motvind hit och motvind dit

är hemkommen från träning nu, plockade upp P på vägen och vi drabbades av årets motvind.. där fick vi våran uppvärmning! Ävem regnet passade på att hälsa på oss denna underbara kväll. Vi tog oss fram, slängde på oss kläderna och gav oss ut på planen. Löpning även idag, satt inte allt för fint. Men efter träningen bjöds det på god mat som ett firande på våran strålande start i 1.an!!  Sedan var det dags att möta motvinden ännu en gång och ta sig hemåt ( gick lite bättre på hemvägen...)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst.. falla ner i soffan, dra igång ett nytt avsnitt av ni vet vad och sedan attackera sängen.. sovmorgon imån, underbart!

tänktebaraberättaommindag

har precis lagat lite mat och slängt ner det i magen, kollat ett avsnitt av gossipgirl, funderat på om ja ska lägga mig och sova lite innan träninge, kollat om jag fått något svar på mobilen, dukat av min tallrik, hållt utkik på facebooken vad alla håller på med för tillfället. Det enda jag saknar är varmt väder, sena sommarkvällar och en massa massa sol!!!!!

okej nu har jag fått det sagt. Ska alldeles strax se ett till avsnitt, sedan packa rjag väskan och ger mig iväg till ett regningt gröndal för lite fotboll. Var lite sugen på att se smedby-södra men eftersom den ligger på samma tid som träningen så bli inte det av.


take me to the candyshop!



några bilder från när jag och emelie övervann väran höjdskräck uppe på muren, (värt att försöka iaf.. ) Den lär ju alltid finnas kvar. Någon som vet om det är någon bra söndagsfilm på tv ikväll ? känner att jag måste göra något för att få bort ångesten på att det är skola i mån..


dress me up



här är en bild på en klänning jag köpte i torsdags. Den ser mer genomskinlig ut än vad den är, svart bh funkar inte under, därför åkte även ett linne på. Men med en vit bh så är det lugnt! Den är iaf köpt på bikbok! 299:-

saturday night







ett par bilder från gårdagen, det blev inte riktigt som vi hade tönkt oss igår, men den slutade bra iaf! :) träffade lite mysiga människor och umgicks lite. Inte så mycket mer att säga, kom hem vid halv 2 tiden, kollade ett avsnitt av gossip girl sesan somnade jag så sött så. Idag drog emelie upp mig alldeles för tidigt kände jag, men det var dags för oss att tillbringa en heldag tillsammans! Riktigt mysigt!

Nu ska jag invänta maten, inte ätit något på hela dagen!!!! och då räknas inte godis... Sedan skajag ta det lugnt resten av kvällen, imorgon väntas skola, lika så resten av veckan!

28 maj

tja! iag mådde jag mycket bättre så jag tog mig till skolan. Eller becka kom dörbi mig idag på morgonen så åkte vi ner till kalmarsundsparken och skulle ha någon sak i no:n. Är iaf hemma nu och ska byta om för att sedan ha idrott. Tror resten av dagen kommer att gå fort! Har en so-lektion efter idrotten sen lunch och efter det redovisning. sedan går jag på helg!! har lite smått planerat till kvällen men inget som är riktigt bestämt än. I let you know!

you are my sun







ursäkta bloggandet, har varit lite dåligt nu de senaste dagarna. Men min moster och min ena kusin från luleå är nere på besök så jag har spenderat lite tid med dom.  Igår åkte vi iaf på en liten båttur i det härliga vädret! Himla mysigt med solnedgången också.

Vaknade upp med en fruktansvärd migrän på morgonen, försökte slänga i mig lite tabletter när jag märkte att jag började tappa synen på högerögat.. men jag tog den lite dör sent så det blev till att ligga nerbäddad i sängen men ett täcke över huvudet hela dagen. Mådde bättre framåt eftermiddagen så åkte med ut till citygross och handlade och sedan drog vi till hansa där jag fick ett par jeans ett halsband och en klänning av mamma! hon är bra hon ! imån väntas skola och helg.

