fångad av en stormvind!



satt här i väntan på att mitt håt skulle självtorka sådär lite fint och snyggt. Men nejnej, det gjorde det inte, slet fram hårfönen och det står åt alla håll o kanter! kul.. nej inte direkt. Hur ska jag få ordning på detta tills i mån, kommer ju aldrig att ha tålamodet att stå och fixa med det imån på morgonen! Nu ska jag ta tag i mitt hår, koppla i plattången så att det ser någolunda åkej ut!


coopertestet kan ta sig

coopertest är inget att ha! ska aldrig i hela mitt liv sätta min fot på den där löparnbanan (jag vet att jag kommer bryta detta..) Men andra ord så hade vi löpning idag på träningen, och det fick jag reda på 20 minuter innan jag skulle åka ? kul att vara förberedd liksom..

dagen har varit sjukt jobbig, skolan var verkligen tung, och när jag kom hem ville jag bara lägga mig ner och dö! Men det var till att kila iväg på träning nästan på direkten. Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett och sedan hoppa in i duschen. En tidig sömn väntar, lovely!

spontana idéer



fick en såndär spontan idé när jag rotade i kylen efter träningen. I en månads tid ska jag räkna kalorier och bara käka 2000 per dag. Just nu har jag slängt in en lax i ugnen, fixat en liten grönsallad med kål och minimajs. Kommer säkert sitta fint!

Fick cykla som en galning hem efter träningen, regnet bara öste ner! Såg ut som en slickad katt/ tvättbjörn när jag kom innanför dörren. Såg ju inet allt för snyggt ut.. Ska strax slänga i mig min mat, läxan till imorgon är redan gjord och jag ska bara njuta av resten av kvällen, life is good!


ett jävla geni!

har suttit och pluggat matte endan sen jag kom hem från skolan vid 3. It sucks! Jag som typ aldir gi hela mitt liv har pluggat måste verkligen dränka mig i böckerna redan efter en vecka? det är faktiskt inte okej. Sen att jag hmnade i snabbmatten måste väl ändå tyda på att jag är världens geni, eller?

Nej inte riktigt, jag gick ut högstadiet med ett G. Ett mirakel måste ha skett under skrivningen förra veckan, för det finns inte en chans att jag klarade det där testen så himla bra!

Nej nu ska jag snart möta upp P för träning. Får se hur det går med foten, hoppas på det bästa! fg-träning imorgon med, första för terminen. Ska bli kul!

såhär på morgonkvisten





gud så roligt med webcam bilder så här på morgonkvisten! eller över huvud taget..

Men min kamera är fortfarand helt fuked up. Därav inga outfits. Anyway, redo för skolan. Så här ser jag ut idag. Vet inte riktigt än om jag ska möta upp becka eller om jag åker själv, dom har idrott på morgonen så det var inte allt för säkert. Det som är dagens tråkiga är väl att hälften av våran klass har sovmorgon, men vi har ingen aning om vilken hälft så alla åker till skolan! haha! Nej nu måste jag snöra på mig conversen och slänga mig på cykeln!

partypictures













bilderna är tagna från annie,

Från igår när vi firade bella, började med tjejmiddag hos henne, det bjöds på tacos och kladdkaka, riktigt gott och mysigt! Efter många stukade vrister och kissepauser och en hel del skrattk om vi sedan fram till festen, haha!

Becka åkte nyss,  vi har kollar oth och myst lite. Denna helgen är över, har gått fort men har varit riktigt lyckad! skola imorgon, pepp? näe..

söndagsmys



denna söta människa kommer hit ikväll. Vi ska mysa och kolla oth. En härlig söndagskväll! Såna kommer det bli fler av framöver! Matchen gick skit. Verkligen inte en av de bättre vi har gjort. Blev lika 2-2. En kass insats av mig och mitt ledband i foten är helt fuckat, igen! Bara till att bita ihop och ge sig ner på träningen imån! Även skolan väntas imorgon, de första lektionerna börjar!

ifk bakom kulisserna



morgon,morgon. Hemkommen hyffsat sent igår efter först en lyckad tjejmiddag hos bella och sedan fest. Idag är det match som gäller, vi möter emmaboda på hemmaplan, och även denna dag ska vi plocka hem tre poäng! Förresten, eftersom jag inte är allt för duktig på att blogga om just fotboll och ifk så ska jag tipsa er lite småsugna där ute. Vissa kanske vill veta mer hur det går för ifk i toppen av söderettan? Då tycker jag att ni ska gå in på P's nya blogg! Hon har fått äran att blogga på barometern, där får ny följa med ifk bakom kulisserna, med andra ord in i omklädningsrummet och ute på planen samt träningar och annat smått och gått. Läs hennes blogg här! 


SP10H



















kan inte säga annat än att paddlingen blev mycket bättre än väntat! Kom hem väligt sent på onsdagskvällen, då jag hade varit på match i ljungby. Dör tog vi oss till final i smålandscupen. Riktigt nice, en vinst på 8-1.

Orkade inte packa när jag kom hem vid 12-tiden. Istället slängde jag mif rakt i sängen, ställde alarmet på sju och gick upp och packade mina saker dagen efter. Vid halv 9 stod jag redo för färd med de andra. Vi paddlade ut mot lindsdal till. Tog ett par timmar, stannade till och lagade mat. Tror nog att snabbmakaroner är underskttat, går ner lika lätt varje gång!

När vi väl var på plats satte vi upp tält och högg ved, vissa tog sig ett dopp och vissa bara fördrev tiden på annat sätt. J-klassen var på ingång några timmar senare, dom vandrade vilket vi skulle göra hem nästa dag. Vi lagade lite mat, grillade korv och marsmellows framåt kvällen, hade sammarbetsövningar och ara allmänt kul, många skratt och minnen! Sedan låg vi vid brasan resten av natten. Vid halv5 tiden var det dags att krypa in i tältet då det lår räkost över hälften av liggunderlagen (mitt var ett av dom) typiskt.. Lite lagom glad efter att mathias hade kastat småsten i huvudet på mig hela natten och slått med en glödande pinne 5 cm från mitt ansikte så lyckades jag snappa åt mig ett annat liggunderlag och somnade gott. Kallt som fan var det! Men dessa dagar har man verkligen kommit närmare varandra och klassen är verkligen underbar! Känns som jag har känt dessa människor i år och dar!

