mot ölandet och tillbaka!





ni får ursäkta de trista cambilderna för tillfället. Men åse stod för kameran igår och dom bilderna lär väl dröja lite.  Men de åker ut så fort som möjligt! Framåt kvällen kanske?

Gårdagen blev riktigt underbar. Tog oss en sväng förbi lagfesten. Stannade inte allt för länge utan begav oss mot bussen. Som vi på något sätt va nära på att missa trots att den stod frmför näsan på oss? good job!
Vi var inte ensamma på bussen, även bella,linnea, nea, frida och julia satt på samma buss och samma ställe skulle vi till allihopa! Blev lite problem med avstigningen. Jag och åse var fast bestämda att det var vi södra snäckstrand vi skulle av. Så det fick det bli. Men när vi stod där på busshållsplatsen så vi plötsligt nea för sig att det var vid norra vi skulle av. Hahah. Så vi gick där fram och tillbaka mellan hållplatserna.

Vi ringde ellen som skulle möta oss, men den bruttan var inte ens på plats. Vi fick tag i simon som var helt ute pch cyklade och gick till fel hållplats. haha! Istället kom Ville och company! Så tillslut kom vi fram. Härligt!

Det blev en mycket trevlig kväll med mycket nya och trevliga människor! Bugar och bockar för en toppenkväll helt enkelt! Jag och åse slängde oss i bilen på väg hem sen. Hemma runt halv 2. Sov ut ordentligt idag och är fit for fight för nya händelser! Imorgon är vi lediga. Det är mer än behövligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0