+++

killar killar killar.Vad gör de annat än pillar?de låtsas söka tröst,men egentligen vill dom bara klämma på ens bröst.De är romantiska och kommer med rosor men är inte nöjda förrän de fått av ens trosor.Det är som en reflex,att det genast tänker på sex.Man blir så kär,men tyvärr är alla lika som bär,kommer och sårar och vi drunknar i tårar.Men vi återuppstår och ni killar våra hjärtan får.För det är faktiskt killar som vi här på jorden gillar

summer







några bilder från grillningen i lördags.

ska alldeles strax krypa ner i sängen ohc vara redo för skola imån. Känner inte alls för det, men inte långt kvar till lov nu! hörs i mån!

monday

underbar slappdag! skulle egentligen sätta mig i parken med bella och becka idag för lite picknik, men regnet började falla och det blev inget med det. Istället har jag inte gjort anant än att legat nersjunken i soffan och kollat gossip girl hela dagen. Tänkte att det fick bli ett slut på oth för tillfället. *Har trotts allt spelat runt de där avsnitten om och om flera miljader gånger! Alltså , dags att få en ny ovana!

Det har regnat ett bra tag nu, några timmar iaf. Hade hoppats på att det skulle ha slutat nu tills träningen, men icke! Ska packa väskan, slänga mig på min icke punkterade cykel, möta upp magda och lisa på vägen, sedan snörar jag på dojorna och börjar sparka!

today

Hejsan! blev en väldigt sen kväll igår, kom hem runt halv tre eller något. Men det blev lite grillning och bubbspelanade med mysigt folk, sedan vidare in mot staden. Kommer slänga in lite bilder senare!

Idag var det match på schemat, det blev en vinst med 3-0 plus en spelare utvisade, riktigt gutt var det! Nu ska jag  slänga i mig lite mat för allt jag ätit idag är ett ägg? inte okej! blogg you later!

svar

venessa om nice!:
jätte snygg tröja.
vill också ha en sån, men jag hittar inte den på hemsidan..?

: denna tröjan finns tyvärr inte kvar längre.. det var väldigt länge sedan den kom in så förmodligen tog den slut för väldigt länge sen! Men om du är sugen på något liknande så finns det massor på en del utländska sidor, där kan du beställa!

: de tre bikinisen något inlägg nedan finns fortfarfande kvar på hemsidan. den vita hittar ni här . Den enarmade här och den svarta här

yasterday







några bilder från kvällen igår, nu måste jag packa väskan och sedan bege mig till slottet. Måste hinna förbi ica innan också, hoppas ni får en toppenkväll för det ska jag ha!

let the sun shine!




skjorta och linne från gina. Shorts med fickor som jag sytt dit själv kommer fråån aima. svarta avklippta leggings och vita converse.

riktigt länge sen jag slängde in en outfit kände jag! Får sätta igång med det igen.

Vädret är verkligen på topp! min lördag har varit underbar hittills, a-laget tog hem tre poäng med en storvisnt på 4-1 och lägger sig nu i toppen! Har suttit nere i båten vid hamnen en stund också, där låg verkligen solen på! Jag vet inte riktigt vad det är för fel på väderexperterna.. kollade vädret på tv:n igårkväll men där stod det inget om klarblå himmel, skinande sol och 20-30 grader varm? Hoppas verkligen vädret håller i sig!

spex











natten till torsdag sov jag och några andra tjejer över hos nea, dagen efter väntades spexfoto! Blev ine allt för mycket sömn den natten så torsdagen bestod av dåligt humör rakt igenom! Men riktigt kul att se alla utkläddda.

Nu är det inte många veckor kvar tills vi går på sommarlov, vädret är redan udnerbart! Ligger ute på altanen här hemma och bättrar på brännan lite, jag är på bättrningsvägen iaf!

Igårkväll var det lite grill och chill hemma hos mig med lite härliga människor. Alltid lika kul och mysigt! Får se vad dagen har att erbjuda, a-laget spelar för tillfället match på gröndal, hoppas på att dom tar hem tre poäng! imorgon beger jag mig till emmaboda för b-lagsmatch. Hoppas på en vinst där också!

like a human

inget bloggande idag, kollade de senaste avsnittet av one tree hill sedan somnade jag i soffan. Vaknade precis innan det var dags för träning och nu är jag hemkommen. Åter till oth, tror jag snart kommer få panik om inte nästa avsnitt kommer ut snart! Dom kan ju inte bra sluta sådär sorgligt och spännande mitt i ett avsnitt?!?!ååh, det enda jag hr tänkt på hela kvällen ..