I'm back to normal!

ni får verkligen ursäkta min grovt kassa uppdatering! Men i torsdags till fredags så¨var jag iväg med min klass på paddling, så då hade jag ingen tillgång till dator för fem öre! Sucks. Men vi hade det jättetrevligt! kommer ett inlägg om det strax :) När jag kom hem efter att ha sovit ca 2.5 timma så åkte jag direkt till jobbet. kom hem framåt halv 8 på kvällen. Becka kom och vi kollade bara film, men somnade runt 11. Var så sjukt trött, så betedde mig som en jävla bitch. Inga trevliga inlägg just då, fel tid på dygnet helt enkelt! Idag har jag varit i full gång. Älsklingsbella fyller år så vi har firat henne! Men nu är det uppdaering som gäller!

early morning





förstår faktiskt inte hur det är möjligt att jag är uppe såhär tidigt och hinner uppdatera innan skolan? Det har nog aldrig hänt.. Iaf, börjar halv nio, ska möta becka 20 över. Andra dagen och jag har mattediagnos? Låter kanske inte allt för kul. Men är mest för att se vilken mattegrupp man ska hamna i. Blir inte mycket till uppdatering för mi idag. Klockan tre far bussen mot ljungby där vi ska spela final i smålandscupen. Riktit nice! Eller nice o nice. Är väl inte allt för sugen på att åka på bortamatch en onsdag. Men tre poäng ska vi ta hem!

svaren!

ett måste i klädväg i höst? :)
underbar blogg!
sv;tack så jättemycket! jadu, ett måste är väl stickat, stickat och sticka. Massa kofter, over size. Riktigt snyggt!

Vilken linje ska du gå? :)

sv; Jag hade in första dag på stagg idag. Jag ska gå sam/idrott :)

Oskuld?
sv: nej

Vad har du för jobb? :)
sv; jag steker korv och lagar mos! :D haha


Hejsan, vad göres? :)

sv; hallå du! inte mycket själv?

pirates of the caribbean-maraton, yes or no? :D

sv; ja, utan tvekan!

hur lång är du ?:)
sv; sisådär 1.72-1.73

tycker du det är jobbigt att använda klackar? med längden och så menar jag.
sv; hatade klackar för inte alls så länge sen, rasade iväg i längden så det bara smällde om det! Sen var mina kompisar alltid så mycket kortare än mig. Men nu gillar jag det verkligen! fruktansvärt snyggt att vara lång!

svart eller brun skinnjacka till hösten ?
sv; hade nog sattsat på en svart och sedan inskaffat mig en militärgrön istället.

bra blogg snygging!
Fråga : Hur ska den perfekta killen se ut & va enligt dig? :)

sv; du också babe! Jadu, har ingen speciell bild på hur han ska se ut. Kollar mer insida än utsida.

vem var din första pojkvän,?

sv; Daniel hette han, eller heter?


vilka är de snyggaste tjejerna och killarna som bor i kalmar och är 94or enligt dig?:)
sv; har väldigt blandad stil när det gäller killar. Ingen som går att peka ut bra sådär, självklart tycker man attmånga ser bra ut:)

Vad är du mest nöjd över med dig själv samt din sämsta egenskap? :)

sv; ojoj, jag är inte den som är bra på att ge mig själv komplimanger direkt. Men jag gillar min ögonfärg:) och min sämsta egenskap, hmm. Jadu, jag har väldigt svårt att lita på folk och blir lätt avis!

Top 5 killar i Kalmar. 94:or!
sv; har inga top 5

kan du inte berätta lite mer om fotbollen? vet att du blev uppflyttad till damtruppen. Hur känns det? är det tufft att hänga med?
sv; jo men visst. Först vägrade jag ens att tänka tanken att lämna mina kära tjejer i u-laget och flytta upp till ett lag där dom hade dubbelt så mycket träningar och där vissa var nästan dubbelt så gamla! vilka skulle jag umgås med liksom? Började med att jag tränade två gånger i veckan och två gånger med mitt egna lag. Sedan I januari iår så blev jag uppflyttad helt, så det var bara byebye till tjejerna och säga hej till de nya! Vännerna var faktiskt inte ett så stort problem med tiden. Det var mest orken till att träna så mycket plus att hinna med kompisar och läxor. Det var hård konkurrens och jag kände mig långt ifrån hemma när jag var där. Det var en helt annan klassskillnad, verkligen! Jag blev omskolad till mittback och plötsligt gick träningarna mycket bättre! kände mer att jag passade in och allt! Nu är allt toppen, tjejerna är underbara och åldersskillnaden är inte ett problem över huvud taget!

kan du umgås med 95or ? vilka blir det då i såna fall ?

sv; klaart jag kan det! Bryr mig verkligen inte om åldern, jag är väldigt bra vän med linus bland annat, som är 95a. Inda är även en helt fantastisk tjej!

har du haft sex med mathias arnesson?
sv; haha, har verkligen ingen aning om vart denna frågan kom ifrån? Men nej det har jag inte:) vi är bara väldigt bra kompisar!

ge exempel på en kille som är din typ av killsmak :) ?
sv; har ingen speciell killsmak. Alla kan imponera på mig, men ett par mörka ögon eller en fin klädstil gör det genast mycket bättre!

när blev du av med oskulden?
sv; när jag var 15


I will never let you fall



If you're lonely , And need a friend.
And troubles seem like they never end .
Just remember to keep the faith
And love will be there to light the way .

