå tubhalsduk m&q

lets talk about my day!


hade sovmorgon till halv 10 idag, hade precis för mig att jag ställde klockan på kvart över 8, men icke! ställde fram den ytterligare en timma så jag försov mig, alltså var det snabba ryck upp ur söngen slängde på mig ett par leggings och en tjocktröja, dorg upp håret i en bulle, och for sedan till skolan utan något klet i ansiktet!

skoldagen gick hyffsat fort, kom hem och satte mig vid tv:n och kollade one tree hill, väldigt besatt av den serien, vet inte hur många gånger jag har sett säsongerna. Somnade sedan i soffan, blev väckt för att maten var på g, åt och somnade sedan om, pappa väckte mig 30 minuter innan träningen, på med kläderna och sedan for jag till gymmet i 1.5 timma! Tveka inte när jag säger att jah kommer lida av träningsvärk resten av veckan..

galet kär!


jag blev galet kär i denna tröjan från topshop! hade verkligen inte bangat att bära denna, hah så himla underbar! ca 200 kronor

mode



tjocktröja från modekungen, skitsnygg till leggings!  gillar verkligen trycket på den, 449:-

break the heart of another


hoodie bikbok

har varit lite dålig uppdatering idag, först skola, sedan staden och efter det träning, tiden har liksom inte räckt till. Tre träningspass kvar denna veckan, känns tufft, men ska nog gå bra! nu ska jag ta och leta igenom gamla låtar på spotify :)

11 januari



vita strumpor lindex, leggings gina, skorta ullared, halsduk kappahl, armband polen åhlens m.m

första skoldagen på nästan en månad, kändes väldigt tung måste jag säga. Men nu är det över, fyra dagar kvar sen helg, 6 veckor sen sportlov, 5 månader sen sommarlov. Hoppas på att tiden går fort! Ska snartin till staden för att byta tungstav till en kortare, sedan kanske jag kollar lite efter några nya inköp.

pippitröja


jag vet inte vad ni tycker om pippitröjor? men jag älskar dom!! är på jakt efter en men hittar det verkligen inte nån stans! funderar på att be mormor sticka en åt mig, hon är ju ganska duktig på sånt :D men om ni vet någonstans det finns och köpa, säg gärna till! :D

like you care..


you're everything I thought you never were,
and nothing like I thought you could have been,
but still you live inside of me, so tell me how is that ..
you're the only one I wish I could forget,
the only one I love to not forgive.

happiness


kom hem från nybro för ett tag sedan, hade jätteproblem med tåget, men det löste sig tillslut :) Nu håller jag på att packa väskan till morgondagen då det är cup på schemat!  bussen går klockan 07.00 från gröndal, lång bussresa fast med härligt folk! jönköping nästa!

dresscode


hoodie carlings. over size linne, halsband gina. leggings lindex. halsduk m&q .fodral h&m.armband lite olika affärer!

a new day..


sitter hos bella nu, om en timma far vi till nybro för att kolla lite fotboll:) var ett tag sen det bara var on och jag nu. så det ska bli skoj :)  Vi var på stationen förut och beställde biljetter, så nu slipper vi betala typ 150 spänn fram och tillbaka :D Är faktiskt på völdigt bra humör idag! och jag har ingen aning om varför:D hahah! men det är positivt iaf!

crazy


klockan är nu 02.09 när jag sitter här och skriver,, ska faktiskt krypa ner under täcket nu för att sedan ge mig själv en ordentlig sömn! imorgon blir det nybro open förmodligen. Kolla lite fotboll och träffa lite folk. Åker dit med Bella iaf, sen får jag se hur länge vi stannar, upp tidigt på söndag morgon för då bär det av till jönköping för cup!

dagens vill ha!



älskar båda tröjorna något fruktansvärt! håller ni inte med mig om att dom är hur snygga som helst ? nu på vintern passar dem perfekt till leggings! men jag skulle inte tveka att bära dem till ett par slitna jeansshorts på sommaren!
livelovelife: 599:-
vogue: 349:-
modekungen

tonight


tycker verkligen snön kan ta och försvinna nu! går ju knappt att cykla..

fick tillochmed födelsedagsbarnet på bild! imponerande, hon som alltid undviker kameran..

tror vi båda bjuder på denna bilden faktisk


let me fall, even if I hit the ground



hejsan! jag kom precis hem ifrån sigge, åkte dit med becka för att äta lite tårta och mysa lite :) det var ju trots allt hennes födelsedag! vi kollade lite film och sjöng lite singstar, eller dem andra sjöng, jag kollade på ;) sjunger bara oserriöst, högt och falskt! det är så det låter när jag försöker ta ton!  vad har ni gjort/ ska göra denna kyliga fredag kväll ? :)

ska nog ta och kolla lite oth sen, sugen på att kolla? se alla säsonger här

8 januari

skolan skulle ha satt giång idag, men jag var alldeles för lat så tog ledigt för o åka på cup i nybro istället! inte hänr så värst mycket idag, därför har jag heller inte så mycket att skriva om :) sitter iaf hos becka nu. lyckades ta mig hit trots vädret! ska vidare till sigge sen som fyller 16 idag.! ett stort grattis till henne ! hör av mig senare med dagens outfit!