Imorgon är det iaf dax för match, igen! Spelade ju igår också. Det är DM mot färjestaden som vi förhoppningsvis kommer att ta hem! Hade tänkt att komma i säng i hyffsad tid ikväll, orientering klockan 08.00 imån sitter inte allt för fint..


tips!


ett par bikini från nelly.com som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig! Visserligen är jag sugen på lite mer färg, får se hur det blir med den saken, sommaren känns fortfarande för långt borta för att tänka sig att bada lite.

Matchen för övrigt gick helt okej, första halvlek var väl lite sisådär, men andra hade vi övertaget, tror inte ens de var på våran planhalva! Men otur som vi har fick vi inte in bolljäveln! tror vi måste lära oss att placera bollarna istället för att lägga dom i huvudhöjd mitt på målvakten..

Nu ska jag ta och kolla ett avsnitt av one tree hill sedan ska jag bege mig mot sängen!

gameday


första skoldagen idag efter en ovanligt lång ledighet. Om en vecka är det ledig igen! Har precis slängt i mig lite snabbmakaroner (alla dessa kolhydrater kan verkligen inte vara bra för migg...) och ska snart bege mig ner till gröndal för samling, avspark 19.00.

För övrigt tycker jag att dagen flöt på bra. Hoppas att hela veckan går lika snabbt den. Orientering på onsdag också, men då slutar man ju tidigt iaf. Tror de sista veckorna kommer flyga förbi med en himla fart. Nu har jag lite bråttom, samling om 45 minuter, seeyah!

I smile


har varit riktigt härligt med långledig nu de senaste dagarna, men i morgon är det back to normal som gäller. Har spenderat de flesta dagarna under detta "minilovet" med becka. Haft lite filmmys gått lite på stan m.m. Sitter här hemma och håller tummarna för att de närmsta fyra veckorna ska gå undan så att vi kan stå där utanför kalmarsalen i fina klänningar och redo att gå på sommarlov!

lagfest ♥

gårdagen bestod av en hel del, började med att jag tog mig ner mot gröndal för att se ifk ta hem tre härliga poäng! riktigt sån tur hade vi inte, men vi la på ytterligare 1 poäng i tabellen. Sedan bar det hemåt, äta och slänga ner lite saker för att sedan ta sig bort till magda där lite andra tjejer va, fixade oss lite sen framåt 8tiden hoppade vi in i taxin och åkte ner till gröndal där det väntades lagfest. blev en mycket kul och händelserik kväll måste jag säga.




efter regn kommer solsken



vädret är allt annat än vackert! Trotts ledigheten idag så blev jag väckt klockan 10 då frukosten stod på bordet! Slängde i mig lite snabbt och njöt så mycket jag kunde, sedan bar det iväg till gröndal för att kolla u-laget spela match, dom tog hem de tre första poängen i serien, grattis! Sedan åkte jag med familjen och handlade på citygross, tiden rann iväg alldeles för fort så det blev att köra förbi donken och slänga i sig två cheeseburgare och sedan ner till gröndal igen för träning. Kom precis hem därifrån och nu står maten på spisen. Får se vad kvällen har att erbjuda, tror inte jag kommer tillbringa den på dansgolvet med alla andra 16+ are. Återstår att se helt enkelt.

found it!

ni får ta och ursäkta min frånvaro här, men nu de kommande dagarna lär det säkert bli en o annan uppdatering! har nämligen långledig, gick bara i skolan måndag och tisdag. Riktigt gutt! Idag passade jag på att ta en ordentlig sovmorgon för att sedan ta en promenad med hunden runt 1-tiden. Resten av dagen har jag bara legat inne och degat med one tree hill (som vanligt, jag vet!) Kan inte påstå att jag har rört en fena faktiskt! I morgon väntas det nog fotboll och  efter det träning, får se vad kvällen har att erbjuda, men det kommer säkert bli toppen!