Anytime you need a friend , I will be here.
You'll never be alone again, So don't you fear
Even if you're miles away, I'm by your side.
So don't you ever be lonely
Love will make it alright


frågestunden är fortfarande igång!



precis hemkommen från träningen. Jobbandet gick bra, likaså träningen. När jag kom in i köket möttes jag av en drös kräftor som låg och brottades i diskhon. haha! Dom där levande små kräken ska snart åka ner i grytan!

Om 12 timmar sitter jag i i aulan på stagg, första skoldagen och ny klass!

ask me

morning!
kommer bli en himla kass uppdatering även idag. Ska jobba om sisådär en halvtimma. Sedan åker jag direkt på träning. Så jag är inte hemma förrän vid niotiden. Lite surt kanske. Men vad sägs om en frågestund under tiden kanske? ni får fråga tills jag säger stopp? sounds great huh? Väljer ut lite frågor sen någon dag.


worry less ,smile more



precis hemkommen, kan väl inte påstå att detta var en kväll värd att minnas, men det funkade mer än okej! Tänkte passa på att sova ut ordentligt nu sista dagen, men så blir det tyvärr inte. Vid halv 2 imån väntas jobb. Vilket inte var planerat från första början, men jag tog syrrans timmar där istället. Tänker faktiskt inte sitta här så mycket längre och skriva om mina ointressanta timmar som jag kommer spendera i kiosken imån! Nu ska jag sussa!

love her!





tjosan, min underbaring har precis anlänt! Eller jag fick möta upp henne på ica för vi båda var så fruktansvärt godissugna.. Men nu sitter vi bänkade i min soffa, lyssnar musik och trycker i oss godis så vi snart kommer få rulla ner mot staden sen. HAHA!

Nu ska vi fräscha till våra fina små ansikten och sedan bege oss.


yesterday













bilder från gårdagens kräftskiva. Tjejerna var här unt sjutiden, då satte vi oss ner för att mysa och äta lite. Det var mycket trevligt! Plockade undan lite här hemma, slängde oss på cyklarna och åkte bort mot gustav där det väntades fest. Blev en trevlig kväll minsann!

Idag är man trött, måste ställa tillbaka dygnet nu när skolan börjar i övermorgon. Läskigt..

receptet på laxen!

fick en förfrågan om att lägga ut receptet på laxen med fetaostöverdrag, och det är väl självklart!


FETAOSTLAX recept för 2 pers

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Koka pastan.
3. Lägg laxen i en ugnssäker form.
4. Mosa fetaosten i en liten skål och tillsätt peppar och lättcréme fraiche.
5. Bred röran på laxen, ( om laxen är fryst, ställ in den 10 minuter i ugnen och tar sedan ut den, bre på röran och ställ in den 10 minuter igen.)
6. Skala morotenm skolj den och squashen. Hyvla moroten och squashen i tunna skivor på längden med en osthyvel.
7. Lägg ner grönsakerna i pastavattnet i slutet av koktiden.
8. Häll av vattnet och rör ner olja, färska örter och ost.


Ingredienser.

250 g laxfilé
50 g fetaost
1/2 krm peppar
1/2 dl lättcréme fraiche

125g pasta
1 morot = 75g
I bit squash = 75g
1/2 msk basilika eller persilja.
2 msk riven ost, gärna parmesan.

save tonight

tjosan!
mamma väckte mig i hyffsad tid, då det var dags att åka och handla till kvällen då mina brudar kommer hit på kräftskiva! ska bli riktigt mysigt, och en väldigt bra avslutning på sommaren tillsammans! Har lägt kräftorna på tining. Hunden gnäller om att få komma ut, sommaren har kommit tillbaka och det är verkligen varmt!!!!!! Det blir till att sitta ute och käka ikväll! mys.

Nej nu kan inte hunden hålla sig så länge till, får knalla ut med honom så hörs vi senare!


+++





måste rusa!

höstnytt



jag har ingen aning om hur jag lyckades göra alla mina bilder suddiga? min kamera måste ha fått ytterligare ett fel. Skarpare bilder , lite mer closeup kommer senare. Men detta är iaf dagens inköp. Ett par svarta boots med snören, 299:- från Deichman. Blåa jeans(asssssnygga!!!!) med dragkedja nertill från gina, 499:-. Sedan väska från lindex 299:- ( fick den för 209 ) 

Riktigt nöjd, ska använda väskan i skolan sen. 

Kvällen bjuder på fest. ´Jobbade till klockan sju så kom alldeles nyss hem. Får se om kameran åker med, den har ju trotts allt ett o anant problem! 

vänder tillbaka dygnet

godmorgon!

uppe i god tid även denna dag! beräknar att becka ska droppa in här om någon timma drygt. Men vi vet ju alla att hon inte är en höjdare att hålla tider!

Känns att det är lika bra att börja ställa om sig lite tidmässigt nu. Skolan drar igång nästa vecka och jag måste vända tillbaka dygnet! Sista helgen på sommalovet drar igågn nu, känns lite sorgligt faktiskt..


no picture!

ursäkta dagens kassa uppdatering. Men det började med att jag anlände i mitt hem vid 10 idag på morgonen. Blev inte kvar här allt för länge tills det var dags för staden med mamsen! Där gick vi och strosade, lunchade kina med papsen. Sedan var det dags för jobb vid tre. Efter jobbet åkte jag direkt på träning, och efter träningen s¨¨kte jag direkt till bella. Alltså har jag inte4 haft tillgång till datorn på hela dagen!

Även imorgon blir det en låång dag! Jag och becka ska möta upp bella och hennes syster inne på stan vid 11. Ska verkligen springa till gina för att kunna köpa jeansen dom jag har kollat på! Sedan väntas det jobb ännu en gång.