bjuder på en ganska rejält gammal bild, tagen i maj förra året, tänk vad mycket man kan förrändras bara under en sommar..


dagens inköp - skor

var ju en liten snabbis på stan idag, köpte ett par skor som jag nämnde innan :) här är dem iaf! tycker dom är sjukt snygga! hittade dem på rean, har kostat 500 men jag betalade bara 100 för dem :) tyckte det var billigt o bra! dem är bara så jag! love them!


fast jag är galet kär i dessa, så saknar jag faktiskt att strosa omkring i mina slitna converse..

brunt på blont


har verkligen haft problem med det här håret ! färgade det själv först, ingen aning om vad det blev för ffärg, det var någon ny upptäckt eller liknande! sen skulle jag färga om det dagen efter, ja då blev jag rödhårig! ni vet, exakt samma hårfärg som pippi långstrump ?:S shiiit jag dog, den änsa som såg det var min mamma, sen gick jag med mössa i två dagar, sov tom med den! vågade inte se mig själv i spegeln, så jag fick gå in och akutbeställa en tid, och som tur var så blev det samma dag, så denna dagen har jag tillbringat hoss frissören i tre timmar! men det var så värt det, dem färgade också mina ögonbryn, vilket behövdes om jag skulle vara så mörkhårig :) men här är iaf resultatet!


7 days

så, 7 dagar har gått sen nyår, alltså en vecka! en vecka in på det nya året, altså 358 dagar kvar till nästa nyår! haha, logiskt va ?;)  hade grymt kul på nyår iaf!

Idag har jag varit inne på stan, köpte ett par skor ( bild får ni sen) hittade även massa annat smått o gott, men inget som blev köpt. Klockan 1 gick jag mot frissören, var bara tvungen att färg amitt hår så jag slapp gå i mössa hela tiden! ni får före och efterbilder lite senare :)

ska kolla klart på filmen nu med becka, äta upp vårat mumsiga godis och bara ta det lugnt!


en liten bild från nyår! :) firade med att äta en middag med mina tjejer och sedan vidare på fest till lite annat härligt folk, vid tolvslaget stod vi på stortorget och hurrade! :) hur firade ni nyår?

mode från monki






allt ifrån monki, är verkligen galet kär i jackan bland annat! sjukt fin till våren så man kan ha lite uppkavlade armar. Och den svarta klänningen med puffarmar , enkel men stilren! släng på lite silvriga halsband och armband sedan är du redo för fest! sjukt förtjust i den stickade tröjan också, påminner lite om pippitröjorna ni vet? :) vill gärna ha en sån, skitsnygg till leggings! Sen skorna, har redan något liknande, men skulle inte tacka nej till dessa! och t-shirten är väl bara lite ball va ? ;O

dagens inköp




ni får ursäkta dom dåliga bilderna, men mina batterier till kameran var helt döda , så det fick bli kassa mobilbilder, illa jag vet! men det bli ändring, har därimot önskat mig en ny kamera nu när jag fyller år! :)

mörkrosa halsduk, svart ring, mönstrade strumpbyxor lindex

skridskoåkning!

hejhej, sitter nu hemma med en hel burk färg i håret! nu snackar jag då ínte om målarfärg så alla vet! ;) haha, nej jag lämnar alltså mitt superblondal liv. Kände för lite förändringar, och eftersom jag alltid har varit blond så är det faktiskt ganska spännande! ovant kommer det bli, och inte säkert att det kommer bli snyggt heller! men det märker vi :)

innan idag var jag iaf och åkte skridskor med familj och vänner. Riktig mysigt blev det faktiskt, åt lite korv drack varm choklad osv :) Har ganska ont i fötterna nu om man säger så! Men som tur var så lyckades jag åka lite iaf! det varinte bambi på hal is här inte :) men jag åker nog bättre in-lines än skridskor.




nytt år, nya förändringar

hej på er! Jag är inte direkt ny här på blogg.se, bloggade här innan. Jag började tröttna lite på mitt sätt att blogga, eller att blogga därifrån över huvud taget. Tyckte att det var dags för lite förändringar och det passade ju perfekt nu till det nya året!

Så nu sätter jag igång med en ny blogg med ny handling! ni kommer att få läsa lite om min vardag men också hänga med på ett stort antal äventyr! händer alltid något i mitt lilla liv! här kommer jag också dela med mig av lite outfits o mode men även musik!

Tänkte iaf ta och berätta lite om mig själv.
Jag heter Moa, lever mitt liv i staden Kalmar. Långt in på kvällarna/nätterna umgås jag med mina vänner medans jag kämpar mig igenom skolan och fotbollen på dagen! Jag går nu i nian, så just nu är det mycket som händer i mitt liv, val till gymnasie, ska man stanna i kalmar eller plugga någon annan stans m.m. Jag bor tillsammans med min familj som består av båda mina föräldrar men också två äldre systrar och en hund! Jag hoppas ni följer min blogg och tar del i mitt liv! kram så länge!

RSS 2.0