Förresten har jag spenderat de två senaste timmarna i jakt på idéer till spexfotot nästa veckan, har även varit på jakt efter en avslutningsklänning och har äntligen hittat en! imorgon drar jag beställningen!

tyvärr tänker jag inte dela med mig av detta;) haha. det får helt enjelt bli en överraskning!

3 pinnar


ifk åker över bron för att lägga tre poäng i bagaget! Helt okej med sovmorgon idag faktiskt! igår var jag ute med de bästa och hade lite mysigt. Blev inte allt för sent eftersom match står på schemat idag! Vi möter borgholm borta, och detta ska vi ta hem! Vädret är fortfarande inte på topp, får hoppas att det blir finare i vwckan då vi har långledigt! 1½ dag i skolan sitter ganska så bra faktiskt! Nej, nu ska jag tvätta bort gårdagens sminkrester och packa väskan, sedan far jag!

godmorgon!

har faktiskt varit vaken ett bra tag, klockan nio idag på morgonen satt jag i skolan. Skola på en lördag svider faktiskt lite, men vi får ledigt en hel måndag istället! Igår kollade jag becka och sigge film, när jag och becka skulle gå hem till mig för att sova i god tid så blev vi förföljda av något äckel som ville med oss och han hängde med fram till mitt hus och massa, riktigt udda och läskig kille. påminner mig bara om polackerna i falkenberg..

Får se vad dagen består av, är utslängd hemifrån ikväll pga att syster ska ha 20årsfest, så jag får ta mig någon annan stans helt enkelt!

down a road thats leading me nowhere

Do you want to see
The place where I was free?
'Cause in my mind I've been there
And there's no one here but me


what a fuck? back on track!


hejsanhoppsan! ni får ursäkta att förutom uppdateringar så är det lite brist på nya bilder här! men det är så att min kamera är helr urladdat och laddaren ligger hemma hos becka, men jag får tillbaka den imån ! så då blir det bilder igen. dagar har varit fruktansvärt seg. Riktigt svårt att ta sig upp och en riktigt dyster dag väntade utanför dörren. Nu har iaf solen börjat kika fram lite, passa kanon nu till träningen! Får hoppas att jag kan träna fullt ut idag med min fot. Den är fortfarande lite körig sen i måndags, men mycket bättre iaf! Nu ska jag dra igån ett avsnitt av oth innan jag slänger i mig lite mat och ger mig iväg!


i've been running from something

har haft en och annan deppdag nu, men jag känner att jag måste skaka av mig allt sånt och gå tillbaka till mitt underbara liv! uppdateringen har varit kass, jag vet. Tänker inte skylla på tid eller ork denna gången, skyller på mig själv att jag helt enkelt har haft annat för mig och prioriterat det före. Har varit i en riktigt djup oth-period nu. Visst jag har alltid kollat ett och annat avsnitt hit och dit varje dag. Men nu ligger jag och glo nästan en halv säsong varje dag, spela om avsnitten och lyssna på all deppig musik. m.m. Nu måste jag sluta upp med det. Kan inte sitta nersjunken i soffan varje kväll och drömma mig bort till ett liv i tree hill.

Har fått en blödningen i foten också, det sitter ju inte allt för fint nu när serien har dragit igång! Men jag hoppas på att jag kan träna fullt ut på torsdag och sedan spela till helgen. Slänger in en lovely låt nu som ni borde lyssna på allihopa! vi hörs säkert snart igen!


valborg


















efter många om och men så lyckades vi äntligen få ihop våra planer till valborg. Allt körde ihop sig flera gånger om så vi fick planera om på nytt. Det började med att det blev full rulle efter skolan, ringde och bokade bord på italia, fot till becka för att fixa hennes naglar, sedan snabbt hem till mig efter det. Där gjorde vi oss iordning sedan kom sigge förbi och vi slängde oss på cyklarna in mot staden. Så då satt vi tjejer oss ner och åt. Riktigt mysigt. Efter det gick vi hem till bella en snabbis och sedan tog vi bussen ut mot getingen där det väntades fest, jag tackar erik för att ha gjort kvällen strålande! Tog oss en lång walk in mot staden sen i våra heels, satt på corner ett litet tag men tog mig sedan hemåt i rimlig tid, upp tidigt nästa morgon för att åka till helsingborg för match!


RSS 2.0