Inte mycket sömn i kroppen. Därför går jag och sussar nu!


en gnutta sömn

godmorgon! Denna natten bjöd väl på ytterst lite sömn från min sida.. haha! jag lyckades inte hålla mig vaken genom alla filmerna som de andra! Men två iaf(y)

Sjukt trött är jag iaf, har precis slängt i mig ett par nybakta frallor, satt fint! Jag ska inte till stan med mami strax, måste handla skolsaker..kul. Helt plötsligt börjar allt kännas så verkligt! vart tog sommaren vägen? Gick alldeles för fort och jag har inte hunnit med ett piss. Jajaja, bara att vänta ett år till nästa sommar och får göra det bäta av det då!


no sleep tonight!



vi åkte tillbaka över bron med tre poäng i bagaget. Härligt jobb tjejer!! Ska alldeles strax packa ihop mina saker och bege mig bort mot sigge där det väntas saganomringen-maraton! lovely! kommer förmodligen inte höras med ikväll men imorgon ska jag upp i tid, mamsen och jag ska in mot staden vid 10tiden. Kommer bli kanon!


kung i köket!



glöm det jag sa innan, jag är fan kung i köket! kanske skulle valt hotel/restaurang istället? hahah. skämt o sido. Men gud vad jag lyckades bra, riktigt stolt. Det blev lax med fetaostöverdrag. Till det blev det pasta med basilika, permasanost och kokta morötter. Guld!

mästerkock!

sitter här och märker att bara tiden rinner iväg, klockan är redan halv tre och om två timmar måste jag slänga mig på cykeln till gröndal. Innan det händer så måste jag få något i magen. Att spela utan mat funkar inte för mig! frågan är bara vad jag ska laga, är ju ingen mästerkock kanske.. jag följer recepten!



bloggtips



tänkte tipsa om en blogg jag hittade idag. Verkligen jätterolig att läsa. Mycket mode, mycket tips m.m. Väldigt bra uppdatering! Sedan en väldigt söt tjej också! Så vill ni kika in på denna bloggen klickar ni här

bad morning

goodmorning sunshines!

eller inte så god morgon, pappa väckte mig precis när han kom hem från llunchen, kan man inte få sova ut ordentligt de sista dagarna innan skolan drar igång? blir lite sur faktiskt..

Vädret är inte heller på topp..stora moln är påväg in över kalmar och det ser inte lovande ut. Trist..
Ikväll öker jag till ölandet för att spela match. Även denna ska vi ta hem!

Känner att jag har en sån sjuk bildbrist nu!! måste ge mig ut med kameran snart

seven days.

sju dagar kvar till skolstart. Om exakt en vecka har jag genomfört min första dag på gymnasiet. Känner faktiskt att det ska bli ganska kul! Redan andra dagen drar vi idrottsklasser iväg på paddling. Sedan ska vi tälta. Känner mif riktigt nöjd med klassen och jag tror att detta kommer bli tre grymma år! Hahah, jag lär väl ta sällskap med becka varje dag när vi börjar samtidigt. Hahah, det enda jag är orolig för är hur fan jag ska hitta till aulan på tisdag!! sånt som återstår att se, jag följer strömmen helt enkelt!

oldies



klicka på bilden för ett par oldies!

mycket boll nu

preecis hemkommen från träning. vet inte vart allt folk har tagit vägen. Tv:n är på men inte en människa i huset... knas. Sitter iaf här bänkad framför både dator ovh tv medans jag slänger i mig några cheeseburgare! Precis som jag hade i tanken innan jag for iväg på träningen så blev det löpning. Den tog ska jag säga! inte nog med att det var ett jävla tag edan man löpte, utan jag hade även en sport-bh som satt för jävla tight över lungorna!!

mina brudar sitter borta hos sigge och kollar film nu. Ska man orka ta sig bort dit eller blir det en hemmakväll? hmm..



har inte riktigt hunnit berätta så mycket om matchen som tjejerna spelade i lördags. Men det blev en historisk vinst! lär om matchen här http://www.ostran.se/sporten/ndaiye_saenkte_oester


hurry up!

även denna dag väntas det träning! Ser faktiskt inte fram emot kvällens, kan nästan sätta pengar på att det blir löpning!! Jaja, kan väl inte bli allt för hårt för oss som ska spela imån också. Vi måste ju vara i form! haha!
Det jobbigaste är nog att verkligen ta sig ner till träningarna. När man är där, då går tiden faktiskt väldigt fort! Efter träningen såska jag vidare mot sigge, där väntas det filmtittande ikväll!

+++



jag vet inte om ni har hört låten break even av the script ? En låt som jag lyssnade väldigt mycket på förr iaf. Jag tycker att denna tjejen sjunger den fruktansvärt bra!

we all love converse!





converse är nog favoritskon året om! vår, sommar, höst, vinter. jag älskar dom!

Har suttit och kollar på operah hela förmiddagen, no life? jo något i den stilen. Men denna gången var det faktiskt väldigt intressant. Världens längsta 16åring är 209 cm!! och hon har inte ens vuxit klart än. Här sitter jag och klagar på att jag är lång..

Gick förbi jobbet och åt innan, kan inte fatta att jag inte har tröttnat på korv med mos än?

juli månad

JULI



När becka åkte iväg och var borta i 10 dagar så passade jag och bella på att vara lite aktiva. Det blev in-linesåkning på kvällarna med massa kvällsdopp efteråt!

vi överraskade becka genom att möta upp henne på flygplatsen när hon kom hem från stockholm.

Jag och bella hade lagat tacos, så denna kvällen blev en liten överraskningsmiddag för henne! på natten var det nakenbad som gällde.

jag och emelie låg på långviken en heldag med lite folk. Sedan drog vi vidare mot staden för lite käk på subway som kom till kalmar 1 månad tidigare.

var och kvällsbadade med hunden lite.





jag och emelie åkte med syrran och hennes kompis upp till böda en dag, där spelade tjejerna beachfotbollstunering.



åkte med familjen och vänner ner till södra öland till ett ställe som heter kalkbrottet. Där hoppade vi från klippor och hade oss.



Innan det var dags för gothia så var det massa träningar som gällde. Inga damlagsträningar för min del, utan jag var med mina tjejor veckorna innan för att spela ihop oss lite innan resan mot götet började!









Sedan var det dags för gothia, jag åkte med mitt gamlaa tjejgäng upp till götet. En minnesvärd vecka och dessa brudar är verkligen helt oslagbart underbara!


Slutet av månaden vankades det lite festande. Alltid lika trevligt!

svar på tal

. om tidsoptimist:
kan du inte börja videoblogga lite? :)


fick en kommentar om att jag inte kunde börja videoblogga lite. Kan tycka att det är rätt kul att kolla på videobloggar, men det känns så konstigt att sitta och prata med en kamera. Sedan tycker jag att de flesta videobloggarna bara är så oseriösa, ni vet såna som det bara blir massa parodier på på youtube? I vintras la jag ut ganska mycket videoklipp från dagarna, inga direkt videobloggar, men lite roliga saker som hände. Så mitt svar är väl att videooblogga lär jag nog inte börja med, men lite roliga videoklipp från mina små utflykter kan det säkert dyka upp!

morgonmänniska? näe..

jag har väl alltid vetat att jag inte är någon morgonmänniska. Men så här trött har jag väl inte varit på länge, klockan är faktiskt halv 11. Kan inte ens tänka tanken på hur död jag kommer vara när skolan drar igång. Min tid hos salong tiger blev flyttad en halvtimma, så redan vid halv 12 ska jag vara där. Antar att jag kommer gå direkt hem till sängen efter det!

Träning väntas även ikväll, har en ganska stark känsla av att det lär bli löpning idag...

vart är becka? där är becka!!



haha, tror vi är väldigt få som förstår rubriken. Men under rix fm så tappade vi alltid bort varandra, sen när vi skulle hitta becka så duckade vi och kollade på allas fötter. Så sjöng vi "vaaaart är becka, däääär är becka!!" Eftersom hennes skor var väldigt synliga så kunde vi snabbt hitta henne! hahah!

Nog om det, sötnosen ligger faktiskt bredvid mig här och nu. Hon ramlade in här vid halv 10 typ. Då drog vi igång oth och har kollat det tills nu. Lär säkert bli ett eller annat avsnitt innan hon beger sig hemåt sen. Nu ska vi fortsätta dregla över chad michael murray!

dagens fynd!



här är dagens inköp. En vit söt blus från gina för 49:- . Var riktigt osäker från början, sällan jag brukat få på mig storlek 34, haha! men den var jättesöt på !

Precis hemkommen från träningen. Det var bara slapp träning idag som gällde, man kunde tro att vi spelade i korpen, haha! så oseriöst var det! Becka är snart på igång (enligt henne) vi får väl se hur det blir med det. Även denna kväll består av oth-tittande. Lovely!

onödigt med rubrik





hemkommen från stan, becka följde med mig hem efter för att kolla lite oth innan min träning. Gick och beställde en tid på salong tiger innan, så imån ska jag kolla ut färg och lite priser till min förlängning. Även becka beställde en tid, så på fredag blir hon ljusare!

Jag gick inte tomhänt hem från staden, fyndade lite på rean, visar upp det senare. Får se om jag hinner innan träningen. Ska möta upp P om en halvtimma. Snabba ryck nu!

tidsoptimist



becka är snart på ingång. Kan inte lägga upp outfit än eftersom hon kommer med mina shorts! haha! men det får ni se senare.

Jag förväntarmig inte direkt att hon kommer droppa in här när som direkt. Hon har aldrig varit bra på att hålla tider. Igår sa vi att vi skulle vara inne på stan vid 1-halv 2. Jag har fortfarande inga kläder på mig!(y) great!

tomt kylskåp

nyvaken, trött. jaallt det där man brukar vara på morgonen! Ställde klockan på halv 12 idag för att fixa mig och sedan åka ner till staden med becka. Nu, mer än en timma senare, sitter jag fortfarande i soffan utan att ha fått ett piss gjort. Skulle käka frulle, men slutade med att kylskåpet var helt tomt, inte ens ett mjölkpaket!!!! Drog fram en chipspåse och började äta istället, nyttig frukost...

Min laddare till mobilen är även borta, kul att jag snart kommer få vara utan mobil.. den lär väl inte hitta tillbaka hit. Nej, nu måste jag faktiskt ta tag i mig själv och ge mig en rejäl spark i röven så jag kommer igång!




we all love oth!

Det slutade med att jag mötte upp becka på ica vid 9. (trodde jag) men den tjejen är ingen höjdare på att passa tider! så där satt jag i väntan på henne, men dröjde inte länge föränn sigge också kom förbi. Hon skulle möta upp nea, så vi satt och väntade tillsammans! Kom fram till att vi ska ha ett saganomringen-maraton på onsdag! haha, så typiskt oss!

Iaf, vi lyckades komma in på ica i hyffsad tid iaf. Men blev uppehållna på vägen ut, då mathias och gänget satt där. Vi skjutsade bort dom till deras kompis, sedan körde vi vidare bort till becka. Kvällen bestod av schematittande till gymnasiet och underbara one tree hill!

förresten, sugna på att kika alla säsonger av oth? klicka in er här!




underbara älskade



mina älsklingar är hemma från storstaden nu. Har saknat dom något fruktansvärt mycket! Ikväll ska jag kila bort mot becka, eller så kommer hon hit. Då blir det lite oth-tittande. Länge sen, och alltid lika behövligt! Kan inte fatta att jag inte längre kommer gå i samma klass som dom.. helt sick!

pizza it is!



jo men självklart blev det pizza! hade faktiskt en liten känsla av att pappa inte skulle orka stå och laga mat nu på kvällen. Haha. Den satt riktigt fint faktiskt! Sist vi beställde pizza gick det ju inte allt för bra. Det var när vi var i göteborg och beställde mat till 16 pers direkt till hotelet. haha! Men denna gången gick det fint! lurade även i honom att jag var student , rabbat älskar vi!

ingen bild, men vinst!

slängde mig precis i soffan. ´Benen hänger inte riktigt med nu efter matchen.. Men vi tog hem ne vinst på 6-1. riktigt härligt! Vi drar iväg ännu mer med målskillnaden nu! Känner att jag verkligen måste hoppa in i duschen nu. Det var så fruktansvärt varmt att spela så svettet bara rann ner för ryggen.

Försöker få fram ur papsen vad det blir för mat till kvällen. Han har inga  planer, slutar det med snabbmat? hope sooo..


snabba ryck!

nu har jag brottom, slängde i mig mina makaroner på 5 minuter(!!!!!!!!!!!!!!)
Sitter med tandborsten i munnen, väskan är redan packad. Så nu ska jag slänga mig på cykeln till gröndal! Match mot borgholm väntar, och denna ska vi ta hem!!


sammanfattningar!


tänkte göra en liten sammanfattning med bilder och text från min sommar. Vi börjar med juni och sedan kommer juli och augusti lite senare. Låter det bra? Tänkte att det kunde ha varit kul! Så, let's go!


JUNI




vi hade den årliga fotbollstuneringen som vi tog hem för tredje året i rad. Grymma är vi!






niornas fest. Dagen innan skolavslutningen så samlades vi nior utanför kolboda. Temat var hollywood. Här umgicks vi en sista gång. Mycket skratt blev det denna kvällen.

niornas dans. Tillsammans med barkestorp och falkenberg. Blev roligare än väntat.

vi hade spexfoto i skolan.






grät floder av tårar denna dag. Lämnade den underbara klassen och gick på sommarlov!




lite festande på kvällen efter skolavslutningen. Det började med förfest hos karin och sedan vidare ut!


dags för midsommar. Vi var några tjejer som grillade lite ute hos nathalie i smedby, sedan drog vi vidare på fest. (även denna dag gick min kamera sönder!!!!)





jag och brudarna åkte till karlskrona för att umgås några dagar. Vi grillade gick på stan och bara myste. En riktigt bra start på sommaren!




vi hade en och annan grillkväll, denna hemma hos mig. Riktigt härliga människor man har!

åsepåse kom till mig, vi tog kvällsbad och sov över, vi två har kommit mycket närmare varandra denna sommaren. hon är guld värd!






ben&jerry öppnade och bjöd på gratisglass, helt fullproppat i stan och långa köer! hahah, men vi bänkade oss vid ett bord på uteserveringen och gick in och ut för att hämta mer!


självklart så gjorde man ju massa annat. Men inget som alltid fångats på bild. En och annan fest blev det. Sedan massa härliga sommardagar som bara finns i minnet!

inspiration







bilderna kommer härifrån

schema

godmorgon mina vänner!
Det blev inget åk med vattenskotern idag. Tror att jag drog på mig en lite för lång sömn. Men det Är sånt som behövs! Lika bra att passa på att ta såna här sovmornar nu innan skolan drar igång. Då lär det ju inte bli så sena mornar längre. Kan inte fatta att vi börjar om 9 dagar. Helt sjukt. Tog förresten en titt på mitt kommande schema. Vet inte riktigt hur jag ska reagera, Först tyckte jag att det såg förjävligt ut! men efter att ha kollat in några av de andra klassernas så såg det inte så fruktansvärt ut iaf..


go for it!

bloglovin

vill du följa min blogg med bloglovin. klicka på bilden :)


spontana idéer



moa som blond. Moa som korthårig. Moa som brunett.

Jo jag har väl haft mina spontana tillfällen! Men nu är det blont som gäller! För tillfället kan jag inte säga annat än att jag hatar mitt hår. Det är inte långt, det är inte kort. Det har en sån där jobbig längd när man bara inte vill ha det utsläppt! Förmodligen drar jag in till frissan nästa vecka och beställer en tid till förlängning innan skolan drar igång!

vad är en utekväll i stan?

vad är en utekväll i stan? den kan ju vara alldeles långtråkigt, och tråkigt , och.. och alldels underbar..

ne, skämt o sido. Detslutade med at Vad är det med mig egentligen? låter nästan som att jag inte har något liv? Får ta tag i detta nu! Imorgon har jag match, Men innan det väntas förmodligen lite åkining med vattenskoter! Fruktansvärt taggad! Får hoppas att det blir av. Isf så kommer det upp bilder om det!


ögongodis



när jag gick på stan häromdagen så stötte jag på denna grymt snygga ryggsäck från indiska. 795:-
Priset kan jag ju inte påstå kändes allt för överkomligt. Men gud vilken skönhet! Ångrar så sjukt mycket att jag inte köpte skinnryggsäcken från lindex i våras.

kräftskiva



precis hemkommen från kusinerna. Direkt efter fotbollen väntades det kräftskiva där hemma. Riktigt gott. det är verkligen sommarkänsla!

Det är lördag, jag sitter hemma. Kan det bli värre? Varför ger jag mig inte ut? träffa lite vänner? jadu, en fråga som återstår. Klockan är bara åtta, kvällen är fortfarande ung! Återkommer om kvällens planer!

armageddon


smålandsderby



när klockan slog tre satt jag nere på gröndal för att heja fram tjejerna i smålandsderbyt. Det gick hur galant som helst! De vann över öster med 3-2 och håller sig kvar på fjärdeplatsen. Riktigt gutt tjejer!

När jag kom hem sen igen så kollade jag klart slutet på armageddon. Underbar film. En flod av tårar fattigare. Men det gör mig ingenting. En film som den är värd alla tårar i världen! Rekomenderar verkligen! :) slänger in trailern senare.

fångarna på fortet!

känner mig verkligen helt död.. Skulle behöva mer sömn. Men pappa har alltid en tedense att väcka mig när klockan står på 12.30. Antar att det borde räcka med sömn då, men nej. Inte när man har jobbat morgon nu två dagar på raken och har varit uppe vid 8!

Ligger och slöar i soffan med tv:n på. Kom precis upp reklam om fångarna på fortet. Det var ju ett av favoritprogrammen när man var yngre! Lika så gladiatorerna. Kul att ett av dom ska böja igen iaf!




five starred



klicka på bilden för mina fem favoriter just nu!

typ bara underbart



bjjöd över sigge hit på äggtoddy och film. Tycker att min fredag slutade rätt lyckat iaf. Vi ska mysa ner oss i soffan och kolla på the last song. Så när hon kom och knackade på dörren stod jag och knäckte ägg för fullt!

Ingen tid att förlora, let's go!

that's alright



nu luktar det grillat i hela lägenheten. Kan inte fatta vart detta fina vädret har varit den senaste veckan? Men nu är det iaf tillbaka och det känns mer än okej!

Ganska konstigt faktiskt. Det är fredag och jag har noll koll på vad jag ska ta vägen ikväll. En hemmakväll? njae, har varit för mycket av det de senaste dagarna. Ut ska jag, på ett eller annat sätt! Nu väntar biffarna! Hörs senare!


cute



sistajobbdagen för denna veckan. Nu dröjer det sju dagar sedan är jag tillbaka i korvkiosken igen!

Mötte upp mami på stan efter jobbet. Hittade denna fina blusen på bilden ovan. Plus en tuff "klänning" kanske kommer bild på den senare. Fick inte till någon bra.

Annars är humöret på topp! har farit runt till olika frissörer här i kalmar stad. Är på jakt efter att göra hårförlängning så håller på att kolla runt på lite priser. Brudarna har åkt till stockholm. Hopas dom får det riktigt nice och festar lite åt mig också! Får se vart kvällen tar mig. Först väntas det grillat här hemma med familj och vänner.

bildbrist

gud, känner verkligen att jag har ett sjukt tråkigt liv!
det enda jag gör om dagarna är jobba, träna film sova. Sedan börjar det om sen nästa dag. Men i helgen är jag ledig från jobbet iaf. Tanken var att jag skulle ta bussen på till stockholm med tjejerna. Men gick lite snett med biljetterna.

Istället blir det en helg hemma!


klasslistor

SP10A


Alfred Johnsson
Adam Eklund
Agnes Westergren
Annelie Birane
Anton Aldentun
Axel Rudolfsson
Benjamin Jennersjö
Casper Danielsson
Cecilia Pettersson
Elma Licina
Emelie Franzén
Emma Månsson
Fanny Ahlberg
Felicia Holm
Fredrik Andersson
Gustav Andersson
Hanna Eriksson
Hanna Hemmingsson
Jennifer Engman
Joakim Thornemo Larsson
Karolin Wengdahl
Karolina Lang
Malin Palmqvist
Malin Tovesson
Marcus Karlsson
Maui Palmgren
Nea Fredholm
Olle Olson
Simon Lind
Spiros Strachinis
Viktor Olofsson
Viktor Simonsson

SP10B

Adnan Deronja
Anton Nilsson
Anton Wiråker
Carl Wimmerberg
Daniel Thornér
Emil Engström
Emilia Skäryd
Erika Fredriksson
Filip Johansson
Fredrik Olsson
Hampus Petersson
Jane Petersson
Jonas Du
Karl Westher
Lina Pettersson
Lovisa Johansson
Lovisa Källström
Lukas Nyborg
Marcus Andersson
Martin Egesten
Martina Johansson
Minh Hoang
Mårten Trofast
Nathalie Lindberg
Patrik Johansson
Philip Vedin
Rasmus Nilsson
Rebecca Persson
Simone Vernersson
Victor Dahlberg
Wilma Edberg

SP10C

Agnes Andersson
Anna Danielsson
Aris Diminikos
Björn Carlsson
Cecilia Oscarsson
Elin Löfquist
Eliza Erlandsson
Emma Damne
Emma Elneus
Emma Seijsing
Erik Åkerlind
Felicia Lundström
Felicia Wigstedt
Felix Lindström
Frida Nilsson
Hannah Stalbohm
Hilda Danielsson
Hilda Olsson
Isabelle Sigfridsson
Karin Bernefalk
Malin Hagberg
Maria Solinger
Mattias Thorvaldsson
Miriam Bengtsson
Molly Rosberg
Nellie Lindéen
Oliver Wykman
Paulina Bäckström
Rebecca Bornlid
Tilda Kajbjer
William Allen
Zinajda Horozovic

SP10D

Alexander Lundin
Alice Åkervik
Amanda Gunnarsson
Amanda Timan
Amela Imsirovic
Anna Sara Nilsson
Cajsa Sandö
Cajsa Svensson
Denise Dahl
Elias Thernström
Elin Appelqvist
Ellen Bernestrå
Erik Jonsson
Erik Tebrell
Fanny Mäkelä
Fatima Kazanova
Frans Jahrehorn
Jakob Fäste
Julia Scheiding
Karl Haag Stånggren
Katalin Szavuly
Lili Ly
Linnea Nender
Madeleine Ferm
Madeleine Seth
Martin Jäderberg
Mirsad Vukovic
Ramin Azarmehr
Rebecka Holm
Sabina Garaeva
Sofia Carlén
Sofie Frosth-Illerstam
Viktor Waldén

SP10E

Alexander Gustafsson
Amanda Dahlgren
Amanda Svensson
Andreas Thornér
Annie Karlsson Fors
Arijana Alijagic
Elin Rosqvist
Emelie Andersson
Emelie Nilsson
Emil Wirell
Felicia Turesson
Filip Rydberg
Isabell Ramström
Janette Blom
Joakim Andersson
Jonathan Albinsson
Karin Edman
Katrin Sundell
Lisa Sundqvist
Mathilda Strandell
Mattias Karlström
My Pettersson
Nelly Franzén
Oskar Söderberg
Rebecca Ekedahl
Rebecka Johansson
Robin Johansson
Tess Hansen

SP10F

Andreas Ohlson
Anton Kihl
Anton Strömberg
Beata Axelsson
Dorde Ilic
Elin Öberg
Elise Fredriksson
Emelie Litoft
Emma Hallén
Emmie Mattsson
Emmy Rappe
Fanny Karlsson
Frida Andersson
Jesper Larsen
Johanna Grant-Boklund
Johanna Torudd Olsson
Julia Olsson
Lovisa Karlsson
Melina Sachpekidou
Oliver Petersson
Olivia Jaensson
Oskar Olsson
Patric Wist
Rebecca Pontmark
Rebecka Svensson
Sanna Carlzon
Sebastian Kungsman
Svante Berg

SP10G

Albin Olsén
Angelica Grön
Anja Kahrimanovic
Anton Johansson
Anton Rockström
Azad Eliassi
David Olsson
Dennis Andersson
Diako Aliassi
Ellen Adolfsson
Ellen Gunnarsson
Evelina Höjer
Filip Nilsson
Frida Johansson
Hannah Reinius
Josefin Andersén
Julia Oskarsson
Kevin Andersson
Linnea Andersson
Linnea Lundkvist
Linus Dannberger
Moa Andersson Bergmann
Muharem Vuckic
Nathalie Nellänge
Nicki Cochva
Niklas Rydasp
Nils Blomqvist
Rebecka Alvarsson
Sofia Asp Petersson
Tim Svensson
Wiktoria Kasek

SP10H

Agnes Knutsson
Anton Agebjörn
Arbenita Gashi
Catja Lundström
David Garrett
David Kälveus
Ellen Hagström
Ellen Willsund
Emma Hagman Svensson
Emma Kyrk
Filip Engelholm
Frida Petersson
George Kotanidis
Hermine Magnusson
Jesper Nilsson
John Fritz
Jonathan Karlsson
Kristoffer Gustavsson
Linus Runesson
Martin Karlsson
Mathias Arnesson
Moa Dahlgren
Oliver Bohman
Olivia Cegrell
Robert Johansson
Robin Jonsson
Robin Redlund
Simon Knutsson
Tove Axelsson
Vidar Petersson
Åse Ingelsson

SP10J

Alma Eriksson
Anna Forsberg
Anton Petersson
Axel Dalberg
Caroline Gunnarsson
Casper Olofsson
Daniel Andersson
Daniel Långberg
Emelie Lambert
Emil Gustafsson
Erik Palmgren
Fanny Eriksson Bergman
Frida Brink
Hampus Löfgren
Hanna Strindhag
Jesper Karlsson
Jonathan Nordén
Karl von Wendel
Louise Widlund
Lukas Axelsson
Nikki Berglund
Olle Engström
Oscar Fransson
Petter Eriksson
Ramazan Gümüs
Sofia Carlström
Sally Goodwin
Victor Börjesson
Victoria Borén




tillbaka

nu har jag tagit en lång välbehövlig paus med bloggander. Nästan en vacka ?! ;o riktigt skönt faktiskt. Vet inte riktigt om jag är tillbaka på toppnivå än. Men ni ska väl få ett par inlägg iaf.

De senaste dagarna har jag faktiskt inte gjort allt för mycket. I helgen var det full fart så efter det har jag faktiskt bara tagit igen mig. Riktigt skönt.

Mycket fotboll nu den senaste tiden. Förra veckan hade jag tre matcher. Denna veckan blir det också ganska mycket. Känner att mitt liv för tillf'llet går ut på att träna och jobba. Låter ju faktiskt inte allt för kul..

Skolan dras snart igång också, då blir det andra grejer. Förmodligen mer uppdatering också då det finns så mycket nytt att skriva om.

kalmars höjdpunkt













kan inte säga annat än att gårdagen blev fruktansvärt lyckad. Härliga människor, go musik och framför allt underbart väder!

Detta är väl kalamrs höjdpunkt på sommaren. Nu när inte springbreak är längre så är väl detta det man ser fram emot. Det sorgliga är att det är ett tecken på att skolan snart är här. Måste ta vara på den sista tiden nu.

Allt jag ville säga var egentligen att jag hade en toppenkväll igår, och mina vänner är helt underbara! Är så fruktansvärt glad att jag har er. Trotts att man är lite sliten idag, så tar vi nya tag och ladda om för iikväll!

let's kick!



jaha, då var denna träningen avklarad! det kändfes riktigt gutt! länge sedan man stod på planen med laget. Inna gothia hade vi två veckors uppehåll, förra veckan tränade jag bara halva måndagen tills jag fick träningsförbud pga av hjärnskakningen och förkylningen. Men nu är jag tillbaka!

Match väntas imån, värnamo i smålandscupen. Riktigt nice ska det bli! På dagen ska jag träffa emelie, var ett tag sen nu. Blir en vända på stan och prata igenom det senaste. Mysigt! Kikade även in på deras lagfest efter träningen. Ååh, saknar verkligen tjejerna!

LET ME BREATHE THIS CLEAN BRIGHT LIGHT SURROUNDING YOU

nyvaken, jotack!

känner mig verkligen helt död idag, att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid! Jobbet sätter igång klockan tre. Hoppas det inte är lika mycket som det var förra veckan. Åker direkt ner på träning efter det. Var ett tag sen nu. Men förhoppningsvis är hjärnskakningen borta. Förkylningen är kvar, men den får jag dras med! nu tänker jag inte sitta hemma något mer!

vi gör det som bäst



bild från gårdagen.

Idag har jag stått halvnaken på en pall med pensel och roller i handen! Vakande upp idag och kom att tänka på att jag faktiskt inte hade något att göra idag. Gick upp och mätte hur många kvadratmeter min lilla vägg hade och wipps, så åkte jag och papi och handlade lite färg! I love it! resultat kommer förmodligen senare.

Denna kv'llen ska jag iväg till becka för lite filmtittande.

Alla ska sova för nu är det natt

okej, jag vet att jag är en riktig loser på att uppdatera!

Men skolan närmar sig emd stora steg och allt jag försöker göra nu är att njuta av den sista tiden av sommaren.

Åkte till becka ikväll där det väntades lite tjejmiddag. Det bjöd på tacos, massa skratt, lite lekar m.m. Drog oss sedan vidare bort mot kalle där det var ltie fest. Gjorde kvällen ganska kort, alldeles för lite sömn det senaste nätterna och nu var det på tiden att ta igen det! Tess stod för bilderna denna kvällen så de lär säkert komma upp här lite i efterhand!


RSS 2.0